Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahojky maminy, prosim vás máte někdo osobní zkušenosti s temito přáškama a jestli ano kolik jste dali dolů??? díky
Ahojky, jedna moje známá byla velice silná a pak najednou začala hubnout a tak se jí ptám, jestli náhodou nezhubla a ona že jí Alíka a je strašně spokojená. Zhubla viditelně, kolik to nevím, ale nepřibrala. Ale já sama tomu nevěřím ![]()
Jsem zvědavá na reakce, já našla jen toto. http://obezita.heureka.cz/…0mg/recenze/
práve že jsem je dostala od kamamrádky která je nechce z důvodu že pracuje jako kadeřnice a že po nich měla velkou sr…
a že prý když jsem doma tak by to mohlo být O.K. tak mě zajímá jestli nekdo nezkoušel…
Musi se k tomu ale cvicit, je to i v te reklame!!!! Otazka je jestli ty prasky maji nejaky ucinek a nebo ne!!! Ja doporucuji jist karnitin a cvicit a bude to o hodne levnejsi nez drahe neucinne tablety!!!!!
No co jsem četla, tak s..jdu dostaneš snad jen když nedodržuješ nějaký doporučení a přeženeš to s tukama
.
to jo prý jen co si vezmes neco tučného…tak to jde skoro ihned ven… nevim nevim…ale co tak to vyzkuošíme…darovanému koni zaby nekoukej…kdyžtak se PO… ![]()
bberunda píše:
práve že jsem je dostala od kamamrádky která je nechce z důvodu že pracuje jako kadeřnice a že po nich měla velkou sr…a že prý když jsem doma tak by to mohlo být O.K. tak mě zajímá jestli nekdo nezkoušel…
Na to sem se právě chtěla zeptat
jestli nemaj sračku a co na to pak žlučník, když se prášky vysaděj. Navíc se bojím jojo efektu
https://www.emimino.cz/…bnuti-59085/ nevěřit tomu!!!! dej si pozor, raději sportuj hýbej se změn stravu, ale prášky nee, půjde to mnohem pomaleji ale zdravěji!! prášky přerstaneš brát a zase přibereš je to na houby!!
Kamrádka užívala a měla pěknou sr*čku
Já těmhle „lékům“ nevěřím ![]()
Zkusit je můžeš a uvidíš.Sama tomu nevěřím teda.Já zhubla už kolem 20 kilo,a za mě teda změna stravování,dostatek tekutin a pohyb.A šlo to dolů jedna báseň ![]()
Tak Alli osobne vyzkousene nemám, Ale narozdíl od jiných „léků“ na hubnutí, tady se opravdu jedná o lék, ne o doplněk stravy. Alli zabranuje vstrebávání tuku ze zažívacího traktu, takže proto kdyz je těch tuku hodně, tak se objeví průjem. Pokud ale mate problém spíš s cukrama tak vám Alli nepomůže.
Holky dávejte si bacha na tyto doplňky stravy, třeba konkrétně alli lékaři přirovnávají k Bulimii obráceně. Navíc jako zdravotník vám můžu říct že tyto přípravky nepodléhají tak přísným kontrolám a klinickým testům jako léky, poněvadž se nejedná o léky ale o doplňky stravy. Můžou mít spoustu nežádoucích účinků hlavně z dlouhodobého hlediska které se mohou projevit až několik měsíců po ukončení kůry, proto si je už lidé ani lékaři nedají dohromady. nejčastěji tyto doplňky ovlivňují centrální nervový systém, kardiovaskulární a samozřejmě trávící systém. Jen pro příklad- nespavost, deprese, srdeční arytmie, vysoký tlak, poškození žaludečních sliznic, reflux, atd. atd.
doporučuji přečíst si tento článek
a pak se rozhodnout ![]()
http://www.rozumnehubnuti.cz/?…