Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim te nerukej mu to. Pokud jsi to brala jako experiment, tak to hod za hlavu
Neříkala bych určitě, zbytečně by začal přemýšlet, jestli tě třeba příště nenapadne experimentovat jinak. Jinak, pro spokojený vztah, doporučuju neříkat si všechno.
Tak mu to neříkej, vždyť se nic nestalo. Taky jsem se líbala s kamarádkou, dokonce s několika, když jsme zamlada hrávali flašku s kamarádama. Zadaná jsem sice tehdy nebyla, ale i kdybych byla, tak co ![]()
No, tak ses jazýčkovala s holkou, co je na tom? Líbání nepovažuju za nevěru ani s opačným pohlavím.
Ježiši, tak třeba by se mu to líbilo, kdybys mu to řekla, haha. Ne, záleží, jaký máte vztah. Ale pokud neplánuješ randit s holkami, tak bych si to nechala pro sebe jako tajemství. Jako babča na to budeš třeba jednou vzpomínat
.
Mi se to stalo taky, bylo mi tehdy dvacet
manželovi jsem to řekla, jen litoval, že u toho nebyl
Jinak to vůbec neřešil.
No a necitis vic nutkani se mu pochlubit, nez provinilost?
..Kasli na to, vic bych se,,bala,, ze ti bude trapne pred kamoskou, az se uvidite.Fakt,neres to.
Třeba tvůj manžel se líbal s kámošem. Třeba se mu v opilosti svěřil, že se ještě nelíbal s mužem a už to jelo…
Zdravím, holky potřebuji slyšet váš názor. Byla jsem u kamarádky na vinko, dost sme toho vypily a nějak sme se dostali k tomu, ze se ještě nikdy nelíbala s holkou a chtěla by to zkusit a nějak se stalo ze sme se libaly spolu. Dneska mám strašné výčitky, protože s přítelem si říkáme všechno a on má názor na nevěru takový, ze by mě hned opustil. Vím byla to opilecka kravina, řekly sme si s kamarádkou, ze sme pitome. Mám strašně výčitky a nevím zda mu to mám říct, bojím se jeho reakce.