Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LENIčka.Kl. Jemu se to líbí, tobě se to líbí, tak žádný problém ne? Nebo vám vše, co budete dělat, musí schváit manžel a emimino?
@Anonymní píše:
Dovolili by jste někomu cizímu kdo by vás oslovil třeba někde na parkovišti aby si mohl k vám na chvilku přisednout do auta, sundat vám boty a nachvilku třeba jen 10 minut laskat vaše chodidla? Já totiž o tom sním…
Pořiď si štěně.
@Šarlota4 @radkka Vy jste mě pobavili svým odporem k nohám. V životě jsem nic takového neslyšela, aby se někomu takto hnusily nohy ![]()
@kontramatka Taky koukám. Ženské nohy jsou nádherné, příjemné na dotek, rád nohy partnerce hladím, rád ji na ně líbám… přeci je nádherná nejen od frndy nahoru. Jako nedělám u toho honitbu na vysokou, ale na spoustě žen jsou to právě nhy, co muže upoutá…
@Anonymní píše:
Dovolili by jste někomu cizímu kdo by vás oslovil třeba někde na parkovišti aby si mohl k vám na chvilku přisednout do auta, sundat vám boty a nachvilku třeba jen 10 minut laskat vaše chodidla? Já totiž o tom sním…
Ne. Je to intimní věc.
Jsem zadaná, takže vůbec.
Ale i kdybych nebyla, bála bych se.
Jako sexuální fantazie je to přitažlivý, to uznávám (ta akce v autě). Ale víte jak, fantazie je fantazie ![]()
Dulezity je, ze je to pro vas oba vzrušující a prijemny
To je jen moment prekvapeni, ze je na nohy. Lidi se cumlaj všude mozne, někdo usi (mmch. jsem nedavno zazila po letech takovy usni muckani, ze jsem malem umřela slasti
), někdo nohy - jooo, taky mi to je prijemny, někdo něco jiného, někdo všechno, ja třeba i vic ruce, prsty, dlane (a taky překvápko pro chlapa) ![]()
@Anonymní píše:
Takhle o neznamym cloveku nesnim, takze nedovolim. Ty snis a dovolit muzes, kdyz budes chtit. Jen si zaridit, aby se prani splnilo ![]()
@kontramatka píše:
@Šarlota4 @radkka Vy jste mě pobavili svým odporem k nohám. V životě jsem nic takového neslyšela, aby se někomu takto hnusily nohy
No vidíš, já znám spoustu lidí, kteří to mají stejně
Většinou teda ženy.
Já třeba miluju když mi partner olizuje a ocucává prsty na rukou i takové to meziprstí..
samozřejmě čistě umyté..takže úplně chápu i nohy..
K.
@Anonymní píše:
to pochybuju, ze by nekdo dovolil..ale jdu cist dal