Jak zpevnit prsa?

Anonymní
5.1.12 10:25

jak zpevnit prsa?

uz nevim co s tim. prsa jsem mela vzdycky vetsi. pred otechotnenim tak 4, kdyz jsem kojila tak snad 10 :lol: a ted mam tak 5. problem byl i v tom ze mimco leve prso tak dlouho odmitalo, az se v nem mleko prestalo tvorit uplne. dokojila jsem ho jen pravim (takze jsem vypadala fakt blbe kdyz jsem mela jedno prso jak pomeranc a druhe jak meloun). no a ted kdyz jsem dokojila uplne a mliko zmizelo, mam prsa totalne vytahany, neforemny a do podprdy bych si je klidne mohla narulovat. je tam jakoby spoustu prebytecne kuze. pujde to nejak aspon trochu zpevnit? uz jsem ochotna si i pomalu setrit na plastiku.. :zed:
dekuju za rady..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
661
5.1.12 10:30

Dají se zpevnit cvičením cviky na zpevnění prsů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
5.1.12 10:36
Paťka08 píše:

myslím, že podle toho jak to zakladatelka popisuje to nepomůže. Vůbec co se týče cvičení a zpevnění prsou po kojení jsem skeptik :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
5.1.12 10:41
K-a-č-i-k píše:
Paťka08 píše:
myslím, že podle toho jak to zakladatelka popisuje to nepomůže. Vůbec co se týče cvičení a zpevnění prsou po kojení jsem skeptik :?

:lol: asi tak nejak

me na ty sacky od omacky pomuze uz jen plastika :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
5.1.12 10:46
bellezza píše:
K-a-č-i-k píše:
Paťka08 píše:
myslím, že podle toho jak to zakladatelka popisuje to nepomůže. Vůbec co se týče cvičení a zpevnění prsou po kojení jsem skeptik :?

me na ty sacky od omacky pomuze uz jen plastika :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: tak to se tam sejdeme :hug: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
5.1.12 10:48
peprle píše:
bellezza píše:
K-a-č-i-k píše:
Paťka08 píše:

:mrgreen: :mrgreen: tak to se tam sejdeme :hug: :mrgreen: [/citace
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
5.1.12 10:52
peprle píše:
bellezza píše:
K-a-č-i-k píše:
Paťka08 píše:

ne e, já ne, mě prsa zůstaly pěkný, ale to bylo asi tím, že jsem kojila jen tři a půl měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
5.1.12 10:56
peprle píše:
bellezza píše:
K-a-č-i-k píše:
Paťka08 píše:

Držte mi tam prosím fleka! :pankac:

Na tohle myslim cvičení nepomůže, a když, tak dřít a dřít a cvičit 20 hodin denně a s minimálním výsledkem… :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 11:00

no vyborne, manzel ted posledni dobou mluvi o lip placene praci, tak aspon bude z ceho setrit :lol: a mozna se necham udelat komplet nova :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
5644
5.1.12 11:00

holky svaly to mozna zpevni, ale co ta kuze vytahana :lol: :lol: fuuuuuuuuuuuuuuuuj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
5.1.12 11:01
Anonymní píše:
no vyborne, manzel ted posledni dobou mluvi o lip placene praci, tak aspon bude z ceho setrit :lol: a mozna se necham udelat komplet nova :mrgreen: :P

:palec: :palec: ja to rikam furt, jednoznacne plastika to vyresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.1.12 11:05

ja teda mam problem spis takovy, ze mi prsa nezustala vubec zadna, malej mi je proste vypil :roll:
ale ted se mi do ruky super krem, ktery se tady teprve zacina prodavat firma NIP-FAB krem BUST FIX mazu jednou denne cca 14 dni a prsa jsou zase pevna jako zamlada a maji se jeste zvetsit na to teprve cekam :lol: ale pevna jsou:) me to privez manzel z Londyna a tam je to prej silenej hit.
Tuba 100ml stoji cca 480kc.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
5.1.12 11:08

Dadulus, a nemohl by mi ten krém jen zpevnit? :lol: :lol: :lol:
S velikostí jsem spokojená, vlastně bych klíďo i trošku dala dolů, ale větší fakt nechci :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
5.1.12 11:11
dadulus píše:
ja teda mam problem spis takovy, ze mi prsa nezustala vubec zadna, malej mi je proste vypil :roll:
ale ted se mi do ruky super krem, ktery se tady teprve zacina prodavat firma NIP-FAB krem BUST FIX mazu jednou denne cca 14 dni a prsa jsou zase pevna jako zamlada a maji se jeste zvetsit na to teprve cekam :lol: ale pevna jsou:) me to privez manzel z Londyna a tam je to prej silenej hit.
Tuba 100ml stoji cca 480kc. :mavam:

ja moc na kremicky a takovy veci neverim, ty a nevysla by te levneji konska mast :mrgreen: :mrgreen: to by byli o par cisel vetsi hned

ja vim delam si z toho srandu, ale prece se nebudu deptat jaky mam prsa, to budu resit az po narozeni druhyho ditete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
5.1.12 11:17
bellezza píše:
dadulus píše:
Tuba 100ml stoji cca 480kc. :mavam:

ja moc na kremicky a takovy veci neverim, ty a nevysla by te levneji konska mast :mrgreen: :mrgreen: to by byli o par cisel vetsi hned

ja vim delam si z toho srandu, ale prece se nebudu deptat jaky mam prsa, to budu resit az po narozeni druhyho ditete ;)

no kruciš,to už bych teda opravdu mohla začit řešit,druhé,a nejspíš poslední díto mám,takže… :lol: krémy jsou na prd,řekla bych,jen reklama a skutek,utek.tady to vyřeší jedině ta plastika,jen nevím z čeho bych ji zaplatila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková