Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky, já hledám kadeřnici nejlíp v okolí Nový/Starý Lískovec, Bohunice, Bystrc, prostě na tuhle stranu..máte někdo tip? hledám nějakou šikovnou a né moc drahou kadeřnici..za celej svůj život mám většinou špatné zkušenosti, když jsem třeba řekla jen špičky-konečky, tak mě to vzali 5-10 cm..tak hledám nějakou, která poslouchá co zákaznice říká a nestříhá to podle sebe..díky ![]()
Ahoj, já chodím do Helixé (bývalý salon Madam) v Kalvodově ulici a vždycky jsem odcházela spokojená, tak můžeš vyzkoušet…
Obnovuji diskuzi. Už delší dobu se snažím najít dobrou kadeřnici v Brně a nedaří se mi. Jednu skvělou jsem měla, ale ta zmizela. Účes, střih byly od ní perfektní. Byla dražší, ale stálo to za to.
Nyní se snažím najít jí podobnou a nedaří se mi. Od všech chodím s účesem, jako bych ani nebyla u kadeřnice. Mám dlouhé jemné vlasy. Krátké mi vůbec nesluší. Našla jsem dobrá hodnocení na Janu Kuběnovou. Neznáte někdo nebo budu vděčná za jakoukoli zkušenost. Pokud nechcete psát veřejně, pište SZ. Táňu Kmentu prosím ne, tam bohužel neplatí, že vysoké ceny, příjemná obsluha znamená kvalitní střih.
Já chodím na Vinohrady, kde bydlí máma. Vždycky jsem spokojená… Pak jsem taky byla na Palackého, objednat jde i přes web, ale jsou dražší (Salon Mia). Též jsem byla velice spokojená a s kadeřníkem jsme skvěle pokecali.
Ahoj, já chodím do kadeřnictví Hairex v Grohově ulici a jsem tam moc spokojená. Dá se objednat taky online, takže vše mám vybavené do minuty. Dělali mi před několika lety svatební účes a od té doby sem chodím už běžně, můžu tedy jedin+ doporučit. Dělají toho spoustu, kromě svatebních účesů mají normální kadeřnictví, manikuru a pedikuru a kosmetiku. Mají webové stránky myslím že hairex.cz