Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj mame od vanoc. Na cele sestavy cviceni jsem tam nenarazila, treba u aerobicu jsou jen slozky urcitych kroku, takze si to odcvicis a prepnes na dalsi. Tanecni hra je spis pro deti - predcvicuje ti kocicka, pejsek a tak a jen musis stihat slapat na sipky, ktery ti zrovna ukazujou. Ja byla zklamana
no jak tak koukám na různé názory i z jiných diskusí tak se mi bohužel potvrdilo že to nebude asi tak úplně super jak popisují no
půjdu do klasické taneční podložky, tu mám vyzkoušenou… asi jsem od toho čekala moc
Mám jí asi tak 3 měsíce. Na začátku jsem jí jen vyzkoušela a zase přestala. Teď už ale asi měsíc pravidelně cvičím a citím na sobě výsledky. Série cviků tám jsou-je tam výběr tréninkového programu(19 + váš vlastní si můžete sestavit) Nemusí se dávat po jednom jak tady někdo píše - běží třeba hodina vkuse a přepíná se to samo. Není to sice pecka - dnes se dá koupit lepší (například Wii kde jsou taky cviky), ale toto je zase levnější. Co je nevýoda, tak že se to seká v menu-ale jen do nastavení tréninku.
![]()
No, taneční hra tam není nic moc, ale zas tam jsou dobré cviky, pěkný program na aerobic, plus se dá sehnat dost za levno. Takže doporučuju, teda pokud člověk nechce tu podložku místo Dance Dance Revolution.
Ahoj holky.
Máte někdo tuto podložku? http://www.tanecnipodlozky.cz/…kcni-nabidka
Dost mě zaujala a proto by mě zajímalo jestli tam jdou navolit celé sestavy cvičení. A taky nakolik jsou dobré taneční hry (jestli se to aspoň trochu dá srovnat s klasickou taneční podložkou hlavně ve výběru písniček a úrovně obtížnosti).
Za každou odpověď budu ráda