Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všechny, před pár dny jsem objevila // na těhotenském testu. V únoru máme zamluvený hory v Rakousku, ale na lyže určitě nepůjdu. Nemáte někdo nějaký typ na hory v Rakousku nebo Itálii, kam by se dalo jet v těhotenství? Kde by se dalo dělat i jiné než jen lyžovat? Nějaké relaxační masáže pro těhotné, procházky atd? Děkuju za typy!!!
Já myslím že nějaké masáže, relax, bazény jsou v každém větší známějším středisku, nebála bych se - já znám Kaprun a okolí Zell Am See(Rakousko) a potom Itálskou Sella Rondu - tam je bazénu mraky. Procházky, případně se vyvézt někam lanovkou nad sjezdovky a odpočívat u čaje v restauraci.
Já se teda nebála ani lyžovat v Itálii (Passo Tonale) ve 13tt
- opatrně, ale zalyžovala jsem si, a jak se ukázalo bylo to na dlouhou dobu naposled ![]()
Falen, jestli lyžovat umíš, tak bych se nebála- radši bych šla na modrou a nejezdila dlouho vkuse. Já byla na Kronplatzu a jeden den úplně bez lyží a nenudila jsem se- sauna, městečko, lanovkou nahoru, samá hospoda okolo, sluníčko, paráda!! ![]()
já dokonce loni(teda vlastně ještě letos
) na horách otěhotněla
a to jsem se učila na snowboardu a padala a padala a padala a tím se malá o to víc zakousla určo
a teď mi tu chrní v postýlce a za 3 týdny jedeme zase a ukážeme jí,kde jsme k ní přišli
takže jestli lyžovat umíš tak si myslím,že by problém určo neměl být ![]()
V Soldenu jste někdo nebyl? Máme zamluvené ubytování tam, ale tím, že je to středisko převážně pro lyžaře, chtěli sme to zrušit …
Soldenu jsem bylka já před dvěma lety, je to celkem velký středisko a určitě tam něco takovýho bude, a pokud ne přímo tam, tak asi 10km tam odsud jsou lázně, ale ted si fakt nevzpomenu jak se to tam jmenuje, ale vím že tam holky jezdily a byly nadšený. když se tam poptáš určitě ti řeknou, nebo i v nějakých prospektech by to mohli uvádět…
Děkuju moc! Centrum už jsem viděla! Snad si to tam užijeme
Neumíte mi poradit ještě, co je v těhu zakázaný? … jako např sauna, určitý masáže, whirlpool?