Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mi to pomáhalo, jenže jakmile jsem to dojedla, přišly psychické problémy a začala jsem znova žrát… Takže efekt bohužel nulový.
Ale kdo to vydrží a hlavně PAK dodržuje životosprávu, tak jsem přesvědčená, že to pomáhá. Fakt stačila udělat menší chyba v množství přijatých tuků a pos* jsem se jak nikdy a to mě propříště odradilo jíst nezdravé.
Podruhé už bych do toho ale nešla, raději si upravím životosprávu „normálně“ a bez léků, taky kvůli té ceně - myslím, že to za to až tak nestojí.
bberunda píše:
dám vedet… cca za mesíc…[/citace
Ahoj chtěla jsem založit podobnou dizkusi ale pak jsem našla tuhle chci se zeptat jak jsi dopadla? Pomohlo ti to?
ahojky nene nepomohlo… po práškách nezhubneš, prašky te naučí jíst ty správná jídla… :/ takže 50/50
![]()
bberunda píše:
ahojky nene nepomohlo… po práškách nezhubneš, prašky te naučí jíst ty správná jídla… :/ takže 50/50![]()
Dekuji ![]()
Ahojík holky já jsme to jedla a v pohodě zhubla jsem 10kg a držela jsme si to tím že jsme chodila 2tydne tančit zumbu jinak jsme pak otehotnela tak to mám zpět… jinak prujem to má kvůli tomu že snědla moc tucného což udělá co uděla
malemu je ted 11měsíců a začnu znovu jíst alíka a cvičit tak pá ![]()
Alli bez předpisu - https://6pharm.com/alli.html Za mě super. Funguje tak jak má. Já jsem na něm 6 týdnů a mám dole 5 kilo. Hlad nemám skoro vůbec. Nemám ani žádné vedlejší účinky.