Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mihal
2.4.12 13:43

tak jak ti to zabyra?

• Citovat
  • Upravit
stobis
2.4.12 15:26

hoj dámy,dnes sem si to objednal,taky sem čet prvně tu diskuzi hen tam :cert: ,a napadlo mě že bych moh mit na leto trochu menší bachor :dance: ,ale jak vas ču tak to kašlu a du to přepít dobrým Radegastem-pak si udělam ovarek s křenem :potlesk:-zasilku prostě nepřevezmu,řeknu že si asi někdo udělal kozy ze mě no když už někdo zavolá,,,,, :roll:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
2.4.12 15:53

stobis

Jestli jste si to objednal dnes za 990,– Kč, tak se vám pravděpodobně také nejdřív někdo ozve telefonicky. Máte možnost to popřít (když už chcete zalhat), nebo to odmítnout, že jste se rozmyslel.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
2.4.12 17:29

bessi

Ahoj, dávala jsi k průvodnímu dopisu také číslo účtu ? Já myslím, že to mohou poslat složenkou, ne ? :nevim: Protože v jejich nabídce o tom není zmínka.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
2.4.12 17:33

bessi

Já se stále omezuji v jídle, sladké vůbec ani nesladím, nic a teď tady na mě vyskakuje stále tiramisu a oni dají ještě i obrázek :pocitac: :pocitac: .To jsou potom chutě a doma nikde nic. Ale váha stojí, dolů nejde nic a to jsem ráda, že alespoň tak. :zed:

• Citovat
  • Upravit
bessi
2.4.12 17:56

Kadala

Poslala jsem číslo účtu, jinak peníze nevrací.V tom nevidím problém. Na váhu raději nelezu, stále se krotím v jídle, pokračuji ve svém dietním jídelníčku. Na váze jsem se „zasekla“ a níž už to nejde. Tak proč si vážením brát iluzi :jazyk: Pár kilo jsem určitě zhubla ,ale vím, že určitě ne po Weight Loss 8o Hubnoucí jídelníček jsem nasadila již v září loňského roku :! Stane se, že některý den zhřeším na sladkém, ale bez toho to nejde a člověk se přece občas musí odměnit :roll:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
2.4.12 18:08

bessi

Máš pravdu, občas to jinak nejde. Nedávno jsem četla, že hodně hořká čokoláda, tedy s větším obsahem kakaa je naopak hubnutí prospěšná. Nesmí se jí sníst tuny, že, ale prý pravidelně menší množství a hubneš. Já ale hořkou nemám zrovna ráda, i když už jsem jedla opravdu hodně dobrou, ale ta musela být drahá, tu jsme dostali, byla nějaká cizí.
Tak dík bessi a zítra to posílám. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
bessi
2.4.12 18:19

Kadala

Tak já mám čokoládu také hodně ráda a už jsem na hořkou přešla. A jde to, člověk si zvykne a chutná mi. Kupuji s 70% kakaa.
Tak Ti držím palečky. Pá :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
2.4.12 19:14

bessi

Tak děkuji. Doufám, že sem ještě budeme chodit, že jim to nebude trvat příliš dlouho. :nevim: Pa :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
janapixa
3.4.12 09:57

Už nevěřím

Musím souhlasit,po 3-týdením používání,vůbec nic,naopak.Svým úsilím,bez prášků jsem hubla půl kila týdně,teď jsem naopak půl kila přibrala.Jsou to vyhozené peníze.Nevěřím,že po tom může někdo tak výrazně zhubnout.Budu žádat o vrácení peněz.Jana

• Citovat
  • Upravit
bessi
3.4.12 10:11

Je škoda, že hledáme diskusi až po zakoupení bobulek. Prodejní strategie je dokonalá, zblbnout zákazníka, aby „HNED“ koupil. Jediné řešení je nekupovat, nebo vrátit.
Já osobně jsem žádnou změnu při užívání nepociťovala, tlak mám v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
3.4.12 13:16

janapixa

Všechna snaha je k ničemu, viď ? A to naštve. :cert: :cert: Tím vším jsme si všichni prošli.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
3.4.12 13:19

bessi

Vědět to, co víme dnes, také bychom si dali větší pozor. Ale na to zblbnutí oni spoléhají, je to dobrá strategie. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
3.4.12 13:20

A to tiramisu v tom pravém rohu je stále !! Je to možný ? :P :P

• Citovat
  • Upravit
1
3.4.12 17:27

dieta

Já osobně jsem prášky nebrala, ale kolegině v práci ano. Čekala zázraky a nic. Já ve stejnou dobu začala dietu s Reditou a zhubla jsem 9 kg za 2měsíce. Bez pocitu hladu a chuti na sladké. Ona 2kg za stejnou dobu. Tak osobně bych do nich nešla. Ale nevím třeba někomu fungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková