Levný iphone - který ?

18.10.22 21:25

Levný iphone - který ?

Nikdy jsem apple nemusela a vždy jsem jela v Samsungu, ale cca 3 roky zpět, kdy šli ceny nahoru a kvalita těch levnějších tel dolů jsem si kupovala Honor nebo Xiaomi. Tedka mám nějaký Redmi cca 2 roky starý - tehdy stál cca 6 tis. Přemýšlím, že bych zkusila iphone, ale co tak koukám většina známých co mám tvrdí, že je to úplně něco jiného a že ty levné stojí za nic. Na stranu druhou oni jsou milovníci značky, tak těžko říct.

Zajímá mě, zda třeba mobily iphone okolo 10-12 tis za něco stojí a nebo se opravdu takto levné nevyplatí. Kdybych si koupila jinou značku, tak za 10 budu mít super mobil, kdežto iphone jen asi nějaký slabší základ… nebo i ty levnější za něco stojí?

Případně pujdou naparovat s hodinkami Garmin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
18.10.22 21:51

Asi bych koupila iphone SE takový mezi, měla jsem chvíli, pak koupila 12 mini a pak? Vrátila se k Androidu. iOS není špatný, ale je jiný, plno věcí neumí, chybí - co je u Andr. standard.

Garmin a iOS je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.22 21:54

Mám Apple SE 2020 64g a jsme plné spokojený. taky jsme měl china mobily a pořad zavirovany a každý týden jsme musel dat restart a Apple mám tak rok a. Ani jednou jsme ho nerestartoval a běží bez problému proste iOS je propracovaný než android. a mám ten levný a není pravda ze čím dražší tím lepší Apple každý je dobře propracovaný :wink:za mě mužů doporučit budeš spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.22 21:55

@Anik6 spis android neumí :wink:je to naopak jak koupíš Apple tak zůstane u Apple android neumí nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
18.10.22 22:12

Ono u Applu nejde jen o to zařízení. Jde o propojení a ekosystém.
Já na Applu miluju to, že všechna zařízení jsou propojená. Rozepíšu něco na telefonu, otevřu macbook a můžu to dopsat tam. Nebo píšu něco na počítači, potřebuju přidat fotku tak jen vytáhnu telefon, cvaknu a mám to v notebooku. Notebook si odemknout jen tím, že se přiblížím s hodinkami na ruce apod. Z telefonu si vytisknu cokoliv pomocí AirPrint aniž bych musela složitě zapojovat.. atd.
Pokud ale s telefonem jen voláš, prohlížíš soc. sítě a chodíš na emimino, úplně ti stačí android a Apple neoceníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
18.10.22 22:15

Přečti si vic diskuzi, zkus a uvidis, já po něm taky toužila, ale Android je Android… :palec: samozřejmě zastanci Applu se vždy najdou a nic není víc, jak jablko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
18.10.22 22:49
@Anik6 píše:
Přečti si vic diskuzi, zkus a uvidis, já po něm taky toužila, ale Android je Android… :palec: samozřejmě zastanci Applu se vždy najdou a nic není víc, jak jablko..

Bych jabko nechtěla ani z donucení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
287
18.10.22 23:01

V ceně do 12 tisíc můžeš koupit iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 12 mini nebo už zmiňovaný iPhone SE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
19.10.22 04:05

Za ty prachy koupíš hezký Samsung. S jabkem bez dalších zařízení je to na h0vn0. Koukni na A54 která na jaře vyjde a nebo pokud hledáš něco teď tak upřesni požadavky. Něco najdeme. Xiaomi jede ve stylu " plno reklam a za to dobrý výkon" ale dnes bych do něj nešel. Sám jedu řado Note od Samsungu…Note 3, Note 4, Note 10+. Ano jabko mě láká ale dosud mi nenabídlo lepší verzi než Samsung

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
19.10.22 06:01

Hlavně nekupuj bazarové nebo repasované iPhony. To fakt radši jdi do nového samsungu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.10.22 06:12
@Anca12345 píše:
Hlavně nekupuj bazarové nebo repasované iPhony. To fakt radši jdi do nového samsungu ;)

Proč? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.10.22 06:15
@Lykaon píše:
Za ty prachy koupíš hezký Samsung. S jabkem bez dalších zařízení je to na h0vn0. Koukni na A54 která na jaře vyjde a nebo pokud hledáš něco teď tak upřesni požadavky. Něco najdeme. Xiaomi jede ve stylu " plno reklam a za to dobrý výkon" ale dnes bych do něj nešel. Sám jedu řado Note od Samsungu…Note 3, Note 4, Note 10+. Ano jabko mě láká ale dosud mi nenabídlo lepší verzi než Samsung

iPhone skvěle funguje i samostatně. Bez dalších zařízení je to úplně super. Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
19.10.22 07:13

@Levandulová voda hele já třeba šla po velikosti a odolnosti. Nakonec to vyhrál iphone 13mini, ale ještě o něm nedokážu moc napsat. Dostanu ho k vánocům :lol:. Každopádně chtěla jsem původně android, ale jediný ve slušný velikosti byl Samsung s22 18 jsem za telefon už dát nechtěla :nevim:. Brácha má jablka už léta a nechce už nic jinyho a vždy mu vydrží dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4965
19.10.22 07:34

Tak já jsem taky konvertita, co od Samsungu přešel na iPhone a cesta zpátky už nevede. Začínala jsem u starého SE, protože se mi líbilo, jak je malý. Aktuálně mám 13 mini, ale dobrou zkušenost máme i třeba s SE 2020 (má dcera) nebo s repasovaným XS, co si pořídil muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
19.10.22 09:17

Jediné, co ti může připadat obtížné, je přechod.
Ale faktem je, že informovaný uživatel těžko bude používat android. V okamžiku, kdy začneš zjišťovat podrobnosti, ti v podstatě nezbyvá, než ten iphone koupit. Já doteď měla jiné mobily, ale bohužel už není jiná možnost, takže další iphone bude, i když sjem ho nechtěla, nepotřebuji tak výkonné mobily, ale není jiná možnost kromě bez systému, uvažuji o tom, ale bohužel se to neslučuje s tím, co je dnes potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová