Liberec - cvičení s mimčem

402
7.1.12 22:14

Liberec-cvičení s mimčem

Ahojky maminy z Liberce a okolí. Chtěla bych se sebou začít něco dělat. Mám 6ti měsíčního klučinu a nějaká ta kila navíc. Bohužel nemám hlídání a tak přemýšlím, jak to spojit. Nevíte o nějakým cvičení v kolektivu? Doma se k tomu těžko dostanu :?

Taky bych se chtěla zeptat, zda nemáte zkušenosti s nějakým libereckým mateřským centrem. Chtěla bych časem začít malého vodit do kolektivu, ale mé kamarádky jsou vesměs bezdětné :nevim:

Díky moc za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3959
7.1.12 22:24

ahoj v Jablonci je mateřské centrum Jablíčko, chodí tam maminky i s miminkama..taky nemám žádnou kamarádku s mimčem, takže když budeš chtít, můžem se někdy dohodnout a zajít do toho jablíčka..je mi 23 a malému devět měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
7.1.12 22:53

Ahoj, jsem na tom podobně jako ty - já bez hlídání s potřebou na sobě máknout (a to neřeším jen pár kilo :( ) a malej bez kamarádů, tak chodíme alespoň cvičit do Berušky (v Liberci kousek od soudu - http://www.studioberuska.cz/). Mají tam cvičení pro prcky od tří měsíců výš ale je to spíš pro ně, ty se moc nenadřeš :D A nějaký den je tam i volná herna, ale to si myslím bude spíš pro větší děti. Ale mrňatům se to cvičení (alespoň tam kam chodíme my - zatím mezi nesedící děti) myslím líbí - koukají jeden po druhém a po nás.. Náš malej se myslím jen díky tomu naučil ležet na bříšku - aby mohl očumovat holky okolo :lol:
Jinak u doktorky jsem viděla leták s odkazem na toto: http://www.babyfitness.cz/. Zkus na to mrknout - já nad tím taky uvažuju, ale zatím jsem nesebrala odvahu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
8.1.12 09:05

Ahoj, koukni na aerobic - liberec. Mají domluvu s slídacím koutkem terý je hned vedle fitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
8.1.12 09:32
aajulinka píše:
ahoj v Jablonci je mateřské centrum Jablíčko, chodí tam maminky i s miminkama..taky nemám žádnou kamarádku s mimčem, takže když budeš chtít, můžem se někdy dohodnout a zajít do toho jablíčka..je mi 23 a malému devět měsíců ;)

Tak to jsme skoro stejně staré :) No jo, dneska není populární být mladou mamčou, takže všechny moje kamarádky se zatím toulají po diskotékách :lol: Do Jablonce jezdím celkem často za příbuznými, takže se tam můžeme sejít a popovídat si. Máš staršího klučinu, tak ať vím, co mě čeká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
8.1.12 09:34
niko999 píše:
Ahoj, jsem na tom podobně jako ty - já bez hlídání s potřebou na sobě máknout (a to neřeším jen pár kilo :( ) a malej bez kamarádů, tak chodíme alespoň cvičit do Berušky (v Liberci kousek od soudu - http://www.studioberuska.cz/). Mají tam cvičení pro prcky od tří měsíců výš ale je to spíš pro ně, ty se moc nenadřeš :D A nějaký den je tam i volná herna, ale to si myslím bude spíš pro větší děti. Ale mrňatům se to cvičení (alespoň tam kam chodíme my - zatím mezi nesedící děti) myslím líbí - koukají jeden po druhém a po nás.. Náš malej se myslím jen díky tomu naučil ležet na bříšku - aby mohl očumovat holky okolo :lol:
Jinak u doktorky jsem viděla leták s odkazem na toto: http://www.babyfitness.cz/. Zkus na to mrknout - já nad tím taky uvažuju, ale zatím jsem nesebrala odvahu:-)

Niko pro prcky od 3 měsíců? 8o A já pořád myslela, že musím ještě počkat, až bude trochu větší, to už jsem mohla dávno chodit mezi maminy :zed: Děkuju za typ, to mám radost, určitě se tam půjdeme co nejdřív podívat! :dance: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
8.1.12 17:54

Určitě to zkus! Několikrát tam dokonce byly i maminy s mladšími dítky.. Ta první skupina pro nesedící děti zahrnuje tak 3-9 měsíců (alespoň co jsem zažila já) takže budete úplně zlatej střed:-) Ale jak jsem už říkala - ty se na rozdíl od synka moc nenadřeš :D Náš mladej většinou hned po hodině odpadl, že jsem ho i musela budit na sváču:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
8.1.12 18:05
niko999 píše:
Určitě to zkus! Několikrát tam dokonce byly i maminy s mladšími dítky.. Ta první skupina pro nesedící děti zahrnuje tak 3-9 měsíců (alespoň co jsem zažila já) takže budete úplně zlatej střed:-) Ale jak jsem už říkala - ty se na rozdíl od synka moc nenadřeš :D Náš mladej většinou hned po hodině odpadl, že jsem ho i musela budit na sváču:D

Zítra se tam skočím mrknout a zjistit víc info a hned na další půjdeme :potlesk: no a já si budu muset hejbnout zadkem někde jinde nebo tak nežrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
9.2.15 17:11

Ahoj, chtela bych obnovit toto tema, je tu nejaka maminka z liberce ktera chodi cvicit i s miminkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
9.2.15 18:16

Ahoj - záleží na tom, jestli chceš cvičit ty nebo spíš miminko. POkud chceš cvičit ty, tak to radu nemám, ale pro miminka mám zkušenosti se cvičením ve Studiu Beruška. U těch nejmenších dětí je to i o jejich zvedání, takže si taky trochu zacvičíš. Ale spíš je to důležité kvůli kontaktu s ostatními maminkami a dětmi.
Nebo se pak dá chodit plavat. My jsme chodili od 3 měsíců do Zlatého lva a pak kolem roku jsme začali jezdit do Mišutky v Jablonci. Tam je i velká herna, takže tam bylo super zázemí po plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková