Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Paťka08 píše:
Dají se zpevnit cvičením cviky na zpevnění prsů
myslím, že podle toho jak to zakladatelka popisuje to nepomůže. Vůbec co se týče cvičení a zpevnění prsou po kojení jsem skeptik ![]()
K-a-č-i-k píše:Paťka08 píše:myslím, že podle toho jak to zakladatelka popisuje to nepomůže. Vůbec co se týče cvičení a zpevnění prsou po kojení jsem skeptik
Dají se zpevnit cvičením cviky na zpevnění prsů
asi tak nejak
me na ty sacky od omacky pomuze uz jen plastika
![]()
bellezza píše:K-a-č-i-k píše:Paťka08 píše:myslím, že podle toho jak to zakladatelka popisuje to nepomůže. Vůbec co se týče cvičení a zpevnění prsou po kojení jsem skeptik
Dají se zpevnit cvičením cviky na zpevnění prsůme na ty sacky od omacky pomuze uz jen plastika
asi tak nejak
![]()
peprle píše:bellezza píše:K-a-č-i-k píše:Paťka08 píše:myslím, že podle toho jak to zakladatelka popisuje to nepomůže. Vůbec co se týče cvičení a zpevnění prsou po kojení jsem skeptik
Dají se zpevnit cvičením cviky na zpevnění prsůme na ty sacky od omacky pomuze uz jen plastika
asi tak nejak
![]()
![]()
tak to se tam sejdeme
![]()
[/citace
![]()
![]()
peprle píše:bellezza píše:K-a-č-i-k píše:Paťka08 píše:myslím, že podle toho jak to zakladatelka popisuje to nepomůže. Vůbec co se týče cvičení a zpevnění prsou po kojení jsem skeptik
asi tak nejak
![]()
![]()
tak to se tam sejdeme
![]()
ne e, já ne, mě prsa zůstaly pěkný, ale to bylo asi tím, že jsem kojila jen tři a půl měsíce
asi tak nejak
![]()
![]()
tak to se tam sejdeme
![]()
Držte mi tam prosím fleka! ![]()
Na tohle myslim cvičení nepomůže, a když, tak dřít a dřít a cvičit 20 hodin denně a s minimálním výsledkem…
![]()
no vyborne, manzel ted posledni dobou mluvi o lip placene praci, tak aspon bude z ceho setrit
a mozna se necham udelat komplet nova
![]()
holky svaly to mozna zpevni, ale co ta kuze vytahana
fuuuuuuuuuuuuuuuuj
![]()
Anonymní píše:
no vyborne, manzel ted posledni dobou mluvi o lip placene praci, tak aspon bude z ceho setrita mozna se necham udelat komplet nova
![]()
ja to rikam furt, jednoznacne plastika to vyresi
ja teda mam problem spis takovy, ze mi prsa nezustala vubec zadna, malej mi je proste vypil ![]()
ale ted se mi do ruky super krem, ktery se tady teprve zacina prodavat firma NIP-FAB krem BUST FIX mazu jednou denne cca 14 dni a prsa jsou zase pevna jako zamlada a maji se jeste zvetsit na to teprve cekam
ale pevna jsou:) me to privez manzel z Londyna a tam je to prej silenej hit.
Tuba 100ml stoji cca 480kc.
![]()
Dadulus, a nemohl by mi ten krém jen zpevnit?
![]()
S velikostí jsem spokojená, vlastně bych klíďo i trošku dala dolů, ale větší fakt nechci
![]()
dadulus píše:
ja teda mam problem spis takovy, ze mi prsa nezustala vubec zadna, malej mi je proste vypil
ale ted se mi do ruky super krem, ktery se tady teprve zacina prodavat firma NIP-FAB krem BUST FIX mazu jednou denne cca 14 dni a prsa jsou zase pevna jako zamlada a maji se jeste zvetsit na to teprve cekamale pevna jsou:) me to privez manzel z Londyna a tam je to prej silenej hit.
Tuba 100ml stoji cca 480kc.
ja moc na kremicky a takovy veci neverim, ty a nevysla by te levneji konska mast
to by byli o par cisel vetsi hned
ja vim delam si z toho srandu, ale prece se nebudu deptat jaky mam prsa, to budu resit az po narozeni druhyho ditete ![]()
bellezza píše:dadulus píše:
ja teda mam problem spis takovy, ze mi prsa nezustala vubec zadna, malej mi je proste vypil
ale ted se mi do ruky super krem, ktery se tady teprve zacina prodavat firma NIP-FAB krem BUST FIX mazu jednou denne cca 14 dni a prsa jsou zase pevna jako zamlada a maji se jeste zvetsit na to teprve cekamale pevna jsou:) me to privez manzel z Londyna a tam je to prej silenej hit.
Tuba 100ml stoji cca 480kc.ja moc na kremicky a takovy veci neverim, ty a nevysla by te levneji konska mast
ja vim delam si z toho srandu, ale prece se nebudu deptat jaky mam prsa, to budu resit az po narozeni druhyho ditete![]()
to by byli o par cisel vetsi hned
no kruciš,to už bych teda opravdu mohla začit řešit,druhé,a nejspíš poslední díto mám,takže…
krémy jsou na prd,řekla bych,jen reklama a skutek,utek.tady to vyřeší jedině ta plastika,jen nevím z čeho bych ji zaplatila ![]()
uz nevim co s tim. prsa jsem mela vzdycky vetsi. pred otechotnenim tak 4, kdyz jsem kojila tak snad 10
a ted mam tak 5. problem byl i v tom ze mimco leve prso tak dlouho odmitalo, az se v nem mleko prestalo tvorit uplne. dokojila jsem ho jen pravim (takze jsem vypadala fakt blbe kdyz jsem mela jedno prso jak pomeranc a druhe jak meloun). no a ted kdyz jsem dokojila uplne a mliko zmizelo, mam prsa totalne vytahany, neforemny a do podprdy bych si je klidne mohla narulovat. je tam jakoby spoustu prebytecne kuze. pujde to nejak aspon trochu zpevnit? uz jsem ochotna si i pomalu setrit na plastiku.. 
dekuju za rady..