Kam na hory v těhotenství

929
31.12.11 15:04

Kam na hory v těhotenství

Ahoj všechny, před pár dny jsem objevila // na těhotenském testu. V únoru máme zamluvený hory v Rakousku, ale na lyže určitě nepůjdu. Nemáte někdo nějaký typ na hory v Rakousku nebo Itálii, kam by se dalo jet v těhotenství? Kde by se dalo dělat i jiné než jen lyžovat? Nějaké relaxační masáže pro těhotné, procházky atd? Děkuju za typy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
31.12.11 15:56

Já myslím že nějaké masáže, relax, bazény jsou v každém větší známějším středisku, nebála bych se - já znám Kaprun a okolí Zell Am See(Rakousko) a potom Itálskou Sella Rondu - tam je bazénu mraky. Procházky, případně se vyvézt někam lanovkou nad sjezdovky a odpočívat u čaje v restauraci.

Já se teda nebála ani lyžovat v Itálii (Passo Tonale) ve 13tt :) - opatrně, ale zalyžovala jsem si, a jak se ukázalo bylo to na dlouhou dobu naposled :(

• Citovat
  • Upravit
3494
31.12.11 16:02

Falen, jestli lyžovat umíš, tak bych se nebála- radši bych šla na modrou a nejezdila dlouho vkuse. Já byla na Kronplatzu a jeden den úplně bez lyží a nenudila jsem se- sauna, městečko, lanovkou nahoru, samá hospoda okolo, sluníčko, paráda!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
31.12.11 16:57

já dokonce loni(teda vlastně ještě letos :lol: ) na horách otěhotněla :palec: a to jsem se učila na snowboardu a padala a padala a padala a tím se malá o to víc zakousla určo :lol: :palec: a teď mi tu chrní v postýlce a za 3 týdny jedeme zase a ukážeme jí,kde jsme k ní přišli :lol: takže jestli lyžovat umíš tak si myslím,že by problém určo neměl být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
31.12.11 17:58

Děkuju za rady! Přímo nějaké typy nemáte? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
31.12.11 17:59

V Soldenu jste někdo nebyl? Máme zamluvené ubytování tam, ale tím, že je to středisko převážně pro lyžaře, chtěli sme to zrušit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
31.12.11 19:36

Soldenu jsem bylka já před dvěma lety, je to celkem velký středisko a určitě tam něco takovýho bude, a pokud ne přímo tam, tak asi 10km tam odsud jsou lázně, ale ted si fakt nevzpomenu jak se to tam jmenuje, ale vím že tam holky jezdily a byly nadšený. když se tam poptáš určitě ti řeknou, nebo i v nějakých prospektech by to mohli uvádět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
31.12.11 19:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
1.1.12 12:06

Děkuju moc! Centrum už jsem viděla! Snad si to tam užijeme :-) Neumíte mi poradit ještě, co je v těhu zakázaný? … jako např sauna, určitý masáže, whirlpool?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková