Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
baobabka
4.5.12 14:13

Ahojky „holky“ ,tak si čtu už 3 hod´ky diskuzi,moc všem děkuji za příspěvky.Naštěstí jsem ji našla těsně před objednáním toho zázraku :),sice nemám uvařený oběd, ale zato mám korunky v kapse a ušetřeno plno zbytečných starostí.Moooooc vám všem děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
baobabka
4.5.12 14:16

Nepřečetla jsem všechno, tak nevím jak to dopadlo s tím rozborem :|

• Citovat
  • Upravit
Najky
4.5.12 15:13

baobabka

S rozborem se ještě nikdo neozval, taky na něj všichni čekáme :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.5.12 15:18

samotarka a baobabka

To nejsi sama, také nevíme, jak to dopadlo s rozborem. Asi to paní nechala plavat. Už je to dlouho a odpovědi jsme se nedočkali.
Já budu pravděpodobně už v příštím týdnu informovat, jak to dopadlo s mou reklamací, kolik peněz vrátili. Čekám na výpis z účtu, který mi chodí začátkem měsíce.
Ale potěší to, když vidím, že jsme pár lidem zachránili dost vysokou částku, kterou by zbytečně vyhodili do větru. Ale potěší to, že to tady nepíšeme nadarmo. Díky děvčata. :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.5.12 15:20

Najky

Já byla rozespalá a než jsem to naklapala, tak jsi mě předběhla s odpovědí :lol: .

• Citovat
  • Upravit
buboška
4.5.12 15:25

pro ivi11, můžeš mi sdělit za jak dlouho jsi peníze zpět obdržela? Já jsem vrátila 2 balení doporučeně 19.března a do dnešního dne se nic neděje. Je sice pravda, že asi 10dnů nemám výpis z účtu. Díky.

• Citovat
  • Upravit
JUUhu
4.5.12 16:07

Jsou i situace kdy to prostě nejde

Ahoj, chtěla bych reagovat v této diskusi a upozornit i na situace kdy prostě tělo nedovolí kila dát dolů, je to v návaznosti na věku a míře stresu(který jak víme dosta dobře nejde v dnešní době odbourat)

můj příběh - nikdy jsem neměla problém a když jsem trošku zvedla barometr tak jsem ho bez problému zase sundala a to i po dětech.

situace se změnila po překročení třicítky:

má situace - samoživitelka 2 děti práce v kanceláři vedení týmu

již 3tím rokem se pokouším snížit váhu, která nekontrolovatelně přibejvá,
nikdy jsem se nepřejídala a jím stále stejně (většinu jídelníčku je zelenina a ryby a ovoce vždy jsem tak jedla)

• cvičím pravidelně 6× týdně hodinu až dvě Aerobic posilovna a podobně

naopak mi bylo doporučeno abych více jedla že jím málo, ale prostě at dělám co dělám moje tělo se nehne maximálně tak o 2 kila a pak je hned jak onemocním vrátí zpět.

• navštívila jsem výživové poradny i lékaře dostala jsem i pod dohledem lékaře adipex a váha nic
  • bohužel nastávají v životě i situace kdy se člověk se svojí váhou musí smířit.

měřím 150cm a vážím 80kg bohužel a již třetím rokem s tím nejde hnout at zkusím cokoliv :roll:

• Citovat
  • Upravit
baobabka
4.5.12 16:47

Ještě jednou vám všem děkuji za vaši upřímnost,v dnešní době je to vzácné, o to víc si toho vážím,že si lidé,kteří se neznají dokážou nezištně pomoci, i když sami se nechali nalákat. Budu sledovat,jak to bude dál :!

• Citovat
  • Upravit
baobabka
4.5.12 16:57

naprostý souhlas :lol: ,akorát jsem místo pohybu proseděla půlku dne u počítače a nechala se zblbnout pitomou nabídkou,abych nakonec zjistila,že je to hnusnej podraz na lidi při těle! :? no jeden je nepoučitelnej,ale zase jsem poznala nové a hlavně upřímné lidičky,bezva lék aspoň na depku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
ivi11
4.5.12 17:01

pro bubošku

Ahojky , lahvičku s dopisem jsem odesílala 12.4.2012 a peníze na účtu jsem měla 26.4.2012 a to částku 881,– z 990 ,–, které jsem platila.Snědla jsem jen 2 prášky, protože mi bylo zle.Napsala jsem to i do dopisu , že to vracím zejména ze zdravotních důvodů.Hodně štěstí !!!Už to máš zaslané docela dlouho, to už by ti taky měli penízky :) :) poslat!!!

• Citovat
  • Upravit
baobabka
4.5.12 17:38

nemysli na to,to se potom tělo" šprajcne" jako malý dítě,nech to plavat a bud´ráda,že jsi schopná všechno zvládnout sama a každý večer se pochval :!
hlavně se netrap nějakým tím kilíčkem :palec:

• Citovat
  • Upravit
baobabka
4.5.12 17:42

jej,to bylo pro tebe :andel:

• Citovat
  • Upravit
ivi11
4.5.12 18:04

pro všechny

Holky , vždyť to píšou pořád všude: jíst malé porce a 6× denně.Já to tak praktikuju sice dva dny, ale cítím se skvěle.Pojďte do toho a všem v létě ukážem, jaký jsme kočky.Mě by stačilo 6 kilo, tak to snad zvládnu. :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
zoufalá baculka
4.5.12 18:50

:-)

Taky na mě vyběhla reklama a dnes zrovna akce jen za 790:-)kč a žádné poštovné :mrgreen:
Nedalo mi to trochu projela net a narazila tady na vás
nečetla jsem vše jen prolítla první a poslední stránku
ale toto mě fakt dostalo
Alavis Weight Loss :mrgreen:
Zkoušel jste to někdo?;)

• Citovat
  • Upravit
baobabka
4.5.12 20:15

No jasný, že to zvládnem, vidím kolem sebe,že to fakt funguje, ale nějak to nejde :( ráno neni hlad ani chut´,při vaření oběda se „načuchám“, zato večer mě mlsná vyžene z postele i o půlnoci :dance: , ráno mě chytne ten šílenec :pocitac: a zapomenu na ,že mám něco jíst......asi nastražím pastičku na myši,akorát nevím na co tuhle mršku nalákat :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková