Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pidlák Povidlový píše:
no já vám nevím, ale být samoživitelkou je daleko horší ale nevím, zkušenost nemám. a stále to není omluva za to, že se nechráním sama. to, že je někdo blbec neznamená, že jím mohu být také a vykašlat se na následky.
To jako že žena samoživitelka je daleko horší partií než chlap, který platí několikery alimenty a na víkend mu jezdí dětičky ??? ![]()
@terien píše:
Neznám lepší lháře než chlapy.
Tak nás ženských je taky dost, ono to bude tak nějak..vyrovnaný…
@Celina píše:
takže podle tvé logiky můžeš podvádět těhotnou partnerku, pak stačí uronit slzu a je všechno ok??
Za prvé, slušný chlap ho udrží na uzdě a těhotnou prostě nepodvede, pokud není úplný primitiv. A pokud chlap podvede, tak by se k tomu měl jako chlap postavit a ne ronit slzičky jako nějaká plačka. Mě by teda neobměkčil, naopak by se mi zprotivil.
@TrueIsFalse píše:
Nevrz…jako pantem?
no, pokud bys nevrzal pantem, tak by sis možná vrzl ![]()
@Pidlák Povidlový píše:
no já vám nevím, ale být samoživitelkou je daleko horší ale nevím, zkušenost nemám. a stále to není omluva za to, že se nechráním sama. to, že je někdo blbec neznamená, že jím mohu být také a vykašlat se na následky.
nikoho neomlouvám, ale syna jsem od jeho jinošského věku vedla k tomu, aby vždycky používal kondom. Za prvé kvůli nemocem a za druhé, aby se nestal otcem dřív, než k tomu dozraje a sám to bude chtít. Hlavně jsem mu kladla na srdce, aby se nikdy nespoléhal na to, že partnerka bere antikoncepci. Pevně věřím, že jsem z něho vychovala zodpovědného člověka, který by vlastní dítě nepovažoval za nechtěný odpad svého pohlavního ústrojí.
@Akinee píše:
nikoho neomlouvám, ale syna jsem od jeho jinošského věku vedla k tomu, aby vždycky používal kondom. Za prvé kvůli nemocem a za druhé, aby se nestal otcem dřív, než k tomu dozraje a sám to bude chtít. Hlavně jsem mu kladla na srdce, aby se nikdy nespoléhal na to, že partnerka bere antikoncepci. Pevně věřím, že jsem z něho vychovala zodpovědného člověka, který by vlastní dítě nepovažoval za nechtěný odpad svého pohlavního ústrojí.
Bod pro tebe a syna. Skoda, ze taky nekdo nepoucil ty devcata co tu pisou stale dokola stejne pribehy jak k tomu pristupovat. Ted mam konkretne na mysli tu ktera spi soucasne jak se svym byvalym, tak i radoby budoucim partnerem a bohuzel uz je z toho neplanovane miminko, ktere bude opet bez tatinka, protoze nastavajici maminka musi spat se vsemi a o antikoncepci asi neslysela. A to jeste bude muset na testy otcovstvi ![]()
@SannySun píše:
@Pidlák Povidlový a můžete mi říct, kde jsem to řekla, ze ja jsem chudinka a ostatní jsou zlí ???![]()
to by mne tedy zajímalo , me totiž nepřijde, ze bych si nejak stěžovala a upřímně musim říct, ze řešíte (hovinka) a o početí Vam tady nemusim přeci dávat odbornou přednášku. Rozmnozovani se probíralo uz na základní škole. Každopádně nejsem povinna Vam tady neco vysvětlovat, jak se to stalo a co vse za tim stalo , kazdy na to ma jiný názor a upřímně si myslím, ze krapet mluvíte z cesty. Vse neni jen na ženský přeci, muzou za to oba a kdyz jeden volí postoj “ja nic ja muzikant” tak je to přeci těžký a věřte nebo ne, ale takového člověka v životě nechci, to raději prcek nebude mit tatu
@LaPaloma nechci byt zla, ale běžte si s pildakem podat ruce, vzhledem k tomu, ze ani jeden nevíte . Nu což ja se obhajovat nemusim , ze?
Psala jsi, že "nemáš štěstí na chlapy. Promiň, ale když už otěhotním s jedním blbcem, netahám domů dalšího po pár měsících. To není o štěstí, ale spíš o rozumu nebo nerozumu.
@Pidlák Povidlový píše:
to jste z toho vyčetla? tak to gratuluji k bujné fantazii.pokud bych byl žena a měl teprve krátký vztah, tak si sakra dávám majzla na to, zda to do mne „pustí“, když se nechráním a on nemá kondom! přece jsem já ta, která dítě bude nosit, mít ranní nevolnosti a jiné projevy těhotenství, ta kdo bude rodit, kojit, ta poslední, která má slovo v tom, s kým otěhotní a ta, která, pokud bude sama, s největší pravděpodobností bude se dalších 20 let starat!
prostě nechápu, jak někdo může pak říci, „měla jsem smůlu na chlapa“.
a on bude zase minimalne dvacet let platit ..to taky stoji za trochu zodpovednosti
@Venetia píše:
a on bude zase minimalne dvacet let platit ..to taky stoji za trochu zodpovednosti
líbí se mi, jak je mužská mysl pružná. Když odchází z dlouholetého manželství, tak mají někteří stres, aby náhodou z alimentů nedotovali matku dětí, ale když jde o výživné na nechtěné děcko, které nabušili mimochodem tak jdouc kolem, tak je to pár drobných - prý bude platit JEN alimenty ![]()
@Akinee píše:
líbí se mi, jak je mužská mysl pružná. Když odchází z dlouholetého manželství, tak mají někteří stres, aby náhodou z alimentů nedotovali matku dětí, ale když jde o výživné na nechtěné děcko, které nabušili mimochodem tak jdouc kolem, tak je to pár drobných - prý bude platit JEN alimenty
asi tak ..myšlení více dopředu není jejich silná stránka
Ahoj ![]()
Co si myslíte o tom,když partner manžel začne říkat-přísahám na smrt své dcery a jestli lžu tak klidně do rána umře?
Je možné,že by lhal i přes to,že řekl tuto větu? ![]()
Jde mi o to,že manžel v minulosti hrál automaty a když jsem mu řekla,že vím že hraje a že si myslím,že má milenku,tak mě řekl-přísahám na tvojí smrt nebo na smrt mé dcery,že nehraji a za žádnou pí,,čou nechodím!!
![]()
Jeho dcera z prvního manželství zemřela do měsíce od toho večera kdy přísahal na její smrt ![]()
Poslední dobou cca rok se situace opakuje!!Máme krizi a mám podezření,že je v tom nějaká jiná nebo zase hraje bedny,tak mě manžel řekne,že přísahá na mojí smrt a smrt naší dcery,že automaty už nehraje a nikoho jiného kromě mě nemá!!
![]()
Je možné,že i přes to všechno co se stalo a co řekl,že to prostě hodil za hlavu a klidně lže dál?!
To mu vůbec není hnusný tohle vypustit z pusy?!!
Pokaždé mu řeknu,aby to přede mnou už nikdy neříkal takovou hnusárnu a přesto to bude mlít dokola!!!
Jak může někdo přísahat na něčí smrt a lhát?!!Vysvětlí mi to prosím někdo?
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj
Co si myslíte o tom,když partner manžel začne říkat-přísahám na smrt své dcery a jestli lžu tak klidně do rána umře?![]()
![]()
Je možné,že by lhal i přes to,že řekl tuto větu?
Jde mi o to,že manžel v minulosti hrál automaty a když jsem mu řekla,že vím že hraje a že si myslím,že má milenku,tak mě řekl-přísahám na tvojí smrt nebo na smrt mé dcery,že nehraji a za žádnou pí,,čou nechodím!!![]()
![]()
Jeho dcera z prvního manželství zemřela do měsíce od toho večera kdy přísahal na její smrt
Poslední dobou cca rok se situace opakuje!!Máme krizi a mám podezření,že je v tom nějaká jiná nebo zase hraje bedny,tak mě manžel řekne,že přísahá na mojí smrt a smrt naší dcery,že automaty už nehraje a nikoho jiného kromě mě nemá!!![]()
Je možné,že i přes to všechno co se stalo a co řekl,že to prostě hodil za hlavu a klidně lže dál?!To mu vůbec není hnusný tohle vypustit z pusy?!!
Pokaždé mu řeknu,aby to přede mnou už nikdy neříkal takovou hnusárnu a přesto to bude mlít dokola!!!
Jak může někdo přísahat na něčí smrt a lhát?!!Vysvětlí mi to prosím někdo?![]()
Je to hnusný. Jen to vyslovit, i kdyby si fakt nevymýšlel. Hnusil by se mi. Máš jinou možnost, jak zjistit pravdu? Ne jen od něho?
@Russet píše:
Je to hnusný. Jen to vyslovit, i kdyby si fakt nevymýšlel. Hnusil by se mi. Máš jinou možnost, jak zjistit pravdu? Ne jen od něho?
Bohužel nemám
Mě se to také hnusí už
![]()
@Anonymní píše:
Bohužel nemámMě se to také hnusí už
![]()
Co jeho příbuzní? Kamarád…