Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky maminy z Liberce a okolí. Chtěla bych se sebou začít něco dělat. Mám 6ti měsíčního klučinu a nějaká ta kila navíc. Bohužel nemám hlídání a tak přemýšlím, jak to spojit. Nevíte o nějakým cvičení v kolektivu? Doma se k tomu těžko dostanu ![]()
Taky bych se chtěla zeptat, zda nemáte zkušenosti s nějakým libereckým mateřským centrem. Chtěla bych časem začít malého vodit do kolektivu, ale mé kamarádky jsou vesměs bezdětné ![]()
Díky moc za odpověď ![]()
ahoj v Jablonci je mateřské centrum Jablíčko, chodí tam maminky i s miminkama..taky nemám žádnou kamarádku s mimčem, takže když budeš chtít, můžem se někdy dohodnout a zajít do toho jablíčka..je mi 23 a malému devět měsíců ![]()
Ahoj, jsem na tom podobně jako ty - já bez hlídání s potřebou na sobě máknout (a to neřeším jen pár kilo
) a malej bez kamarádů, tak chodíme alespoň cvičit do Berušky (v Liberci kousek od soudu - http://www.studioberuska.cz/). Mají tam cvičení pro prcky od tří měsíců výš ale je to spíš pro ně, ty se moc nenadřeš
A nějaký den je tam i volná herna, ale to si myslím bude spíš pro větší děti. Ale mrňatům se to cvičení (alespoň tam kam chodíme my - zatím mezi nesedící děti) myslím líbí - koukají jeden po druhém a po nás.. Náš malej se myslím jen díky tomu naučil ležet na bříšku - aby mohl očumovat holky okolo ![]()
Jinak u doktorky jsem viděla leták s odkazem na toto: http://www.babyfitness.cz/. Zkus na to mrknout - já nad tím taky uvažuju, ale zatím jsem nesebrala odvahu:-)
Ahoj, koukni na aerobic - liberec. Mají domluvu s slídacím koutkem terý je hned vedle fitka.
aajulinka píše:
ahoj v Jablonci je mateřské centrum Jablíčko, chodí tam maminky i s miminkama..taky nemám žádnou kamarádku s mimčem, takže když budeš chtít, můžem se někdy dohodnout a zajít do toho jablíčka..je mi 23 a malému devět měsíců
Tak to jsme skoro stejně staré
No jo, dneska není populární být mladou mamčou, takže všechny moje kamarádky se zatím toulají po diskotékách
Do Jablonce jezdím celkem často za příbuznými, takže se tam můžeme sejít a popovídat si. Máš staršího klučinu, tak ať vím, co mě čeká ![]()
niko999 píše:
Ahoj, jsem na tom podobně jako ty - já bez hlídání s potřebou na sobě máknout (a to neřeším jen pár kilo) a malej bez kamarádů, tak chodíme alespoň cvičit do Berušky (v Liberci kousek od soudu - http://www.studioberuska.cz/). Mají tam cvičení pro prcky od tří měsíců výš ale je to spíš pro ně, ty se moc nenadřeš
A nějaký den je tam i volná herna, ale to si myslím bude spíš pro větší děti. Ale mrňatům se to cvičení (alespoň tam kam chodíme my - zatím mezi nesedící děti) myslím líbí - koukají jeden po druhém a po nás.. Náš malej se myslím jen díky tomu naučil ležet na bříšku - aby mohl očumovat holky okolo
Jinak u doktorky jsem viděla leták s odkazem na toto: http://www.babyfitness.cz/. Zkus na to mrknout - já nad tím taky uvažuju, ale zatím jsem nesebrala odvahu:-)
Niko pro prcky od 3 měsíců?
A já pořád myslela, že musím ještě počkat, až bude trochu větší, to už jsem mohla dávno chodit mezi maminy
Děkuju za typ, to mám radost, určitě se tam půjdeme co nejdřív podívat!
![]()
Určitě to zkus! Několikrát tam dokonce byly i maminy s mladšími dítky.. Ta první skupina pro nesedící děti zahrnuje tak 3-9 měsíců (alespoň co jsem zažila já) takže budete úplně zlatej střed:-) Ale jak jsem už říkala - ty se na rozdíl od synka moc nenadřeš
Náš mladej většinou hned po hodině odpadl, že jsem ho i musela budit na sváču:D
niko999 píše:
Určitě to zkus! Několikrát tam dokonce byly i maminy s mladšími dítky.. Ta první skupina pro nesedící děti zahrnuje tak 3-9 měsíců (alespoň co jsem zažila já) takže budete úplně zlatej střed:-) Ale jak jsem už říkala - ty se na rozdíl od synka moc nenadřešNáš mladej většinou hned po hodině odpadl, že jsem ho i musela budit na sváču:D
Zítra se tam skočím mrknout a zjistit víc info a hned na další půjdeme
no a já si budu muset hejbnout zadkem někde jinde nebo tak nežrat ![]()
Ahoj, chtela bych obnovit toto tema, je tu nejaka maminka z liberce ktera chodi cvicit i s miminkem?
Ahoj - záleží na tom, jestli chceš cvičit ty nebo spíš miminko. POkud chceš cvičit ty, tak to radu nemám, ale pro miminka mám zkušenosti se cvičením ve Studiu Beruška. U těch nejmenších dětí je to i o jejich zvedání, takže si taky trochu zacvičíš. Ale spíš je to důležité kvůli kontaktu s ostatními maminkami a dětmi.
Nebo se pak dá chodit plavat. My jsme chodili od 3 měsíců do Zlatého lva a pak kolem roku jsme začali jezdit do Mišutky v Jablonci. Tam je i velká herna, takže tam bylo super zázemí po plavání.