Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jéé přidala bych se hned! Nikdy jsem nebyla modelka, při prvním těhu jsem nabarala 20 kilo, a než jsem to stihla shodit, otěhotněla jsem znova a teď - půlce těhu- si připadám jak koule největší a úplně se děsím toho, jak budu vypadat v květnu
Což o to, kdyby to bylo jen o tom, jak budou koukat lidi, ale že se nebudu moct hejbat, to mi „docela“ vadí ![]()
Teď jsem spráskala tunu cukroví (no přece to člověk nevyhodí
) a zase si nadávám. Nicméně teď hubnout nemůžu, snad jen odbourat to přežírání, tak jen popřeju hodně štěstí a především silnou vůli, protože ta je potřeba nejvíc ![]()
jo to ja se rozhoduju uz dlouho
na mne funguje vysadit bile pecivo a bilou mouku a barmbory - vubec to nejist. kdyz u toho dodrzim, ze bych jedla pravidelne 4-5× denne do nasyceni, tak jde tuk dolu (naposled 10cm pres pupik za mesic).
tak ze bysme sly do toho? ![]()
Ahoj, já bych se teda přidala ráda. Zrovna snídám suchý chléb
a kafe Začala jsem také hubnout, už po tisícátý, ale tentokrát to chci fakt vydržet. Rozhodla jsem se, že budu jíst s prckem, vždy, když se nají on, také si něco malého vezmu. Jo a hlavně, nejím po 18.00 hod., už tři dny
.
Zatím také anonymně, omlouvám se, ale chodí se někdo z naší rodiny, tak nechci, aby to věděli, protože když selžu, budu to mít na talíři
.
já bych se přidala, potřebuji schodit tak 7 kg a budu spokojená..
Holky, před svátky jsem měla chuť na ananas - v 5hod. jsem se navečeřela - třeba i nakládaným hermelínem a pak jsem v 8h si dávala k večeři jen ananas. Jen plánek o 1,5cm široký, měla jsem tak ananas na týden. Po týdnu jsem zírala na váhu a 2,5kg dole. A to jsem jedla i ke kávičce cukroví. Nebyla to jen voda, po svátcích mám pořád o 1kg méně než na začátku prosince. Tak jsem koupila ananans dál. Zkuste to.
Já se ,,krotím,, od pondělka…Bude to běh na dlouhou trať, ale věřím, že se zadaří.
Anonymní píše:Úplně ti rozumím taky to znám.Vždycky řeknu,že zhubnu a nikdy to nedodržím co mi na to řekne rodina? Tys to zase nevydržela měla bys shubnout atd.Bla bla bla keci keci vadí mi to ikdyž vím,že mají pravdu,už tak se cítím poníženě nemusí mi k tomu dopomáhat !
Ahoj, já bych se teda přidala ráda. Zrovna snídám suchý chléba kafe Začala jsem také hubnout, už po tisícátý, ale tentokrát to chci fakt vydržet. Rozhodla jsem se, že budu jíst s prckem, vždy, když se nají on, také si něco malého vezmu. Jo a hlavně, nejím po 18.00 hod., už tři dny
.
Zatím také anonymně, omlouvám se, ale chodí se někdo z naší rodiny, tak nechci, aby to věděli, protože když selžu, budu to mít na talíři.
Holky chvilku tady nejsem a nestačím se divit
Nové příspěvky se jen hrnou
Dítě vyžaduje pozornost a navíc chce pouštět písničku od Bobíka tak překlikávám ze stránky na stránku ![]()
Já teda potřebuju shodit taky,ale vím, že nejsem schopna držet nějaké diety, protože u toho prostě nevydržím.Takže jsem se rozhodla jíst mnohem více zeleniny a zdravějších jídel.Začala jsem před třemi dny.Večeřím zeleninové saláty.Včera jsem dělala vlastní jogurt, tak jsem jeden dnes snídala.Nejíst po 18hodině nezvládám, protože chodím spát po půlnoci a to mi pak děsně kručí v břiše, takže večeřím ten salát tak kolem osmé.Jen se nemůžu teď v zimě donutit víc pít.
holky ja tu vidim plno chyb, tak jestli muzu poradit
suchy chleb je blbost, chce to k nemu bilkovinu, nizkotucny syr nebo gervais, platek kvalitni sunky. nesnidat jogurty, ty zpomaluji metabolismus a to hodne, vynechat kavu, ta je na pribirani mrcha. chce to tmave pecivo. k obedu zeleninu, malo prilohy /- ale zase dlouhe sacharidy byt musi a dost masa, byva to tak 100g masa (kureci, kruti, pstros) proste co ma malo tuku a jist az do vecera, posledni jidlo ma byt tvaroh nebo tvaruzky, sama bilkovina na noc uplne nej a ji se cca hodinu pred spanim, jinak kdyz nejite od odpoledne zase narusujete hubnuti, protoze si zacne telo uchovavat tuky na horsi casy a nezpracuje to, co je v zaludku
peggy.sl píše:
Já se ,,krotím,, od pondělka…Bude to běh na dlouhou trať, ale věřím, že se zadaří.
Já se krotim s Peggy ![]()
zichisek píše:
Já teda potřebuju shodit taky,ale vím, že nejsem schopna držet nějaké diety, protože u toho prostě nevydržím.Takže jsem se rozhodla jíst mnohem více zeleniny a zdravějších jídel.Začala jsem před třemi dny.Večeřím zeleninové saláty.Včera jsem dělala vlastní jogurt, tak jsem jeden dnes snídala.Nejíst po 18hodině nezvládám, protože chodím spát po půlnoci a to mi pak děsně kručí v břiše, takže večeřím ten salát tak kolem osmé.Jen se nemůžu teď v zimě donutit víc pít.
posledni jidlo ma byt tak 3 hodiny pred spankem takze pravdu dis.
Carrinka píše:peggy.sl píše:Já se krotim s Peggy
My jsme společné krotitelky tuků a dvojčat!!
![]()
Ahoj maminky,dneska nebo možná vlastně včera jsem se rozhodla zhubnout.Už mám plný zuby toho jak jen přibírám a něco jím.Po Silvestru nám tady zbyla hromada slanýho a cukroví se pomalu dojídá.Včera jsem seděla u tv a když jsem se cpala křupkama tak sem byla na sebe akorát tak nas***á.Včera jsem si řekla dost a rozhodla se,že s tím něco začnu dělat.Nemůžu si pořád jen stěžovat na moji váhu a čekat že to půjde dolů samo.Takže jelikož máme doma jen bílí pečivo tak jsem si na snídani namazala chleba s paprikovým Bonté a zapila to velkou sklenici čisté vody.Jindy moje snídaně byla o dvou rohlíkách másle sýru a šunky.Tvarohový pomazánky mám ráda takže v tomhle je to dobrý
No a proč to sem vlastně píšu?Chtěla jsem se zeptat jestli se někdo nechce ke mě přidat,mohli jsme si vyměňovat rady,tipy a názory.Jak se říká ,,ve dvou se to lépe táhne ´´ Takže budu ráda,když se ke mě někdo přidá,jestli teda má někdo zájem