Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den,ženy a muži …
Chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo z vás zkušenost s práškama na hubnutí Weight Loss ? Četla jsem články lidí co je užívali ale zas tomu nechci uplně věřit…Tak se chci zeptat tady… Děkuji za odpovědi ![]()
Ahoj,moc čechů to nezná.. Objednala jsem si to v akční ceně…mám to třetí den. Můžu říct,že pocit hladu minimální. Nepiji kafe,možná proto více cítím energii,kofeinu je tam totiž dost..uvidíme,po 2měsících sem napíšu odpověď ![]()
Ahoj, taky by mě zajímalo jestli to vůbec funguje … podle těch jejich stránek to dělá divy, ale reklama je reklama ![]()
Dobrý den
Tak já se hlavně ptám milá Petusii,proč vlastně chcete hubnout ? Podle fotografie, jste ženská jak má být a to je myslím to hlavní. Vyprdněte se na pilule a buďte jaká jste ![]()
Tak ja uz to beru dva tydny,normalne takovym pilulkam neverim,ale podle jejich reklamy jsem si rekla ze to zkusim…No samozrejme zadny zazrak,nehubnu vubec,jim normalne porad stejne zadne prezirani,a stejne jeste jsem kilo nabrala takze pro me spis vyhozene penize.Ja uz si nikdy nic takoveho nekoupim,nejlepsi je se spolehnout na svou pevnou vuli,spravne se ma hubnout 0,5-1kg za tyden,v tech reklamach hubnou tak 10kg za mesic to je blbost,pro me uz nikdy vice…
ahoj chtela jsem se zeptat, fakt jsi nic nezhubla? ja potrebuji nutne zhubnout ale hccu jist co mma delat ? pripravek jsem si objednala …dostala me tva zpráva …
Ahoj,opravdu jsem nezhubla nic,ono je to vlasne doplnek stravy me to pripadne ze je to spis jak driv byval bio chrom a takove podobne prasky,ze to ma snizit chut k jidlu ale ja tu snizenou chut nejak nepocituju,necitim zadnou zmenu,jak kdybych nic nebrala tak nevim mozna to nefunguje jen u me…:-)Ja sem si ted zacla pocitat KJ na 5000 denne,a jim vselico,tohle uz mam odskousene ze po tom se hubne… Ale nechci te zas od tech prasku zrazovat,treba u tebe to fungovat bude..:)Potom sem napis
Čau lidi,kteří chtějí hubnout,nepoužívejte veterinární přípravky pro psy a kočky na hubnutí.Na internetu to najdete i se stejným složením pro lidi i pro zvířata jen to má jiný obal,dnes nevěřím ničemu jen pro lidi je to samozřejmě drašší.
Internet mi taky ukázal, že je to něco pro psy a pro kočky, složení to má naprosto stejné… a stojí to místo litru asi jen dvě kila..
Neexistuje žádná zázračná pilulka. Pokud se nespojí racionální strava a pohyb, nikdy nedosáhnete svého tíženého cíle.
Shodit 12kg za měsíc? Neskákejte jim na ty reklamní kydy! Jsou to akorát vyhozené peníze.
AHOJ…je mi líto,že to jenisil nefunguje…ono čekat výsledek po 14dnech a ani trochu nezměnit jídelníček je tak trochu špatně…:o) Nalákali mě,rozhodnutá jsem byla skálopevně(ne,nevyhazuji peníze,vůle zhubnout je stále pevná) a zatím to vychází báječně. Té diskuzi v reklamě nevěřim,je to napsané až moc stroze. Já jsem reál holka,co Vám píše pravdu.Takže…
Dobrý den,tak mám velmi dobré zprávy. Po měsíci užívání)půlka 1balení) Weight loss- tedy jedna tableta denně při snídani, jsem shodila 4kg. Netřeba to přehánět dvojnásobnou dávkou-to je spíš pro ty více obtloustlé.
Protože sem taková jaká jsem,ještě jsem nezačala řádně cvičit. Ale Weight loss mě znova naučil jíst pravidelně menší porce-protože zkrátka nemáte chuť mít přecpané břicho. A jedla jsem skoro to samé co předtím-méně sladké a smažené-více ovoce a zeleniny, žádná přeháňka,jen malá úprava jídelníčku.
Balení mám dvě,takže budu pokračovat a začnu cvičit,když vidím ty malé úspěchy bez větší námahy..slíbila jsem,že napíšu…tak zase za měsíc pa reagovat
Svá slova jsem zkopírovala z jiné stránky,kde se mě též ptali..Výrobek je z U.S.A. a tam jsou všichni jak prasátka…věřte mi,stačí málo. ![]()
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,kde se dá tento produkt objednat. Předem děkuuji za odpověď ![]()
http://agn.medicalnewsreporter.com/ Vyjíždí to na stránkách jako reklama…nikde jinde jsem to neviděla… ![]()
Úbytek váhy je v reklamě na tento zázrak úžasný,raději si za ty peníze pořiďte permici do fitka a brzy uvidíte očekávanou změnu,dostanete se mezi nové lidi a hubnutí Vám půjde samo.Vzala jsem si jedno balení na vyzkoušení, abych sama na sobě otestovala co je to za zázrak.Nic moc.Po 15 dnech,jako před nimi,Mám upravený jídelníček,začínám cvičit pravidelně.Za 15 dnů napíšu,jak jsem dopadla.Ale nakonec zjistíte,že když si upravíte životosprávu a budete ji opravdu dodržovat s patřičným pohybem,tak to vlastní pevnou vůlí dosáhnete i bez zázračných pilulek ![]()