Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj maminky,
můžete mi doporučit nějaký fakt dobrý kadeřnický salon v Brně?
Já nebyla u kadeřnice léta, jen si nechávám občas zastřihnout delší mikádo v učňovské provozovně střední školy.
Jenže teď se chystám na velmi radikální změnu - krátký sestřih, tzv. naježený rozcuch
, který hodlám udržovat. Jenže takový střih teda nesvěřím učňům, že.
Nechci dát za střih úplný majlant, ale zase si radši trochu připlatím za kvalitního pracovníka, který mi to nezkazí.
Nemáte tip z osobní zkušenosti?
ja mam jezaty rozcuch
Chodim do lisne, kadernictvi Pitty- je v arealu Billy na Sedlackove. Chodim primo k te majitelce-Zuzana Pitauerova, je to mlada, moc sikovna kocenka
Jo a platim za strih kolem 200, na takovou cenmu jsem se nikde nedostala
Jo a priprav sem, ze udrzba tohoto ucesu je celkem sila- jednou za 4 tydny kadernik, ja pouzivam na zpevneni gel ve spreji,vlasovou gumu a jeste lak,aby to drzelo jak ma. Ale taky se mi to porad libi
A je sranda, ze u klarky ve tride se vsem holcickam ten uces moc libi- s tim dosla Klarka ve druhe tride :-.))
tak to jsem taky zvedava!
ja mam tip, kam rozhodne NE: http://www.salon5element.cz/
v Pisarkach, byla jsem asi pred pul rokem a vzpamatovavam se dodnes ![]()
krisulka píše:
tak to jsem taky zvedava!ja mam tip, kam rozhodne NE: http://www.salon5element.cz/
v Pisarkach, byla jsem asi pred pul rokem a vzpamatovavam se dodnes
Tak tihle jsou na každým slevovým portálu a takové jsem zavrhla… pokud potřebují vydělávat enormními slevami, tak bych se bála, co to bude. ![]()
Já ti můžu doporučit Martinu Šťastnou. Chodila jsem k ní 8 roků, jenže pak mi zdrhla zpět do Brna
. Pokusím se vložit odkaz na facebook
http://www.facebook.com/…202513735877
kdyžtak ti na ní můžu poslat tel. číslo. Zatím jsem s žádnou kadeřnicí nebyla spokojenější.
kikina2004 píše:
krisulko,co Ti tam vyvedli???
no, strucne receno - kde jsem chtela dlouhe, ustrihla, kde jsem chtela zkratit, nechala… a manzel se desne bavil, ze vypadam jak kvetak ![]()
ted uz mi to pripada usmevny, ale fakt jsem byla vytocena desne!
Nejlepší kadeřnictví v Brně je Střihoruký Edward na Dominikánském náměstí. Majitelem je vyhlášený kadeřník evropského formátu Jan Špilar. Vyhrával mnoho soutěží a učí řemeslo mladé. Můžeš se objednat přímo k němu (to je časově potíž, řekneš jim, že máš zájem a oni Ti zavolají, kdy stříhá - třeba jen dva dny v měsíci atd.). Já jsem právě pro změnu zvolila jeho a je nejlepší. Z dlouhatánských vlasů na mikádo. Nebo se můžeš objednat k jiným jeho kadeřníkům - viděla jsem tam vždy jen kluky, jsou bezvadní, nespěchají, vyhrají si s každým vlasem, má to šmrnc a jsou moc příjemní. Ceny však nejsou nízké
. Pak napiš, zda jsi tam šla nebo kam.. ![]()
Anonymní píše:
Nejlepší kadeřnictví v Brně je Střihoruký Edward na Dominikánském náměstí. Majitelem je vyhlášený kadeřník evropského formátu Jan Špilar. Vyhrával mnoho soutěží a učí řemeslo mladé. Můžeš se objednat přímo k němu (to je časově potíž, řekneš jim, že máš zájem a oni Ti zavolají, kdy stříhá - třeba jen dva dny v měsíci atd.). Já jsem právě pro změnu zvolila jeho a je nejlepší. Z dlouhatánských vlasů na mikádo. Nebo se můžeš objednat k jiným jeho kadeřníkům - viděla jsem tam vždy jen kluky, jsou bezvadní, nespěchají, vyhrají si s každým vlasem, má to šmrnc a jsou moc příjemní. Ceny však nejsou nízké. Pak napiš, zda jsi tam šla nebo kam..
A nevíš jak je to s objednáním i k těm normálním kadeřníkům? A ty ceny se pohybují asi jak, aspoň přibližně?
Anonymní píše:
Nejlepší kadeřnictví v Brně je Střihoruký Edward na Dominikánském náměstí. Majitelem je vyhlášený kadeřník evropského formátu Jan Špilar. Vyhrával mnoho soutěží a učí řemeslo mladé. Můžeš se objednat přímo k němu (to je časově potíž, řekneš jim, že máš zájem a oni Ti zavolají, kdy stříhá - třeba jen dva dny v měsíci atd.). Já jsem právě pro změnu zvolila jeho a je nejlepší. Z dlouhatánských vlasů na mikádo. Nebo se můžeš objednat k jiným jeho kadeřníkům - viděla jsem tam vždy jen kluky, jsou bezvadní, nespěchají, vyhrají si s každým vlasem, má to šmrnc a jsou moc příjemní. Ceny však nejsou nízké. Pak napiš, zda jsi tam šla nebo kam..
Já s nimi osobní zkušenost nemám /ale chtěla jsem mít/, poněvadž mi to teta vymluvila. Byla u nich a velice nespokojená… Proč, to jsem se neptala. Řekla jen, že to bylo drahé a hrozné!
http://www.subrina-studio.cz/ tento doporučuji já
chodím konkrétně k Makrétě, nikdy jsem nebyla zklamaná ![]()
JJ souhlas, jsou super, ale cenově vysoko, zvlášť na pravidelnou údržbu. Stejně tak Toni Guy u Staré radnice. Pokud MaryC chodila k učňům, asi bych jí takový skok nedoporučila, spíš zlatou střední. Třeba LeSalon na rohu Veselé, naproti Introvýmu parkovišti.
krisulka píše:kikina2004 píše:no, strucne receno - kde jsem chtela dlouhe, ustrihla, kde jsem chtela zkratit, nechala… a manzel se desne bavil, ze vypadam jak kvetak
krisulko,co Ti tam vyvedli???
ted uz mi to pripada usmevny, ale fakt jsem byla vytocena desne!
tak tohle se mi stalo tady v tomto kadeřnictví http://www.salonlook.cz/ Důrazně jsem ji žádala, že zastřihnout jen o malinkej kousíček… no odcházela jsem snad s mikádem…a obrečela jsem to akorát. bylo to ze slevomatu, jsem poučená…
melanka píše:
JJ souhlas, jsou super, ale cenově vysoko, zvlášť na pravidelnou údržbu. Stejně tak Toni Guy u Staré radnice. Pokud MaryC chodila k učňům, asi bych jí takový skok nedoporučila, spíš zlatou střední. Třeba LeSalon na rohu Veselé, naproti Introvýmu parkovišti.
Myslela jsem Střihorukýho Edwarda. Brácha tam chodí od začátku, to ještě začínali v Zadním traktu a max. spokojenost a já byla jednou a nic moc extra spokojenost, za melír a ostříhání jsem zaplatila pár tisíc. Ale je fakt, že si vyhrál.