Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všichni,
mám dotaz existuje něco jako plastika na splátky a pokud ano,co si může člověk všechno nechat operovat na splátky?Dost by mě to zajímalo,mám doma raubíře a dost se vydávám z peněž,ale na ty splátky bych penízky vždy našla,chci si připadat opět krásná,moje polovička mi říká,že jsem hloupá a není to třeba,ale já chci menší úpravičku ![]()
Sice neporadim,ale bylo by to fajn,taky bych chtela mensi upravu-menší prsa! No a pak mensi zadek a bricho,ale to uz muzu udelat i sama bez plastiky ![]()
Já tedy mohu přispět jen tím, že od kamarádky vím, že plastika na splátky je možná, sama si takto nechala zvětšit prsa.. ![]()
Asi bych si našla na internetu stránky na nějakou kliniku ve Tvém okolí nebo kde bys operaci chtěla podstoupit a zeptat se přímo jich, jestli splátky jejich klinika umožňuje a za jakých podmínek ![]()
držím palečky ![]()
Ahoj, já si nechala před dvěma lety zvětšit prsa na splátky
. Taky mě přítel odrazoval, ale dělala jsem to hlavně pro sebe, pro svůj lepší pocit a je to fajn ![]()
http://www.interclinic.cz/…-na-splatky/
když si dáš do vyhledavače plastika na splátky tak ti tam vyskočí spoustu odkazů. Osobní zkušenosti bohužel nemám ![]()
Veverunka22 píše:
Ahoj, já si nechala před dvěma lety zvětšit prsa na splátky. Taky mě přítel odrazoval, ale dělala jsem to hlavně pro sebe, pro svůj lepší pocit a je to fajn
Jestli najdeš každý měsíc peníze na splátku, tak proč si raději nejdřív nenašetříš? Všechno co je na dluh se nakonec prodraží…
Nechci do toho kecat, ale raději bych si na tu plastiku našetřila, pak teprve šla. Já chápu, že ji člověk chce co nejdřív, že může zvednout sebevědomí, ale na splátky mi to připadá stejné jako třeba Vánoce na splátky ![]()
Ale je to jen Tvá věc, samozřejmě ![]()
Splátky u půjček, které poskytují nebankovní společnosti, které by v tomto případě nejspíš klinika zajistila, bývají obvykle dražší, než v bance. Tak si prostě vem spotřebitelský úvěr budeš splácet míň a nemusíš řešit, na co si ho bereš…
Já taky neměla našetřeně peníze, abych ji mohla zaplatit najednou. Ale plat jsem měla vysoký, penízky přebývaly, tak jsem do toho šla. Prsa jsem si nechala zvětšit u PERFECT CLINIC v Praze a přeplatila jsem jednu splátku. Sama si určíš kolik chceš splácet, můžeš ji i předčasně splatit, bez navýšení.
Byla a JSEM hodně spokojená ![]()
Souhlasím,taky chci menší prsa,každá touží mít prsa jak balóny,ale popravdě není co závidět,přišla jsem na to,že tím,že mám velká prsa vypadam jak tlustá… ![]()
Veverunka22 ty sis nechala prsa zvetšit a já je chci zmenšit a vytvarovat,mám kozy jak vozy a na to jakej jsem drobek ty moje melouny k tomu vypadaj fakt „úchvatně“
…jinak mě jedna známá říkala ať jdu k dr. a párkrát si postěžuju na bolest zad a pak mi dr.dá žádost na pojišťovnu a ta mi to uhradí
…nevím co na tom pravdy…ale asi to chci co nejdřív vyřešit a né strácet čas tím,že budu ještě rok nebo 2 šetřit,to je to samý skoro jako když to udělám na splátky…
Traccy píše:
Souhlasím,taky chci menší prsa,každá touží mít prsa jak balóny,ale popravdě není co závidět,přišla jsem na to,že tím,že mám velká prsa vypadam jak tlustá…
Já to měla zase opačně
, byla jsem opravdu hodně plochá, push up podprsenky bohužel nepomohly, tak jsem se do toho pustila
.
Prsa mi udělali k mé postavě, aby vypadaly přirozeně a ani já nechtěla, aby každý poznal, že mám silikony
.
Traccy píše:
Veverunka22 ty sis nechala prsa zvetšit a já je chci zmenšit a vytvarovat,mám kozy jak vozy a na to jakej jsem drobek ty moje melouny k tomu vypadaj fakt „úchvatně“…jinak mě jedna známá říkala ať jdu k dr. a párkrát si postěžuju na bolest zad a pak mi dr.dá žádost na pojišťovnu a ta mi to uhradí
…nevím co na tom pravdy…ale asi to chci co nejdřív vyřešit a né strácet čas tím,že budu ještě rok nebo 2 šetřit,to je to samý skoro jako když to udělám na splátky…
Přesně to udělej. Má kamarádka měla úplně stejný problém a pojišťovna jí vše uhradila, takže bych to zkusila taky, za to nic nedáš! ![]()
Traccy píše:
Veverunka22 ty sis nechala prsa zvetšit a já je chci zmenšit a vytvarovat,mám kozy jak vozy a na to jakej jsem drobek ty moje melouny k tomu vypadaj fakt „úchvatně“…jinak mě jedna známá říkala ať jdu k dr. a párkrát si postěžuju na bolest zad a pak mi dr.dá žádost na pojišťovnu a ta mi to uhradí
Jj, tato možnost tu určitě je!!!