Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Vážení. Všichni co vás zajímá, zda tento příspěvek funguje nebo ne, zkuste sem: http://agn.medicalnewsreporter.com/ napsat příspěvek s negativním hodnocením. Bez vysvětlení ho za chvíli smažou! Lepší důkaz „serióznosti“ shopu a kvality „tukožravých“ tablet už nebudete potřebovat…
![]()
Asi nečtete předchozí příspěvky. To jsme přece zjistili už dávno. My víme, že ta diskuze tam není skutečná, ale vytvořená podvodníky. Také na ní příspěvky nepřibývají, ale mění u nich jen dny a datumy.
Je potřeba si tady přečíst víc příspěvků, nejen něco od konce. To jen pro upřesnění. ![]()
Kdyby některé pilule pomáhyly hubnout,nebylo by tolik obézních lidí.Jde jen a jen o biznys.Chceš zhubnout a i něco udělat pro své zdraví?Přijď mezi nás a přidej se k nám.
https://www.emimino.cz/…ovzdy-86504/
po 14ti dnech mám úžasné výsledky.
Samozřejmě jsem si i já před 10 dny objednala zázračné pilulky. Naštěstí mi ještě nepřišly. Určitě si je už nebudu na poště vyzvedávat. Dík za příspěvky. Jdu cvičit. Pavlína ![]()
Slíbila jsem pravdivě informovat o svých výsledcích snižování váhy, při současném užívání tablet Weight Loss.
Dnes začínám 3 týden a mám dole přesně 1,90 kg. Myslím, že tablety mi spíše pomáhají tím, že hodně piju vodu, abych se necítila stále hladová. Dá-li se to tak říct, jinak se po nich nehubne. K úspěšnému zhubnutí to chce více ovoce, než si kupuji a více zeleniny. Čaj si střídám slaboučký černý se zeleným, který zrovna nemám moc ráda. Přílohy jím minimum, když si vezmu normální dietní porci, která mě taky nezasytí, tak už by váha lezla zase nahoru. Vyzkoušela jsem to v jednom dnu při obědě.
Vzkaz pro bamba :
Je tu každý jen pod svým nickem. Proč nenapíšeš rovnou s jakou váhou jsi začínala a na jaké jsi dnes, po těch 14 dnech ? My už si posoudíme každá pro sebe, jestli by nám to vyhovovalo. Příliš velký úbytek za krátkou dobu není dobrý a nevím, jestli máš dost síly pokračovat se změnou jídelníčku i nadále do budoucna. Co rychle ubyde, rychle se i vrátí. A to si musí vyhodnotit každá z nás sama.
Dnes sem zacala jist pilulky a bohuzel tuhle stranku objevila az ted.No co rict,kdybych to vedela tak koupim radci neco detem!!!a ted nevim jestli je mam vubec jist nebo vyhodit,kdyz mi ty penize stejne nevrati?? ![]()
Dle informace z jejich tel. linky vrátí za neotevřené balení celou částku - poštovné.
Bessi, když to začala jíst, tak to už je problém.
Ještě jsem se tě chtěla zeptat, to je myšleno celou částku 990,–Kč + poštovné za to zaslání zpět ?
Otevřené balení je již problém. Pán mi řekl,že se to posuzuje individuálně a vrací jen část. Ovšem na základě čeho to posuzuji nechápu. (viz písemné vyjádření prodejce v některém mém předchozím příspěvku) Pokud je balení uzavřené, tak ho v pohodě prodají jinému důvěřivci
, ale navíc nechtějí přijít ani o poštovné, a to ze zaplacené částky odečtou. Hold, mají to promyšlené ![]()
Ja mam dve baleni a jedno otevrene,tak za jedno mi asi nevrati ne?Ten pan mi rekl ze i kdyz to snim a nezhubnu ze vrati penize,to sou ludry… ![]()
Aha, tak já nepochopila, že tam značíš mínus. Ale bylo někde v nabídce, že v té ceně je zahrnuto poštovné ? Musím se podívat.
Jo, poštovné si účtují jen při vrácení peněz, jinak nabízejí bez poštovného
, které je samozřejmě již započteno v ceně
Pro Kadalu. S tím poštovným se mi dosud nikdo neozval. A že mažou příspěvky na své diskusi, jsem se včera i dnes přesvědčila taky. Jsou to fakt podvodníci.
![]()
Já už jsem také tady včera doporučovala nepřijímat. Byla to reakce na jiný příspěvek, ale je to také na str.8. Já bych to nevzala, vědět všechno tohle. A navíc, když máte 2 balení, to už je spousta peněz - nepřijmout a vrátit.