Líbání nohou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.5.18 11:52

Dovolili by jste někomu cizímu kdo by vás oslovil třeba někde na parkovišti aby si mohl k vám na chvilku přisednout do auta, sundat vám boty a nachvilku třeba jen 10 minut laskat vaše chodidla? Já totiž o tom sním… :oops:

• Citovat
  • Upravit
10321
11.5.18 13:16

@LENIčka.Kl. Jemu se to líbí, tobě se to líbí, tak žádný problém ne? Nebo vám vše, co budete dělat, musí schváit manžel a emimino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10321
11.5.18 13:18
@Anonymní píše:
Dovolili by jste někomu cizímu kdo by vás oslovil třeba někde na parkovišti aby si mohl k vám na chvilku přisednout do auta, sundat vám boty a nachvilku třeba jen 10 minut laskat vaše chodidla? Já totiž o tom sním… :oops:

Pořiď si štěně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
11.5.18 13:23

@Šarlota4 @radkka Vy jste mě pobavili svým odporem k nohám. V životě jsem nic takového neslyšela, aby se někomu takto hnusily nohy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10321
11.5.18 13:29

@kontramatka Taky koukám. Ženské nohy jsou nádherné, příjemné na dotek, rád nohy partnerce hladím, rád ji na ně líbám… přeci je nádherná nejen od frndy nahoru. Jako nedělám u toho honitbu na vysokou, ale na spoustě žen jsou to právě nhy, co muže upoutá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
11.5.18 13:30

@Premek_Orac tak zas na sebe nemusíš vykecat úplně všechno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10321
11.5.18 13:39

@kontramatka To je fakt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
11.5.18 13:42

@kontramatka co by nemohl? Je to krásný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.5.18 13:42
@Anonymní píše:
Dovolili by jste někomu cizímu kdo by vás oslovil třeba někde na parkovišti aby si mohl k vám na chvilku přisednout do auta, sundat vám boty a nachvilku třeba jen 10 minut laskat vaše chodidla? Já totiž o tom sním… :oops:

Ne. Je to intimní věc.
Jsem zadaná, takže vůbec.

Ale i kdybych nebyla, bála bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.5.18 13:44

Jako sexuální fantazie je to přitažlivý, to uznávám (ta akce v autě). Ale víte jak, fantazie je fantazie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
11.5.18 13:48

Dulezity je, ze je to pro vas oba vzrušující a prijemny :mavam: To je jen moment prekvapeni, ze je na nohy. Lidi se cumlaj všude mozne, někdo usi (mmch. jsem nedavno zazila po letech takovy usni muckani, ze jsem malem umřela slasti :mrgreen: ), někdo nohy - jooo, taky mi to je prijemny, někdo něco jiného, někdo všechno, ja třeba i vic ruce, prsty, dlane (a taky překvápko pro chlapa) :)

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
11.5.18 13:59
@Anonymní píše:

Takhle o neznamym cloveku nesnim, takze nedovolim. Ty snis a dovolit muzes, kdyz budes chtit. Jen si zaridit, aby se prani splnilo :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20767
11.5.18 18:01
@kontramatka píše:
@Šarlota4 @radkka Vy jste mě pobavili svým odporem k nohám. V životě jsem nic takového neslyšela, aby se někomu takto hnusily nohy :-D

No vidíš, já znám spoustu lidí, kteří to mají stejně :think: :mrgreen: Většinou teda ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.18 18:09

Já třeba miluju když mi partner olizuje a ocucává prsty na rukou i takové to meziprstí.. :) samozřejmě čistě umyté..takže úplně chápu i nohy..
 K.

• Citovat
  • Upravit
109758
11.5.18 18:50
@Anonymní píše:

to pochybuju, ze by nekdo dovolil..ale jdu cist dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria