Snažení o mimčo

5.7.11 11:46

Snaženi o mimčo

Ahojky, mam na vas takovy dotaz, snad mi nekdo poradite. Brala jsem dva roky Diane 35. Vysadila jsem 15.6 menstruac, od 21.6 snazeni o mimi ovilace snad 26.6. Dva dny po ovulaci pichani v podbrisku, ted po rnu slabost celkem zaludek na vode ale spatne mi uplne neni. Pnou mi bradavky az boli na dotek. Dva testy negativni jeden pozitivni lehce. Myslite ze bych mohla byt tehotna nebo to je brzy? Potrebuji poradit jestli je sance na otehotneni hned po vysazeni HA? Je mi 22 a uz mam jednoho drobecka doma. :-D Dekuji za odpovedi Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4157
5.7.11 11:50

Já myslím, že je ještě brzy, jsi teprve +- 9DPO,pokud teda byla ovulace tak brzy (píšeš, žes ji měla 11 den od menstruace) počkej tak do neděle na test, to by Ti už mělo ukázat jestli jsi nebo ne… nespěchej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.11 12:15

¨Dekuji moc jsem netrpeliva. Mam takove divne pocity boli me svaly na břichu tak snad se to povede. A je moznost takhle brzy po antikoncepsi otehotnet? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.7.11 12:26

Moc se nepozoruj… já třeba měla před každou MS pocit, že jsem těhotná a nakonec nic… Teď jsem po IVF a to jsem si říkala, že s e to nepovedlo, protože jsem vůbec žádný změny necítila… na pozitivní TT jsem koukala jak blázen… a první příznaky přišli až tak v 7tt…
Po vysazení je daleko vyšší možnost těhu jak později… tělo je stimulováno hormonama z antikoncepce… je jen otázka jestli se po vysazení dostaví ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.11 14:26

dekuji za odpoved snad ano budu muset vydrzet a uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
29.8.16 15:37

Ahoj holky, přidávám se k Vám, také sme se rozhodli, že do toho praštíme a začnem se snažit o mimi =) ted je to první měsíc, ale sem napjatá první ms byla od 11-14.8 a od 25.8 sme to dělali pravidelně, nevíte od kdy se počítají plodné dny? :) nevyznám se v tom vůbec a sem napjatá jak struna..Začli mě teda bolet prsa, ale nevím jestlli si to mohu spojit s tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
29.8.16 15:50

Ahoj, taky se přidávám coby novopečená snažilka. Ani já nemám úplně jasno. První den poslední menstruace byl 30.7.,cykly mám dlouhé 28-33dní, poslední dobou 30-31.Podle menstruační kalkulačky jsme se snažili v plodných dnech, ovšem ne v den ovoluce. Menstruace by mě teda měla čekat každou chvilku.Pro klid duše jsem si včera udělala TT, ale odpoledne (nevydržela jsem, no… :roll: ) s negativním výsledkem. Mám zvýšenou teplotu, lesklé oči a není mi úplně volno. Má cenu doufat a testovat znovu? Díky za odpovědi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.8.16 15:51

@zoeee203 Noo, jestli máš cyklus 28dní, tak 25.8. už mohlo být pozdě :think: Nikdo ti neřekne, kdy přesně ovuluješ, ani kalkulačky nemusí sedět. Milujte se od skončení menstruace dle libosti a zatím neřeš plodné a neplodné dny. Zbytečně se pak na to ženy upínají a tím hůř se jim těhotní ;)
Kdybys ale opravdu chtěla vysledovat ovulaci a tím početí pomoci co nejvíc, můžeš si něco zjistit o měření bazální teploty, o ovulačních testech nebo sledování děložního čípku a hlenu.
Vracím se však k tomu, co jsem už psala, abys to zatím nechávala náhodě. Třeba se už zadařilo, třeba se zadaří příští cyklus, třeba za půl roku… Nejlepší je užívat si nechráněný sex, kdy se vám zachce a neřešit, zda zrovna máš nebo nemáš plodné dny. Sex se pak stává spíš vypočítavou nutností než zálibou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
29.8.16 15:54

@Petule030 Mám to hodně různě jednou 28 potom 25 je to všelijaké :/ Děkuju za reakci, doufám že se zadařilo, kolem toho 25.8 co sme měli nechráněný styk tak mě hned po skončení moc bolelo břicho, že sem nemohla ani chodit..No sem na to zvědavá, každopádně moc děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.8.16 16:08

@zoeee203 Bolest břicha hned po sexu nemá nic společného s početím. :) Celý proces oplodnění a zahnízdění vajíčka trvá řadu dní. Zatím si užívejte sex, začněte s tím hned po menstruaci, protože spermie si pár dní na vajíčko mohou počkat, ale vajíčko na spermie nečeká a po zbytek cyklu už je početí bez šance. Každá může mít ovulaci jindy, většinou bývá kolem 14 dní před menstruací, někdo ale otěhotněl na konci cyklu před ms nebo i těsně po ní. Četla jsem i o případu, kdy žena ovulovala jedině při ms. :nevim: Proto neřeš a milujte se dle chuti kdykoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
29.8.16 16:08

Díky za reakci.To my si to užíváme :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.8.16 16:37

@Kalukap Já jsem to myslela plošně, omlouvám se za pocit odstrčení :kytka:
Určitě má cenu počkat a testovat později, nejlépe až po tom 33. dni cyklu, pokud dřív nedorazí ms. Když máš nepravidelné cykly, nějakou kalkulačku vůbec nesleduj, ta ti ovulaci neprozradí. Jak jsem psala, většinou ženy ovulují 11-16 dní před menstruací, než vajíčko sestoupí do dělohy a zavrtá se může trvat prý až 10 dní, to máš třeba jen pár dní do očekávané menstruace a než se hcg (těhotenský hormon) objeví v moči, to taky chvilku trvá… A tak testy jsou nejlepší dělat až když nedorazí ms. Dřív to nemusí být testem měřitelné. Někdo vidí slabou čárku i před termínem a někdo má pozitivní test až několik dní po vynechání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.11.16 12:31

Ahojky holky, prosím Vás o radu nebo zkušenost, jestli už se Vám něco podobného stalo, mám 6 dní po vynechání MS, teď jsem měla cyklus pravidelný 29 dní, předtím byl až 35 dní, test jsem si dělala včera, byl negativní(dvou čárek se snad nedočkám), myslíte si, že je nějaká šance abych byla tehu? Nespinim, nic akorát mě bolelo v oblast levého vaječníku ale to už taky nic, tak nevím co si myslet… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.11.16 20:36

@NikyNika To těžko říct :think: Víš, kdy máš ovulaci? Hlídáš si ji? Já bych to doporučila ne kvůli snažení jako takovému, ale abys věděla, kdy máš ms očekávat. Můžeš mít 2× za sebou pravidelný cyklus, potřetí můžeš třeba ovulovat 22.DC místo 15.DC, tím se posune i ms a hned je na světě stres ohledně opoždění ms a možného těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.11.16 16:41

@Petule030 Ahojky, tak jsem byla u dr., nevydržela jsem to, udělala mi Utz, nic tam vidět nebylo, pichla mi agolutin. Je to týden a ještě furt nic, vzhledem k tomu, že se snažíme, tak mám strach co se děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí