IPL depilace

Lia
4468
24.12.11 22:29

IPL DEPILACE

Prosím o radu a zkušenosti, máte za sebou některá trvalou depilaci tímto způsobem, nebo jiným?

V poslední době bývá často na slevových serverech za super cenu, budu ráda za všechny zkušenosti :-)

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Abigaill
31.1.12 08:25

IPL DEPILACE

Ahojky,
moje zkušenost je „Velké zklamání“ ,byla jsem již na 4 ošetřeních a výsledek je zcela nulový -poprvé nic,podruhé jsem měla prořídlé dvě místečka o velikosti 1,5cm x 1cm -potřetím zákroku se stav nezměnil a po čtvrtém zákroku-který první nebolel,mi přišlo,že mi snad udělali regeneraci a znovu mi zarostly i ty dvě ubohá místečka.Jednalo se o bikini line a naivně jsem si myslela,že budu mít v létě do plavek vystaráno-no tak mě ta sranda stála 2000.- ve slevových kupónech a každý den si říkám,co za ty dva tácy mohli moje děti všechno mít.Podotýkám,že jsem bruneta -u kterých to jde prý nejlépe!!!Tak nevím,jak by dopadla blondýnka,které to podle referencí účinkuje hůře :lol:
Kdyby jste někdo věděl o nějakém Brněnském salonu-KDE TO FUNGUJE-Dejte prosím vědět.Díky :dance:

• Citovat
  • Upravit
Ája 123
19.4.12 10:49

IPL

Ahoj, tak já mám za sebou 4 ošetření ipl a další 3 před sebou. Stejně jako Abigaill jsem typ přesně určený pro tento způsob depilace. Bohužel mám stejný názor. Nechávám si dělat lýtka, stehna, třísla a podpaží. Chlupy po ošetření rostou pomaleji, ale rostou!!! Je jenom otázka času, kdy se vzpamatují a začnou růst ve své plné síle :-). Tohle jsou vyhozené peníze, písnu ještě po ukončení, ale myslím, že stav je neměnný.

• Citovat
  • Upravit
77
26.4.12 13:27

IPL

Ahoj. Ja byla na trislech celkem asi 6krat. Vzdycky po osetreni dobry, do dvou tydnu 90% chloupku vypadalo, ale cca po 6 tydnech zacaly rust dalsi. Podle toho, ze chloupky pry rostou ve fazich je nutne nekolik osetreni…ty osetreni jsem postoupila behem skoro jednoho roku, ted tri mesice po poslednim mam pocit, ze efekt zadnej… nebo jen minimalni, chloupky jsou mozna jen o neco slabsi, ale zase vesele rostou…
Na lytkach jsem byla asi jen 4krat, protoze tam mi ty chloupky pak skoro nerostly…a je fakt, ze i ted je mam ridsi…ale jsou tam porad…
Priste jdu na cukrovou pastu, myslim, ze efekt bude stejnej (zkousela jsem ji i sama doma, ale to chce grif, tak radsi do salonu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.4.12 16:07

Mám za sebou klasickou laserovou epilaci a po jediném (!) zákroku nemám na ošetřených místech ani chlup! Vykašlete se na bezbolestná šidítka IPL, vyjde Vás to na stejné peníze.Ta klasická akorát trochu bolí, ovšem pro krásu jsme ochotny podstoupit mnohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radanka123
13.9.12 18:18

Já jsem chodila na IPL do studia Lia Zlín. Horní ret, 6 návštěv, bez efektu. Slečna mi doporučila na prázdniny pauzu (kvůli riziku ztmavnutí kůže ze sluníčka po ošetření), pak se uvidí, SNAD (…) mi budou stačit další 4 návštěvy…Je to prý individuální (doprčič jaký individuální, já si zaplatila službu TRVALÉHO ODSRANĚNÍ CHLOUPKU!). Nespokojeností z prozatím nulového efektu to ale nekončí. Nyní, po dvou měsících mi již neplatí slevové kuponky. Majitel studia mi zároveň s tím oznámil, že jsem pauzu dělat neměla, efekt ze šesti návštěv je nadobro ztracen a musím začít opět od znova…Kuponky mi svou platností propadly a musím si koupit nové…Jeho studio ve Zlíně k 27.9.2012 končí a jestli o další zákroky stojím, musím jezdit do Brna…Vnímáte v tom stejně jako já více než jedno porušení práv zákazníka? Nad tímhle já mávat rukou nebudu!

• Citovat
  • Upravit
Ivča40
17.10.12 13:59

IPL depilace

Chci se zeptat, před tím než zákrok IPL podstoupím… dá se nějak (třeba z krevních testů) zjistit, zda v mém případě nejde o hormonální poruchu? Nerada bych „vrazila“ do zákroku tisíce Kč, aby mi pak vysvětlili, že se jedná o poruchu hormonů a s tím se nic dělat nedá… i tento názor jsem již slyšela, jako důvod proč se to některým dámám nevyvedlo.

• Citovat
  • Upravit
7323
17.10.12 20:37

Myslím si, že hormonální porucha je to téměř vždy. Mně kosmetička (a kožní zároveň) řekla, že tyto chloupky jsou živeny mužskými hormony a že porostou vždy. Tento způsob je tedy nejdlouhodobější metodou odstranění. U někoho se objevit pak už nemusí. Jinak z krevních testů to podle mě zjistit jde (nevím, zda na vlastní žádost to lékař udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča40
18.10.12 08:51

Děkuji za odpověď. Já jen, že jsem 2 roky brala silné hormony (stejně to zdravotní problém nevyřešilo a šla jsem na kudlu) a kupodivu se můj problém s vousy (ano, ani Pepík Vojtků by se nemusel stydět :lol:) nezlepšil ani nezhoršil. Tak teď řeším, kde je zakopanej pes. Z tzv. pětiminutovky v koupelně ve 20i letech je skoro hodina ve 40i! Ach, jo. Díky a hezké dny.

• Citovat
  • Upravit
7323
18.10.12 19:38

No jestli je to tak moc, tak bych s návštěvou odborníka neváhala. Ten laser tomu může pomoci, aspoň zpomalí růst. Ale šla bych na laser, ne na IPL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča40
19.10.12 10:22

Laser, jasně. Tak já vyměním dermatologa (akné mám na ksichtíku v tomhle věku taky) a zkusím to „probrat“ se spolužačkou. Je kosmetička a má nějakej rok i medicíny. Ptát se budu na laser. Děkuju moc a hezké dny :).

• Citovat
  • Upravit
7323
19.10.12 19:34

Není zač, ale odborník určitě poradí. Možná bych zkusila opravdu tu návštěvu lékaře a poptala se na ty hormony. Třeba by byla na místě nějaká léčba a stav by se zlepšil (laser to už jen podpoří :-) ). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.10.12 21:50

jak funguje IPL depilace

Dobrý den, dnes jsem absolvovala IPL v Českých Budějovicích a mohu říct, že to byl pro mě hrůzný zážitek. Nejen, že to bolelo jak když se spálíte žhavým, ale i chloupky se seškvařily a zasmrděly. Prý je to normální mě ujišťovala kosmetička, že to má smrdět jako když se opaluje prase. Prý když posledně epilovala záda chlapovi, tak dva dny větrala. Žádné chlazení u toho nebylo a spálila mi ret. Opravdu se u toho chloupky seškvaří? Na další už mě nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vladislava99
25.1.13 14:58

taky jsem se nechala zlákat

Ráda se podělím o své zkušenosti s epilací IPL přístrojem. Před necelými dvěma lety jsem se zaradovala nad možností podstoupit trvalou epilaci. Hurá, už žádné holení, už žádné nechtěné chloupky!! A taková lákavá nabídka na slevomatu! Při prvním telefonátu do studia jsem byla malinko zaskočená tím, že cena není za celý zákrok, ale pouze za jedno ošetření, které je dostačující opravdu jen u někoho ( haha :lol: ) běžně se podstupují tak asi 3-4 zákroky. Dobrá, zakoupila jsem si tedy 3 kupony, celé mě to vyšlo asi na 6 tis. chtěla jsem podpaží a brazilii. S tím, že pokud budou nutné ještě další ošetření, dostanu od studia automaticky slevu 40%. Po každém zákroku mi do 14 dní všechny chloupky opravdu vypadaly, byla jsem nadšená. Bohužel vždy po dvou měsících narosly znovu :( V průběhu jednotlivých ošetření jsem se ale dozvídala, že u mě nebudou stačit asi ani 4, bude nutné asi tak 6-7, pak jsem se dozvěděla že i 10, když jsem se podivovala nad tím, proč jsem takovou informaci nedostala ještě před celou akcí, tak pracovnice studia jen pokrčila rameny a řekla že je to opravdu individuální. No prostě jedno velké šmé, aby tam ty důvěřivé lidi dostali. Kdo by do toho dobrovolně šel s tím, že mu ani po deseti ošetřeních nezaručí, že to bude konečná.
Proto jsem to po třetím ošetření zabalila. Chloupky rostou vesele dál, a já s žiletkou a epilátorem s nimi bojuji jako dřív. Jen chudší o 6 tisíc a bohatší o jednu zkušenost. Nechoďte na to, jsou to vyhozené peníze!!

• Citovat
  • Upravit
7323
25.1.13 16:06

Tak mně přímo kožní lékářka (zároveň dělala tuto kosmetiku a drobné plastické zákroky) řekla, že epilace metodou IPL (i vlastně klasickým laserem) není trvalá, ale pouze dlouhodobá. Narůst nemusí, ale většinou po čase dorostou, touto metodou jsou tedy zeslabovány. Já tedy měla dělané IPL i obočí nad kořenem nosu, kde mi hodně zarůstalo a od té doby už mám relativně klid (mám tam pár chloupků, ale ve srovnání s tím, co bylo předtím, to je fakt znát a už nerostou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková