Prodloužení řas, Ústecko

2447
28.12.11 12:13

prodloužení řas ústecko

Ráda bych se zeptala jestli se tady najde někdo, kdo si nechává prodloužit řasy v Ústí nebo Teplicích, klidně i Most a okolí. Chtěla bych si nechat zahustit řasy, ale chci někoho osvědčeného, protože vím, že spoustu kosmetiček to ani neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
615
20.5.13 15:06

5-8 týdnů??? Tyto řasy jsem měla a vydrželi tak 3-4 a všem co znám tak taky. Potom už to nevypadalo vůbec pěkně. Dělá je známá (MB, JC a okolí)..ale časem to leze opravdu hodně do peněz :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie Kyliášová
20.5.13 15:22

Každému vydrží jinak. Já mám klientky, kterým drží 5-6 týdnů a některým 8 včetně mě. Záleží na Vašich přírodních řasách vhodně zvolené zakřivení a tloušťka a zda je máte vrstvené nebo ne. Pak samozřejmně následná péče jak se o řasy staráte, zda máte fixátor nebo ne a jak vá, často vypadávají Vaše vlastní řasy. Hodně to může ovlivnit i druh lepidla, které jsou odstupňované jeho trvanlivostí na spoj řasa na řasu a taky zátěž na Vaší vlastní řasu. Můžete mít kvalitní řasy za přijatelnou cenu a nebo se také můžete setkat s vysokou cenou a menší trvalivostí pak to do peněz leze stím souhlasím. Já řasy sama nosím 5 let a na doplnění chodím po 7 týdnech.

• Citovat
  • Upravit
23.6.13 00:17

reakce

Já na ně chodím 3 měsíce, po 5 týdnech, ty předposlední byly nejlepší, dala mi slabší a delší a ty mi držely, ale když jsem je chtěla posledně znova ty samé, tak mi dala jiné a za 10 dnů vypadali, mám pěkný vztek, nevím jak by jsme se o ně měli starat, prostě první dva dny se to nesmí namočit, a potom pročesávat kartáčkem, to dělám a stejnak vypadali, a pokaždé jsem měla na jednom či druhém oku víc řas než na druhém a když jsem jí to řekla, tak mi bylo řečeno že to je nemožné, že lepí řasu na řasu a že na jednom oku je míň přírodních řas, než na druhém a přitom to zas příště bylo naopak…když změním kosmetičku, tak nová si vezme hned peníze jako za nové, což je pálka :? teď jsem úplně bez řas a nevím si rady, co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie Kyliášová
23.6.13 18:31

Nunysek 30

Hodně záleží na výběru správné délky, síly a zakřivení řasy, kdy přidělaná řasa musí odpovídat Vašemu zakřivení Vaší přírodní řase. Další je zvolení lepidla, které je odstupňováno délkou trvanlivostí řasy. Můžete používat fixátor, který prodlouží trvanlivost spoje dodá Vám lesk, a zatmaví řasy. Pokud Vám vypadávají řasy na každém oku jinak je to ovlivněno na které straně spíte, kde se řasy více zatěžují a tak rychleji vypadávají. Musela by jste spát celou noc na zádech aby jste je nezatěžovala a to je někdy nemožné. Pokud Vám vypadali Vaše přírodní řasy doporučuju dokoupit regeneraci na řasy a poté zase nasadit nové řasy a pokud možno si zvolit Norkové řasy, které nejsou tak zatěžující na Vaše vlastní řasy jsou jemnější a dají se více vrstvit a po 7 týdnech vypadají stále upraveně, ale záleží jak u koho a jak Vám vypadávají řasy, Zkuste to a uvidíte.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková