Lež

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pidlák Povidlový
15.8.18 15:39
@Akinee píše:
pokud bych byla chlap, tak netoužím trousit po světě děti, platit alimenty a snižovat tím svoji hodnotu pro případnou partnerku

no já vám nevím, ale být samoživitelkou je daleko horší ale nevím, zkušenost nemám. a stále to není omluva za to, že se nechráním sama. to, že je někdo blbec neznamená, že jím mohu být také a vykašlat se na následky.

• Citovat
  • Upravit
káťa
15.8.18 17:43
@Pidlák Povidlový píše:
no já vám nevím, ale být samoživitelkou je daleko horší ale nevím, zkušenost nemám. a stále to není omluva za to, že se nechráním sama. to, že je někdo blbec neznamená, že jím mohu být také a vykašlat se na následky.

To jako že žena samoživitelka je daleko horší partií než chlap, který platí několikery alimenty a na víkend mu jezdí dětičky ??? :lol:

• Citovat
  • Upravit
crempus
15.8.18 19:00
@terien píše:
Neznám lepší lháře než chlapy.

Tak nás ženských je taky dost, ono to bude tak nějak..vyrovnaný…

• Citovat
  • Upravit
59395
15.8.18 19:08
@Celina píše:
takže podle tvé logiky můžeš podvádět těhotnou partnerku, pak stačí uronit slzu a je všechno ok??
Za prvé, slušný chlap ho udrží na uzdě a těhotnou prostě nepodvede, pokud není úplný primitiv. A pokud chlap podvede, tak by se k tomu měl jako chlap postavit a ne ronit slzičky jako nějaká plačka. Mě by teda neobměkčil, naopak by se mi zprotivil.
:palec: :palec: přesně tak, ale je jasné proč brečí. provalilo se to a co ted? Třeba ví že k milence nemůže a co když ho partnerka vykopne a on nebude mít kam jít a ještě platit na dítě :lol: @Pidlák Povidlový tak zodpovědnost při sexu má mít i ten chlap ne? Pokud nechtěl aby vzniklo dítě tak dal na modlení nebo si řekl nic se nestane? Co my víme? Třeba řekl že si dá pozor :mrgreen: Jasně že pak následky většinou nese ta žena.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
15.8.18 21:35
@TrueIsFalse píše:
Nevrz…jako pantem? :mrgreen:

no, pokud bys nevrzal pantem, tak by sis možná vrzl :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
15.8.18 21:40
@Pidlák Povidlový píše:

nikoho neomlouvám, ale syna jsem od jeho jinošského věku vedla k tomu, aby vždycky používal kondom. Za prvé kvůli nemocem a za druhé, aby se nestal otcem dřív, než k tomu dozraje a sám to bude chtít. Hlavně jsem mu kladla na srdce, aby se nikdy nespoléhal na to, že partnerka bere antikoncepci. Pevně věřím, že jsem z něho vychovala zodpovědného člověka, který by vlastní dítě nepovažoval za nechtěný odpad svého pohlavního ústrojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
15.8.18 23:54
@Akinee píše:
nikoho neomlouvám, ale syna jsem od jeho jinošského věku vedla k tomu, aby vždycky používal kondom. Za prvé kvůli nemocem a za druhé, aby se nestal otcem dřív, než k tomu dozraje a sám to bude chtít. Hlavně jsem mu kladla na srdce, aby se nikdy nespoléhal na to, že partnerka bere antikoncepci. Pevně věřím, že jsem z něho vychovala zodpovědného člověka, který by vlastní dítě nepovažoval za nechtěný odpad svého pohlavního ústrojí.

Bod pro tebe a syna. Skoda, ze taky nekdo nepoucil ty devcata co tu pisou stale dokola stejne pribehy jak k tomu pristupovat. Ted mam konkretne na mysli tu ktera spi soucasne jak se svym byvalym, tak i radoby budoucim partnerem a bohuzel uz je z toho neplanovane miminko, ktere bude opet bez tatinka, protoze nastavajici maminka musi spat se vsemi a o antikoncepci asi neslysela. A to jeste bude muset na testy otcovstvi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.8.18 00:21
@SannySun píše:
@Pidlák Povidlový a můžete mi říct, kde jsem to řekla, ze ja jsem chudinka a ostatní jsou zlí ??? 8o 8o to by mne tedy zajímalo , me totiž nepřijde, ze bych si nejak stěžovala a upřímně musim říct, ze řešíte (hovinka) a o početí Vam tady nemusim přeci dávat odbornou přednášku. Rozmnozovani se probíralo uz na základní škole. Každopádně nejsem povinna Vam tady neco vysvětlovat, jak se to stalo a co vse za tim stalo , kazdy na to ma jiný názor a upřímně si myslím, ze krapet mluvíte z cesty. Vse neni jen na ženský přeci, muzou za to oba a kdyz jeden volí postoj “ja nic ja muzikant” tak je to přeci těžký a věřte nebo ne, ale takového člověka v životě nechci, to raději prcek nebude mit tatu ;) @LaPaloma nechci byt zla, ale běžte si s pildakem podat ruce, vzhledem k tomu, ze ani jeden nevíte . Nu což ja se obhajovat nemusim , ze? ;)

Psala jsi, že "nemáš štěstí na chlapy. Promiň, ale když už otěhotním s jedním blbcem, netahám domů dalšího po pár měsících. To není o štěstí, ale spíš o rozumu nebo nerozumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
16.8.18 00:45
@Pidlák Povidlový píše:
to jste z toho vyčetla? tak to gratuluji k bujné fantazii.

pokud bych byl žena a měl teprve krátký vztah, tak si sakra dávám majzla na to, zda to do mne „pustí“, když se nechráním a on nemá kondom! přece jsem já ta, která dítě bude nosit, mít ranní nevolnosti a jiné projevy těhotenství, ta kdo bude rodit, kojit, ta poslední, která má slovo v tom, s kým otěhotní a ta, která, pokud bude sama, s největší pravděpodobností bude se dalších 20 let starat!

prostě nechápu, jak někdo může pak říci, „měla jsem smůlu na chlapa“.

a on bude zase minimalne dvacet let platit ..to taky stoji za trochu zodpovednosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
16.8.18 11:52
@Venetia píše:
a on bude zase minimalne dvacet let platit ..to taky stoji za trochu zodpovednosti

líbí se mi, jak je mužská mysl pružná. Když odchází z dlouholetého manželství, tak mají někteří stres, aby náhodou z alimentů nedotovali matku dětí, ale když jde o výživné na nechtěné děcko, které nabušili mimochodem tak jdouc kolem, tak je to pár drobných - prý bude platit JEN alimenty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
16.8.18 15:12
@Akinee píše:
líbí se mi, jak je mužská mysl pružná. Když odchází z dlouholetého manželství, tak mají někteří stres, aby náhodou z alimentů nedotovali matku dětí, ale když jde o výživné na nechtěné děcko, které nabušili mimochodem tak jdouc kolem, tak je to pár drobných - prý bude platit JEN alimenty :mrgreen:

asi tak ..myšlení více dopředu není jejich silná stránka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.18 21:34

Ahoj :kytka:
Co si myslíte o tom,když partner manžel začne říkat-přísahám na smrt své dcery a jestli lžu tak klidně do rána umře? :? :roll: 8o Je možné,že by lhal i přes to,že řekl tuto větu? :nevim:
Jde mi o to,že manžel v minulosti hrál automaty a když jsem mu řekla,že vím že hraje a že si myslím,že má milenku,tak mě řekl-přísahám na tvojí smrt nebo na smrt mé dcery,že nehraji a za žádnou pí,,čou nechodím!! :pocitac: :pocitac: :zed:
Jeho dcera z prvního manželství zemřela do měsíce od toho večera kdy přísahal na její smrt :,(
Poslední dobou cca rok se situace opakuje!!Máme krizi a mám podezření,že je v tom nějaká jiná nebo zase hraje bedny,tak mě manžel řekne,že přísahá na mojí smrt a smrt naší dcery,že automaty už nehraje a nikoho jiného kromě mě nemá!! :poblion: :poblion:
Je možné,že i přes to všechno co se stalo a co řekl,že to prostě hodil za hlavu a klidně lže dál?! 8o To mu vůbec není hnusný tohle vypustit z pusy?!! :pocitac: Pokaždé mu řeknu,aby to přede mnou už nikdy neříkal takovou hnusárnu a přesto to bude mlít dokola!!!
Jak může někdo přísahat na něčí smrt a lhát?!!Vysvětlí mi to prosím někdo? :( :(

• Citovat
  • Upravit
53518
16.8.18 21:52
@Anonymní píše:
Ahoj :kytka:
Co si myslíte o tom,když partner manžel začne říkat-přísahám na smrt své dcery a jestli lžu tak klidně do rána umře? :? :roll: 8o Je možné,že by lhal i přes to,že řekl tuto větu? :nevim:
Jde mi o to,že manžel v minulosti hrál automaty a když jsem mu řekla,že vím že hraje a že si myslím,že má milenku,tak mě řekl-přísahám na tvojí smrt nebo na smrt mé dcery,že nehraji a za žádnou pí,,čou nechodím!! :pocitac: :pocitac: :zed:
Jeho dcera z prvního manželství zemřela do měsíce od toho večera kdy přísahal na její smrt :,(
Poslední dobou cca rok se situace opakuje!!Máme krizi a mám podezření,že je v tom nějaká jiná nebo zase hraje bedny,tak mě manžel řekne,že přísahá na mojí smrt a smrt naší dcery,že automaty už nehraje a nikoho jiného kromě mě nemá!! :poblion: :poblion:
Je možné,že i přes to všechno co se stalo a co řekl,že to prostě hodil za hlavu a klidně lže dál?! 8o To mu vůbec není hnusný tohle vypustit z pusy?!! :pocitac: Pokaždé mu řeknu,aby to přede mnou už nikdy neříkal takovou hnusárnu a přesto to bude mlít dokola!!!
Jak může někdo přísahat na něčí smrt a lhát?!!Vysvětlí mi to prosím někdo? :( :(

Je to hnusný. Jen to vyslovit, i kdyby si fakt nevymýšlel. Hnusil by se mi. Máš jinou možnost, jak zjistit pravdu? Ne jen od něho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.18 22:08
@Russet píše:
Je to hnusný. Jen to vyslovit, i kdyby si fakt nevymýšlel. Hnusil by se mi. Máš jinou možnost, jak zjistit pravdu? Ne jen od něho?

Bohužel nemám :( Mě se to také hnusí už :? :zed:

• Citovat
  • Upravit
53518
16.8.18 22:11
@Anonymní píše:
Bohužel nemám :( Mě se to také hnusí už :? :zed:

Co jeho příbuzní? Kamarád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek