Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
15.3.12 19:19

jižní čechy

Tak to budeš hodná, že to dáš na rozbor, jestli máš tu možnost. Doufám, že nás budeš informovat, jak to dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
15.3.12 19:28

krtek.jo

Vždyť ano, my jsme na stránce, kde se nabízí přípravek W.L. a diskutujeme o něm. Když si přečteš diskuzi od začátku, uvidíš, že tady není ani jeden spokojený člověk s mnohonásobně předraženými tabletami. Všichni jsme naletěli, přiznáváme si to a pokud sem zabrousí člověk, který zatím jen pátrá, jestli je reklama pravdivá, rozhodne se sám, jestli chce vyhodit 990,–Kč nebo jestli je utratí za jiný způsob zhubnutí. Protože všechny jsme myslely vážně, že chceme zhubnout a že pro to něco uděláme.
Je to podvod na lidi a proti tomu jsme rozhodně.

• Citovat
  • Upravit
krtek.jo
16.3.12 15:14

Kadala

Tak to nemáš pravdu… kamarád shodil 14 a půl kg. (i když stejně řeknete, že dělám pro ně nebo něco podobného) jeho máti jen 3kg. za stejnou dobu. To si myslím, že žádné placebo nedělá.Tak já jsem si taky objednal 1 baleni (kamarád si objednal druhé, takže jsem využil možnost a dostal jsem slevu :lol: ) Jsem zvědavý, jak dopadnu já, ale pokud to bude 5kg a pomůže mi to změnit stravovací zlozvyky, budu velmi rád.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
16.3.12 16:20

krtek.jo

Zásadní bude změnit stravovací návyky a to bys zhubnul i bez výdajů za tablety. Jsou předražené. Víme, že např. Medpharma nabízí tablety Acai Berry asi za 200,–Kč, vědět to dřív, koupila bych si je a možná k tomu ještě dojde. To by nebyla taková finanční ztráta, i kdyby ty výsledky pro mě byly stejné jako u W.L.
Můj zeť má osobního poradce stravování a váha mu letí dolů jako splašená, za 6 týdnů zhubnul 11 kg a bez tablet. Ale je to dost drahé stravování, jídlo dražší než je běžné, vždyť kvalitní (a jakékoliv) ovoce je dost drahé a na to já nemám. Přeji ti úspěch a vydržet se změnou jídelníčku.

• Citovat
  • Upravit
bessi
19.3.12 08:44

Tak jsem slíbila, že budu informovat o průběhu reklamace. Dnes jsem bez jediného slova vysvětlení obdržela na účet 45% ze zaplacené částky :,( . Nevím, jak došli zrovna k tomuto číslu, ale zatím nikdo nepsal, jak při reklamaci dopadl. Třeba je to standartní postup.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
19.3.12 09:10

pro bessi

Ahoj, dík za informaci. Já jsem po 3.týdnu a váha stagnuje, resp.jeden den něco nahoře, druhý zase dole. Podle toho, zda jsem po jídle nebo hladová jako vlčák. Už mi leze krkem i sladká, dobrá paprika, kterou mám normálně ráda, o vodě, kterou se zahlcuji ani nemluvím, ta mi dobře nedělá od začátku.
Myslím, že jsme pár lidem zachránili peníze. Takže, i když jsme sami naletěli, já jsem s diskuzí spokojená. Kdo na to má, ať si najde správného výživového poradce, protože to, co jedí naši mladí, je o hodně dražší stravování než jaké máme my. A nemusí k tomu být nutně posilovna, můj zeťák je podnikatel, který na lítání po fitkách nemá čas. :roll:

• Citovat
  • Upravit
jižní čechy
19.3.12 11:06

bessi

Když jsi ten přípravek reklamovala, posílala jsi jej na tu Polskou adresu? A za jak dlouho to vyřídili a kolik pilulek jsi zpátky posílala? Děkuji za info…

• Citovat
  • Upravit
bessi
19.3.12 11:20

Krabičku jsem poslala prázdnou 29.2. do Polska a dnes byly na účtě peníze.

• Citovat
  • Upravit
jižní čechy
19.3.12 12:11

Super, děkuji za info, pošlu jí tedy také.

• Citovat
  • Upravit
malahana
19.3.12 16:21

Nefunguje

tak na mě teda nepůsobí ty „borůvky“. Po třech týdnech mám dole kilo, o tom bych spíš pomlčela. Teď přemýšlím, jek vrátit ještě nerozbalená balení…

• Citovat
  • Upravit
Kadala
19.3.12 17:04

malahana

Tam by ti měli vrátit za celé balení, ale odečtou od toho poštovné 109,–Kč, jak už dříve informovala bessi, podle toho, co zjistila. Jak to dělají, když se vrátí nenačaté + načaté nebo prázdná krabička, to nevím.

• Citovat
  • Upravit
visky
20.3.12 13:26

informace o přípravku Weight Loos

Ahojte, jsem rádá, že jsem se dostala na diskusi o tomto výrobku,vystřízlivěla jsem . :*

• Citovat
  • Upravit
Kadala
20.3.12 14:08

visky

Dnes je na Novinkách článek „Jak nastartovat metabolismus a začít s hubnutím“ a je tam psáno, že není zdravé používat takovéto tablety na zrychlování metabolismu při hubnutí, že si naopak můžeme ublížit. Každý z nás potřebuje něco jiného. Doporučuji všem přečíst si to než článek stáhnou.

• Citovat
  • Upravit
Avalon
21.3.12 21:31

díky za příspěvky

Holky,dnes jsem si taky objednala WL co na mě vykoukla ta reklama,že pouze dnes je sleva a hned mě to uchvátilo,po přijetí objednávky mi volal ze skrytého čísla nějaký člověk a tlačil mě k zakoupení ještě jednoho balení za výhodnou cenu 600,opět jsem neodolala a souhlasila,ale pak mě to nedalo,že by v diskusi pod tím výrobkem nebyla ani jedna negativní recenze,tak jsem pátrala až jsem Vás našla a byla v šoku,že je to i pro psi a kočky :pocitac: .Našla jsem si jejich www stránky a napsala jim,že objednávku ruším z důvodu negativní recenze na jejich přípravek,tak jsem zvědavá jestli tu objednávku zruší nebo mi ten zázrak přesto pošlou.Každopádně Vám dám vědět a ty co si už objednaly a čekají kdy jim to přijde,mohly by taky zkusit to ještě zrušit a opřít se o to,že neobdržely e-mail potvrzující přijetí jejich objednávky.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
21.3.12 23:00

Avalon

Pokud ti to přesto pošlou, tak to nepřevezmi a hned na poště vrať zpátky. Ta reklama, na které jsi to četla, je klamavá, tu vyrobili oni a pokud si všimneš, tak tam jsou jedny a ty samé příspěvky po celou dobu, jen se u nich mění datum. To, co je jeden den pondělí, je druhý den úterý atd. Také ta hláška, že ta cena platí jen ten daný den, je tam také stále.
Když si dáš práci a přečteš si celou tuto diskuzi, tak uvidíš sama, jací to jsou lidé, kteří to prodávají. :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková