Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ivqua
10.4.12 23:43

pre kočku modroočku

prosim ta som stejny pripad jak ty-weight loss si nejdem vyzvednout-podarilo sa ti z toho nakoniec vykrútiť bez následkov a platenia?

• Citovat
  • Upravit
Najky
11.4.12 12:35

ivqua

pokud vám někdo bude volat proč jste si to nevyzvedla říkejte, že jste si nic neobjednala, psal to tu takhla jeden pán, taky si objednal a nevyzvedl si to pak mu volala nějaká slečna proč si to nevyzvedl a on zatloukal a zatloukal, že něco objednal, takže taky doporučuji zatloukat :twisted:

• Citovat
  • Upravit
zlata z Moravy
11.4.12 19:20

najky a ostatní

Nikoho se nechci dotknout - přeji vám štěstí, vrácení peněz, případně „věřícím“ , aby zhubli. Pokud tahle diskuse bude pokračovat, vyjde najevo, kdo je kdo.
Hodně štěstí všem napáleným.

• Citovat
  • Upravit
11
11.4.12 22:23

pozor na Emin blog

Tak já tento ,,zázrak " brala a vůbec nic, neshodila ani gram. Keci keci Emo! K čertu s Acai Berry. A když tam napíšu pravdivý komentář, tak se tam ani neukáže. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.4.12 22:41

Ahoj vsem holkam podvedenym,mam napad,mnely bysme vsechny podat na polycie styznost,pokud suhlasyte domluvimese na dalsim postupu. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10

Ahoj vsem holkam podvedenym,mam napad,mnely bysme vsechny podat na polycie styznost,pokud suhlasyte domluvimese na dalsim postupu. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bessi
12.4.12 06:40

BEGABE

Ahoj, co je to stížnost na policii? Pokud vím, policie stížnosti nepřijímá :nevim: . Máš na mysli trestní oznámení?

• Citovat
  • Upravit
bessi
12.4.12 07:25

BEGABE

Ještě mě napadlo, že ty máš nejlepší příležitost podat trestní oznámení. Nikdo z nás zatím nemusel vyhledat lékařskou pomoc :roll:

• Citovat
  • Upravit
8
12.4.12 23:16

Nevyzvednutí dobírky

Ahoj všem.
Tak teď silně lituji, že jsem impulzivně objednala a nevyhledala si tuhle diskuzi :-( Objednala jsem jedno balení a pak mi telefonoval dost vytrvalý chlapík a ukecal mě na další dvě balení za cenu toho prvního…chystám se těď balík nevyzvednout, nechala jsem si poslat na dobírku, poštovné mělo být pro mně zdarma, tak si ale říkám co pak…chlapík byl přesvědčivý, dost mi o tom vykládal-co a jak mám jíst a pod. a jak to jde v klidu vrátit (poslat klidně i prázdnou krabičku), o tom, že pak nedostanu plnou cenu zpět už se jaksi nezmínil ( i když mě to mohlo napadnout)… no prostě naivka naivní nechala jsem se napálit na entou… Psal tu někdo, že nějaký pán zatloukal objednávku, ale to asi nebudu moct, když si už jednou ověřovali telefonem moji adresu a i ten tel., je tady ještě někdo kdo už si to nevyzvedl?…ještě jsem nestihla pročíst celou diskuzi, jsem v půlce. Balík by měl dojít zítra nebo v pondělí…pokud tedy dodrží dobu dodání - volal mi uterý. Děkuji předem za odpověď a za celou diskuzi, která mi ušetřila peníze…škoda, že jsem nekoukla dřív, mohla jsem si ušetřit i zklamání a starosti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
12.4.12 23:58

Trexx81

Podívej, teď to možná bude vypadat divně, ale já osobně když něco objednám, tak neumím lhát, že jsem to neobjednala. Teď mluvím jen za sebe. Bylo by to opravdu divné, když jste spolu mluvili ještě telefonem, já to měla také tak, jenže to jsem ještě nic nevěděla a neřešila jsem to, prostě jsem zaplatila dobírku. Řeším to teď vrácením prázdné krabičky, ale nerada bych se vyjadřovala předčasně, počkám, až jak reklamace dopadne. Pak samozřejmě budu informovat. Pro mě bylo i to jedno balení dost drahé, takže mě paní nepřesvědčila na další balení, ale toužila jsem po zhubnutí a jako všichni tady, jsem naletěla. Výsledek žádný ani v kg ani v cm.

• Citovat
  • Upravit
8
13.4.12 00:25

Nevyzvednutí dobírky

Kadala Díky za názor. Taky nejsem ten typ, co nezaplatí za to co si objednal, a je mi to na jednu stranu blbé, ale na druhou si říkám, když to tady tak čtu, že oni se taky nechovají zrovna fér, tak proč jim hrát na ruku :jazyk: Je pravda, že jsem blbá, že jsem nevycouvala při tom telefonátu už z té první objednávky, protože právě při tom přesvědčování o výhodnosti objednání více balení na mě moje podvědomí přímo křičelo, že je to určitě podvod, ale prošvihla jsem šanci…No nejde mi ani tak o moje svědomí, ale spíš o ty 2000,– :? , Jen bych ráda věděla, jestli je tu někdo, kdo si balíček nevyzvednul (kromě toho pána)a pokud jo, tak zda ho pak někdo otravovat(jinak než telefonem)a nějak si ty peníze vynucoval ??? … Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bessi
13.4.12 07:50

Trexx81

Ahoj, já osobně bych si to po zkušenostech s tímto výrobkem nevyzvedla. Také patřím mezi ty „poctivky“, ale oni jsou podvodníci. :cert: Tak proč se k nim chovat slušně :nevim: Navíc, pokud by chtěli použít nahrávku z telefonu, museli by tě předem informovat, že tento hovor monitorují. Já jsem tento telefonát neměla, zřejmě to začali používat až teď, kdy se jim stává, že to někdo nevyzvedne. Sama si neumím představit, jak by tě donutili platit :roll:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
13.4.12 07:56

Trexx81

To je opravdu velká částka. Rozum nám kdesi v koutku říká „pozor, třeba to je jen reklama“, ale naše touha zhubnout nás nakonec překoná. Já ti rozumím, ale rozhodnout se musíš sama, jak to uděláš.
Myslím, že o tom napsal jen ten pán, že to tak skutečně udělal. Ale pročti celou diskuzi, už tam toho bylo hodně napsáno. Včetně toho, že sem občas vleze někdo od nich, asi to taky čtou. Na druhou stranu ale nedostaneš ani fakturu v zásilce, tak co by se mohlo stát ? To také není zrovna seriózní. :think:

• Citovat
  • Upravit
Najky
13.4.12 11:05

Myslim, že jsem psala i pani, že si to tu přečetla a tak nevyzvedla, že pak po ní chtěli poštovný, ale stejně nic nezaplatila myslim, ale opravdu si to nepamatuju jak to dopadlo, ale pořád lepší zaplatit jim nějaký to blbý poštovný, než celých 2000, ale chce si to přečíst tu diskuzi, určitě to tam někde najdete.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková