Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj
Já mamku barvila na blond snad 3 měsíce. Krabičky byli popelává blond. jak to jednou obarvíš na hnědo tak to půjde ještě hůř kdybys chtěla blond.
napadá mě jedině zajít ke kadeřnici, aby to spravila. Doma bych si na to netroufala…
Já jsem se jednou chtěla dát na blond, odbarvila jsem, vznikla svítivě oranžová. Jenže hlavně vlasy byly v háji, šustili jak sláma, přetáhnout je ještě jednou odbarvovačem, tak se mi snad odlámou
Takže bych zkrátka aspoň dva týdny vydržela, každý den dělala nějaké výživné zábaly, aby to rozdejchaly a pak znovu. Protože když to teď vezmeš znovu, tak podle mě je akorát spálíš a moc parády s nima neuděláš ![]()
Pokud je ta současná barva moc děsná, použila bych zatím nějaký tónovací šampon či zkrátka něco, co se za pár týdnů vymeje, ale nic moc tmavýho, zkrátka bych se smířila na nějakou dobu se zrz.
Kámoška používá toto http://www.nejlepsiceny.cz/…-sampon.html, krásně to stáhne tu „žlutou“ barvu. Koupila jsem to babičce i na její šedé vlasy, aby nežloutly. Jen se s tím musí opatrně, používat tak dvakrát týdně, jinak zas chytnou vlasy fialový nádech. Ale je to fakt dobrý, můžu doporučit.
mela jsem to samy, popelavo svoji a melir, obarvila jsem se barvou a bylo to nazrzly a ne blond jako jsem chtela, pamatuj ze barvu barvou neprebarvis takze bud odbarvovac, ale radsi bych sla ke kadernici da ti barvu do ktery da peroxid a tim ti to stahne a obarvi..ja ot tak udelala a spokojenost..
jeslti to chces ale obarvit sama tak si kup odbarvovac tak o tech 6 odstinu…
jo a ten fialovej sampon si kup urcite ale nepomuze pokud to mas zluty, musis to nejdrv odbarvit…pak pomuze aby ti krasne vytahl meliry a tu barvu…
ja ho nechavam nekdy pusobit minutku…
Mám kamaráda a je to velmi uznávaný kadeřník a neuvěřitelný odborník. Tvrdí, že jakmile se ti stane to, co tobě, jediná rada je- pelášit do salonu, neb doma s tím nic nezmůžeš, vždycky ti z toho vyleze něco jiného, než budeš čekat. Navíc drogérkové barvy fungují jinak než ty profesionální. Dobrý kadeřník si s tím bude vědět rady a hlavně bude vědět, co použít a jak to bude reagovat s tím, co už na hlavě máš. Sama bych se do toho ani omylem nepouštěla, vzhledem k tomu, co od něho vím.
TynaK: presne moje slova fakt s tim nic neudelas ver mi, zazila jsme to say a az moje kadernice to spravila
A jakou chceš barvu? Chceš teplý a nebo studený blond? Mezi oranžovou a pěkným blondem je spousta možností. Napiš ještě jakou barvou si to barvila, značku a celý název. Pokud nechceš, nemusíš hned pelášit k holiči. Zkus být konkrétní a něco Ti pomůžu vymyslet. Jinak ty fialové šampony pouze obsahují fialový pigment a mají neutralizovat nažloutlý odstín u odabrvených nebo šedivých vlasů. Zesvětlit Ti vlasy žádný nezesvětlí.
jezinecka:děkuji za snahu mi pomoci ![]()
barva to byla od Palette 100 SKANDINÁVSKÁ BLOND ale dnes jsem to ztáhla Palette C9
no je to lepší
už nejsem tak oranžová, barvičku bych chtěla spíš studený blond ale teď vlasy musím nechat odpočinout takže asi hned s tím nic dělat nemůžu bojím se aby mi nevypadaly no co myslíš a poradíš???
Palette se zažírá do hlubokých vrstev vlasu, více než jiné barvy. Dávej si veliký pozor, co si na to dáš, bude to hodně rušit výsledný odstín a bude to hlavně zlobit dlouho, resp. do odrostu.
Holky všem vám moc děkuji za reakce
snad to nějak dobře dopadne a já nebudu dlouho chodit jako strašidlo ![]()
no ke kadeřnici nevím kdy se dostanu,mám malého prcka a s hlídáním je to na nic tak uvidíme
zakladatelko, jestli jsi těhotná, tak ti ta barva nebude chytat tak dobře. Já si taky barvím na blond a taky mi to teď v těhotenství chytá hodně blbě. Přirozenou barvu mám špinavej blond, popelavou. Prý to dělají hormony tak nevim. Vydrž ![]()
tak jak píšeš, teď s tím už nic nedělej. Barvit (odbarvit) napotřetí je už riskantní. Jestli jsi ale C9 stáhla tu žlutou, tak bys mohla jít do modrého šamponu.
Ahoj
.Odbarvila jsem si vlasy barvou skandinávská blond a teď jsem krásně oranžovoučká
Svou barvu vlasů mám takovou tu myší šedivou a nosila jsem melír.Co teď mám dělat chtěla bych mít blond ale nějakou hezkou né do žluta,mám to odbarvit ještě jednou,nebo nějakou jinou a nebo radši na hnědo
.
,nebo nebudu moct vylést mezi lidi.
moooc prosí o radu co mám dělat
Moc moc prosím poraďte