Alli prášky na hubnutí

1444
6.1.12 11:25

Alli prášky na hubnutí

ahojky maminy, prosim vás máte někdo osobní zkušenosti s temito přáškama a jestli ano kolik jste dali dolů??? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10623
6.1.12 11:28

Ahojky, jedna moje známá byla velice silná a pak najednou začala hubnout a tak se jí ptám, jestli náhodou nezhubla a ona že jí Alíka a je strašně spokojená. Zhubla viditelně, kolik to nevím, ale nepřibrala. Ale já sama tomu nevěřím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
6.1.12 11:34

Jsem zvědavá na reakce, já našla jen toto. http://obezita.heureka.cz/…0mg/recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
6.1.12 11:37

práve že jsem je dostala od kamamrádky která je nechce z důvodu že pracuje jako kadeřnice a že po nich měla velkou sr… :D a že prý když jsem doma tak by to mohlo být O.K. tak mě zajímá jestli nekdo nezkoušel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
6.1.12 11:37

Musi se k tomu ale cvicit, je to i v te reklame!!!! Otazka je jestli ty prasky maji nejaky ucinek a nebo ne!!! Ja doporucuji jist karnitin a cvicit a bude to o hodne levnejsi nez drahe neucinne tablety!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
6.1.12 11:39

No co jsem četla, tak s..jdu dostaneš snad jen když nedodržuješ nějaký doporučení a přeženeš to s tukama :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
6.1.12 11:43

to jo prý jen co si vezmes neco tučného…tak to jde skoro ihned ven… nevim nevim…ale co tak to vyzkuošíme…darovanému koni zaby nekoukej…kdyžtak se PO… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.1.12 11:55
bberunda píše:
práve že jsem je dostala od kamamrádky která je nechce z důvodu že pracuje jako kadeřnice a že po nich měla velkou sr… :D a že prý když jsem doma tak by to mohlo být O.K. tak mě zajímá jestli nekdo nezkoušel…

Na to sem se právě chtěla zeptat :D jestli nemaj sračku a co na to pak žlučník, když se prášky vysaděj. Navíc se bojím jojo efektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
6.1.12 11:56

https://www.emimino.cz/…bnuti-59085/ nevěřit tomu!!!! dej si pozor, raději sportuj hýbej se změn stravu, ale prášky nee, půjde to mnohem pomaleji ale zdravěji!! prášky přerstaneš brát a zase přibereš je to na houby!!

• Citovat
  • Upravit
18223
6.1.12 11:56

Ja bych spíš potřebovala něco co by ze mě vyhnalo cukry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.1.12 12:03

Kamrádka užívala a měla pěknou sr*čku :mrgreen: Já těmhle „lékům“ nevěřím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.1.12 12:09

Zkusit je můžeš a uvidíš.Sama tomu nevěřím teda.Já zhubla už kolem 20 kilo,a za mě teda změna stravování,dostatek tekutin a pohyb.A šlo to dolů jedna báseň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
6.1.12 12:10

Tak Alli osobne vyzkousene nemám, Ale narozdíl od jiných „léků“ na hubnutí, tady se opravdu jedná o lék, ne o doplněk stravy. Alli zabranuje vstrebávání tuku ze zažívacího traktu, takže proto kdyz je těch tuku hodně, tak se objeví průjem. Pokud ale mate problém spíš s cukrama tak vám Alli nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
6.1.12 12:30

Holky dávejte si bacha na tyto doplňky stravy, třeba konkrétně alli lékaři přirovnávají k Bulimii obráceně. Navíc jako zdravotník vám můžu říct že tyto přípravky nepodléhají tak přísným kontrolám a klinickým testům jako léky, poněvadž se nejedná o léky ale o doplňky stravy. Můžou mít spoustu nežádoucích účinků hlavně z dlouhodobého hlediska které se mohou projevit až několik měsíců po ukončení kůry, proto si je už lidé ani lékaři nedají dohromady. nejčastěji tyto doplňky ovlivňují centrální nervový systém, kardiovaskulární a samozřejmě trávící systém. Jen pro příklad- nespavost, deprese, srdeční arytmie, vysoký tlak, poškození žaludečních sliznic, reflux, atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET-Lucius
6.1.12 12:48

doporučuji přečíst si tento článek :-) a pak se rozhodnout :-)
 http://www.rozumnehubnuti.cz/?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze