Levný kuchyňský robot na chlebové těsto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
4.5.23 11:49

@bertoldina KA je pro mě momentálně nedosažitelný luxus… Teď koupím něco levnějšího a až se to za cca 5 let rozsype tak už budu mít snad finance i na ten KA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
4.5.23 11:49
@Gracetheworld píše:
@DanielaD U robota se mi líbí ta multifunkčnost, chci občas péct i sladké, takže třená těsta a tak, plus jsem slyšela že pekárny můžou mít problém s chlebem z kvásku. Ani pekárnu, ani robot jsem nikdy neměla, tak s tím nemám žádnou zkušenost :nevim:

v pekárně také upečeš buchtu

s kváskem v pekárně nemám problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
4.5.23 11:51
@Gracetheworld píše:
@Kriss Tina Fakt? mě právě přijde že třeba zadělat na ten chleba je celkem makačka, tak to bych si ráda ulehčila.

Mě taky přijde zpracování těsta poněkud fyzicky náročné, takže chleba i kynutá jsem dělala nejdřív v pekárně a pak v robotu, ručně něco takového odmítám. Robot mám stále na lince, jen do něj vše dám a pustím, umytí mísy a metly je otázka chvilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
4.5.23 11:59

@Gracetheworld a co ten bosh? Já nechtěla x nástavců které stejně nikdy nepoužiji :lol: Nebo klidně lidl a tam zase nemají problém s vrácením peněz. KA mám teď a paráda, ale taky jsem dlouho přemýšlela jestli dát tolik peněz :oops: Bosh vím že hodně lidi chválí a ta značka je dost známá :palec: Kolik chceš investovat? Když těsta tak stačí zákl výbava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
4.5.23 12:03
@Gracetheworld píše:
@bertoldina KA je pro mě momentálně nedosažitelný luxus… Teď koupím něco levnějšího a až se to za cca 5 let rozsype tak už budu mít snad finance i na ten KA :-)

Tak nejlevnější cesta by byla teď koupit pekárnu, jen v ní udělat těsto, nechat ho nakynout v pekárně nebo troubě a dát péct do trouby a šetřit na nějaký lepší robot. Na to, jak má pekárna malá „míchátka“ mi těsto přišlo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
4.5.23 12:04

@Markéta80 Jojo, koukám i na tenhle BOSH https://www.datart.cz/…UM58720.html
Kromě hnětení si v tuto chvíli umím představit že využiji i to strouhání.
Co se týče peněz, tak bych se chtěla držet kolem těch 5 tisíc, o moc víc se mi dávat neche.

Je to těžké, s rozhodováním mám celkově problém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
4.5.23 12:33
@Kasandra159 píše:
Mě taky přijde zpracování těsta poněkud fyzicky náročné, takže chleba i kynutá jsem dělala nejdřív v pekárně a pak v robotu, ručně něco takového odmítám. Robot mám stále na lince, jen do něj vše dám a pustím, umytí mísy a metly je otázka chvilky.

Jo to bude ono, mě ten robot zabírá hrozne místa, mít to porad na lince a než to vybalim, tak mám těsto pomalu zaděláno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
4.5.23 12:39
@Kriss Tina píše:
Jo to bude ono, mě ten robot zabírá hrozne místa, mít to porad na lince a než to vybalim, tak mám těsto pomalu zaděláno.

Tak já v něm míchám každou chvíli něco, uklízení je u nás nesmysl a i kdyby ne, tak to posilování při vytahování a uklízení by mi za to nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.5.23 12:40

Mam ten prvni z Lidlu a za mě dobrý :palec: ma výhodu, ze ma velkou misu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
4.5.23 12:58

@Falling Právě to mě na něm zaujalo, velká mísa a vysoký příkon. Zkoušela jsi v něm i chlebové těsto? Zvládá tato tuhá těsta v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.5.23 13:31

@Gracetheworld chlebové asi jen jednou, chleba dělám ručně, ale rohlíky, knedlíky, prostě vše, co jsem tam zatím dělala, zvládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
4.5.23 13:59

@Gracetheworld Já měla obrovské štěstí a narazila jsem na velkou slevu, když byly Dny Marriane. Pak navíc ještě zdrazil. Nebudou někdy Ona dnes dny? Tam bys mohla sehnat taky slevu, na domácí spotřebiče včetně robotů je snad vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
4.5.23 14:37

@bertoldina Tak to já ani netuším co to ty Dny Marriane a Ona Dnes dny jsou.. Jsem asi velký mimoň, ale o tohle jsem se nikdy nezajímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
4.5.23 16:56

@Gracetheworld to jsou týdenní akce, kdy má spousta obchodů slevy až 30%. Ona dnes dny začínají 15.5. ETA tam bývá v nabídce a dost věcí v Datartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
4.5.23 16:56

A další dny Marianne budou v půlce září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie