Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já jen chtěla pomoct protože braní nějakých prášku na hubnutí je jen hloupost stojí to nehorázný peníze a živý se tim neskutečně mnoho lidí
Dokonce nám říkala ,že mužou i ublížit tělu ,že to neni sranda já nejsem vubec silná měřím 154cm a vážím 50cm ještě bych chtěla asi 2 kg shodit vy se asi budete smát ale já celý život měla 47 kg nějak jsem nabrala tak jsem okamžitě sháněla pomoct protože jsem se prostě necítila dobře.Taky řikala ,že muži hubnou daleko snadněji ,než ženy hrajou v tom velkou roli hormony atd. ![]()
Oni asi říkají to, co se jim zrovna hodí. Mě nic takového neříkala, naopak mě uklidňovala, že se nemusím bát. Beru totiž od lékaře různé léky, hlavně mám vysoký tlak, tak jsem měla starost. Taky mě nabízela druhé balení, ale nedala jsem se. Chtěla jsem to zkusit a pak se rozhodnout, jestli chci další. Zklamala jsem se a naletěla jako všichni v této diskuzi. ![]()
@Meganka Podívej, já rozhodně nejsem zastánce prášků! Ale ta dieta podle krevních skupin nemůže fungovat. Schválně si zjisti něco o crossing-overu a segregaci chromozomů při meioze. To, že se ve zdravotnictví používá krevní systém A/B/0 je náhoda, celkem je jich asi 15.
Ale nechtěla jsem se do Tebe navážet, vím, že to myslíš dobře.
Ono prostě stačí vynechat sladkosti, limonády a na večer nejíst moc sacharidů a kila jdou dolů. Zvášť když se přidá rozcvička po ránu. ![]()
@Sandrinha píše:
Byl to prispevek Nickie z 9.2.2012. Ale na tom prece tak nezalezi. Ja jsem jsem jenom chtela upozornit na to, ze se jedna o doplnek stravy a pokud razantne nezmenite jidelnicek a nezacnete se hybat potom zadne vysledky nemuzete ocekavat. Jak rikam po tydnu mam 4 kila dole. Mozna to bude i tim, ze jim dve kapsle denne tak jak je psano na letacku a obezitou netrpim. Ale muzu vas stoprocentne ujistit ze s prodejcem nemam nic spolecneho.
chci jen odpovedet…
Pokud clovek razantne zmeni svuj jidelnicek, tak zacne hubnout jak s pilulkama,tak i bez. Tyto pilulky jsou proste jen podvod.
Jsou to svině, který bych normálně zastřelil. Takhle okrádat lidi se prostě nemá. Vydělávaj na lidském neštěstí.
Naviděnou
určitě si je píšou sami…všimněte si, že jsou veškeré kladné komentáře pod reklamou napsány velmi špatnou češtinou…skladba vět, pořadí slov a gramatika odpovídá někomu, kdo rozhodně není rodilý Čech
, troufám si tedy tvrdit, že téměř všechny komentáře psal tentýž člověk, nejspíš polák
Realita je taková, že tento přípravek došel na náš trh původně jako doplněk stravy pro domací mazlíčky, výrobci nejspíš nevyhoval vytěžený příjem, tudíž tytéž tablety s naprosto stejným složením opatřil novým obalem, přidražil a hodil k distribuci pro lidi..zázraky se nedějí, jediné přípravky, které zabírají, jsou na lékařský předpis, mají škálu vedlejších účinků a jojo efekt se beztak po čase dostaví…apeluji, neskákejte těmto šejdířům na lep a naopak distributoři - styďte se, toto je hyenismus a sprostý podvod ! ![]()
moje reakce patří ke komentářům pod reklamou a smazaným negativním příspěvkům ![]()
Weight Loss je chyták na lidičky. Na této adrese: http://www.nonrx.cz/?…[products.search]= seženete „borůvky“ přiměřené ceny v různých podobách.Je to doplněk stravy ,ale snad s úpravou jídelníčku a pohybem,je to dobrá volba.Pomůže hlavně k pročištění organizmu!to je prokézané.K hubnutí asi méně. Hodně štěstí. ![]()
Ahoj všichni,
naše diskuse je již pěkně dlouhá, a proto spousta lidí si přečte jen pár posledních příspěvků. Tak např. na str. 7 jsem uvedla lékařské výsledky této zázračné bobulky
Zřejmě se to dobře prodává, protože jejich reklama na mě pořád vyskakuje na netu. A také je zajímavé, že pan poctivý Bogdanský, zástupce firmy pro Česko, který chtěl „pomáhat“, se již neozval a na konkrétní dotazy vůbec nereagoval
Takže si každý může udělat obrázek ![]()
Ahoj,zatim nevim jaku mam krevni skupinu,ale zistim to,urcite skusim,jeden doktor mi taki doporucoval,inom k tomu doporucoval 1 tydne drzet hladovku.Tak dekuji Meganko,a mnejse hezky.
Ahoj muzes napsat vic,co vis o tej dijete podle krevnych skupin,a co to je, crossing - overu a segregaci chromozomů při meioze.
Ahoj děvčata,
nějak se nám diskuse zvrtla. Je na téma WEIGHT LOSS ![]()
Ahoj,
No tak sem zklamaná,četla sem co tady píšete o těch zázračných pilulkách
a musim se přiznat že i já se nachytala a obědnala si balení a tedka toho lituju že sem nalítla
…Pokud některá máte zkušenost s léky co pomáhají tak mi to napište at nedopadnu jako vždy děkuju. ![]()
Se všemi těmi tabletami dopadneš stejně, t.zn. utratíš spoustu peněz a výsledek nebude žádný. Na to jsou opravdu jiné diskuze.
Tady jsme původně varovali všechny ženy a dívky, které touží po ztrátě nějakých kil navíc, před podvodnými prodejci předražených tablet Weight Loss a ničeho jiného se diskuze netýkala.
Chodí sem stále více lidí, kteří si nepřečtou naše diskuzní příspěvky, kde je všechno popsáno a stále dokola chtějí ty samé odpovědi.
Ahoj funguje to vubec a co zelnacka na hubnuti napis na **********
Já ti věřím s těmi krevními skupinami. Kdysi, už před léty jsem měla takový velký přehled, docela dobře udělaný, kde byla strava rozdělena podle krevních skupin. Bylo to z nějakého časopisu. Ale nikdy jsem tuto dietu nedržela, už nevím proč, je to dlouho. Mě v té době docela dobře vyhovovala dělená strava, za 3 měsíce jsem zhubla 10 kg a byla jsem spokojená. Jenže teď už je pro mě hubnutí obtížnější a asi nemám dostatek vůle. To je totiž velmi důležité pro úspěch hubnutí. U dělené stravy se zase nesmí udělat žádná chyba, to mám také vyzkoušené, stačí malá a přestane to fungovat.
S těmi poradci se hubne líp, když poradí a kontrolují.