Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Prvni jsem jim psala mail,a pak mi od nich volala baba,ze mam akorat poslat to baleni na jejich adresu,napsat prohlaseni jak jsem jedla atd.,+ č.ů kam maji poslat penize a podpis a jeste ze potvzeni o zaplaceni co chcou v mailu byt prej nemusi,takze to zkusim a uvidim..
Nezlobte se, ale mohla byste mi pak poslat ukázku toho dopisu? Jestli to jde tedy.
Tak jsem dnes vrátila prázdný obal do Polska, stálo to 68 kč. Text dopisu, jak postupovat při reklamaci, je v některém mém předchozím příspěvku. Jelikož upozorňovali, že pokud se vrátí prázdné balení, bude reklamace trvat déle, zřejmě využijou 30-denní lhůtu, na výsledek si tedy budete muset počkat
Ale pozor, abyste stihli 60-ti denní lhůltu na vrácení.
Pro bessi. taky to asi zkusím, ale prosím sděl, jestli jsi uvedla i č.ú., z toho mám tedy obavy.
Dejte si však velký pozor. Jak už tu bylo psáno, není to prý tak 100%, jak slibují. Když nemáte nenačaté balení, stejně nevrátí víc než polovinu zaplacené částky a ještě chtějí fotku před a po tabletách. A pozor na údaje, které po vás budou chtít. Já bych neriskovala s tím, poskytnout jim bankovní údaje, aby mi vrátili penize a pozor na ten podpis. Aby to nebyl další podvod na zákazníka, mohou vám vyluxovat konto než se nadějete.Není to má zkušenost, mám to z této diskuze.
číslo účtu jsem uvedla, dopis jsem podepsala
Je to běžná praxe pro reklamaci. Člověk si nemůže představovat jen ty nejhorší scénáře, to by nědělal nikdo nic
a možná na to spoléhají.Stačí, že jsme naletěli, tak doufám, že vrátí aspoň část. Údajně vrátí za neotevřené balení 100% - 109 poštovné, za spotřebované méně,ale neřekli mi kolik. Až se mi vyjádří, tak to budu řešit dál, podám podnět na ČOI.
Uvedenim bankovniho spojeni nic neriskujete. Ja osobne bych se spis bala toho dopisu - naprosto nechapu jeho smysl. Napsala bych ho na pocitaci, nikoliv vlastni rukou, a podpis bych udelala uplne jiny. A fotky samozrejme bez obliceje.
Tak všem statečným držím palce a spolu s vámi čekám na výsledek, jak dopadnete s reklamací.
Já beru prášky teprve třetí den a zrovna dnes mi nějak není dobře. Omezuji se v jídle, hodně piju vodu a mimo chuti na něco dobrého nemám chuť ani na kávu. Včera mě začínala pálit žáha, nevím z čeho ?
Zdravím všechny v této diskuzi a díky za ni.
Ušetřily jste mi peníze. málem jsem se nechala zvyklat. Zarazila mě, ta jejich diskuze na těch stránkách. Ta jména i to jak to bylo psané, jako kdyby to psal jeden člověk a navíc pořád stejně, tak jsem se rozhodla podívat jestě na jinou diskuzi než to zkusím. Takže díky. ![]()
Dobry den damy a panove,
jak tak ctu Vase prispevky nestacim se divit. Snad jste si nemohli myslet, ze kdyz budete jist tablety weigh loss a pokracovat ve stejnem zivotnim stylu tak jen tak zniceho nic zhubnete. Copak vy jste si neprecetli na baleni ze je to pouhy doplnek stravy??? Asi kdyz uz se rozhodnou ze chci zhubnout, tak musim zmenit prvne jidelnicek a taky musim pridat pohyb! Weight loss je pouze doplnek stravy, ktery ma napomahat k zhubnuti! Jeste jsem neslysela o tabletach ktere me pomuzou shodit 12 kilo za mesic kdyz budu doma sedet na zadku a cpat se stejne jako pred tim. Dokonce jsem tu videla ze nekdo psal ze stale ji smazene! Oh boze! Nikdo nenaletel, to jen vy jste si mysleli, ze to pujde tak snadno. Z vlastni zkusenosti Vam vsem ted pisu, ze pripravek weight loss uzivam zatim jeden tyden. Omezila jsem stravu, jim pravidelne 5× denne po malych porcich, po 6 hodine se snazim nejist nebo si dam jen zeleninu a kazdy den doma cvicim a to jen 20 minut! Pripravek me krasne upravil traveni. Nechci se vytahovat ale po tydnu uzivani mam 4 kila dole! Preji hezky den!
Nevěřím, v této diskuzi nikdo z těch, kdo začal poctivě s užíváním tablet Weight Loss, nenapsal, že jí smažené a že by se neomezil v jídle. Hlavně ten závěr z vašeho příspěvku se podezřele podobá té druhé, falešné a zmanipulované diskuzi. My víme, o čem tady píšeme.
Jestli to funguje na vás, budiž vám přáno. Nejste náhodou prodejcem ? ![]()
cituji prispevek: ,,A jedla jsem skoro to samé co předtím-méně sladké a smažené-více ovoce a zeleniny, žádná přeháňka,jen malá úprava jídelníčku"
Snad kdyz chci zhubnout tak musim uplne zmenit jidelnicek a ne ze si dam misto 4 koblih jen 2 nebo misto 2 smazenych rizku jen jeden. Jak jsem uz napsala je to pouze doplnek stravy, ktery ma napomahat snizovani vahy. A prodejcem rozhodne nejsem.
Napište, prosím, datum a nick toho, kdo to napsal, ať se nemusíme prokousávat zpět celou diskuzí.
Dobrý den, můžu se jen zeptat, jak na to půjdete? Taky bych to chtěla zkusit vrátit. Od včera neustále přemýšlím, jak na to.
Děkuji