Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Massive Dynamic Ltd.
Nowogrodzka 23 00–511 Warszawa
Polsko
(adresa a postup jak reklamovat je někde tady v diskuzi…)
Ahoj holky, tak mi přišel e-mail s tímto:
Vážená paní/ Vážený pane
obdrželi jsme Vaši zprávu o zrušení objednávky a proto jsme zásilku zastavili.
Nicméně, ráda bych Vás informovala, že každou chvíli s naším přípravkem můžete bez žádných obav začít Vaši hubnoucí
kúru, protože v případě nespokojeností s výsledky máte 100 % záruku vrácení peněz. Znamená to, že v péči o Vaši
maximální spokojenost s hubnoucí kúrou a zakoupeným příprvkem poskytujeme možnost vrácení hodnoty přípravku a to i po
jeho spotřebě, pokud z nějakého důvodu nesplňuje Vaše očekávání.
Předpokladám, že při rozhodnutí o koupi jste uvažoval/a o své postavě a zdraví, a proto jste chtěla zahájít kúru s naším
produktem. Ráda bych Vás chtěla informovat, že náš přípravek byl schválen Ústavem pro potraviny a výživu jako „určený
pro lidi s obezitou, kteří se chtějí zbavit tukové hmoty”. Výzkum na Ústavu ukázal – možná to bude pro Vás důležité – že
látky, které přípravek Weight Loss obsahuje, úspěšně podporují hubnoucí kúru a zrychlují rychlost spalování tukové tkáně
teměř o 400 %.
Vyhledem k pozitivním názorům Ústavu, poskytované záruce a zkušenostem našich zaměstnanců, velmi doporučujeme jeho účinnost.
Do dnešní doby si náš přípravek vyzkoušelo několik zaměstnanců naší společnosti, kterým se podařilo shodit 5 až 15
přebytečných kilogramů a tuto váhu dosud udržet, což nebylo možné provést pomocí jiných způsobů. Recenze dvou z těchto
lidí a několika dalších z tisíců spokojených zákazníků jste určitě četl/a na naší webové stránce.
A právě proto, že jsme si účinností našich produktů jisti a také z důvodu pozitivních ohlasů, které po celou dobu
obdržujeme, poskytujeme 100 % záruku účinnosti.
Určitě si zasloužíte možnost zlepšení Vaší postavy a pokud chcete investovat do svého zdraví pomocí našeho přípravku,
rádi Vám pomůžeme.
Pokud zatím nejste rozhodnuti a máte jakékoliv dotazy ohledně kúry, neváhejte nás kontaktovat e-mailem nebo telefonicky.
Díky Vašim dotazům zlepšíme kvalitu našich služeb a kontakt se zákazníky. K tomu Vám můžu nabídnout slušnou slevu na
plnou kúru pro Vaši vysněnou postavu.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle: +420 228 880 736
S pozdravem a přáním hezkého dne
Beáta Kavková
Active Food Supplements
Tel.: 228 880 736
Tak jsem ráda, že to stornovali.
Neskutečná drzost.
![]()
O té slušné slevě je to tak. Pokud si klikneš na objednávku, že jako ji chceš, tak se objeví cena „jen dnes za 990,–Kč“. Alespoň tak to bylo, když já jsem objednávala. Objednala jsem hned. Ale pak, už když jsem tablety měla a našla tuto diskuzi, tak jsem to zkusila znovu, jen tak, jako že chci objednat. Ale formulář jsem nevyplnila. Okamžitě mi naskočila jiná nabídka, myslím že 790,–Kč, že mi to dají za tuto cenu. Takže takto to mají zmáknuté, kdo se nechytí na tu první, okamžitě zlevní, aby zákazníka chytili a ještě si myslel, že udělal dobrý obchod.
Tak ti spadl kámen ze srdce a nemusela jsi lhát. To je dobře.
JJ spadl, a už nikdy nic takovýho, vše přeju úspěšnou reklamaci a jim už žádnýho zákazníka.
Docela mě dostalo to rychlejší spalování o 400% … mazec.
S těma cenama je to tak, klikneš jednou 990,– pak stačí aktualizovat a máš to za 790,–… ať si to strčej za klóbrc…
Docela jsem se dnes pobavila, tento prostředek na hubnutí nabízejí i pod jménem CARALLUMA!!!! Je to pěkný podvod!! Jen ta paní, co se pod to podepisuje si změní příjmení. Vydělávají na lidech, PENÍZE NEVRACÍ, POZOR!!!!!
Nebude to jiná parta podvodníků ? Mě skutečně vrátili 881,–Kč z 990,–Kč, odečetli si poštovné 109,–Kč. Ale poslala jsem průvodní ostrý dopis. Využívala jsem celou krabičku, posílala jsem jim prázdnou.
Znovu říkám, NEBOJTE SE REKLAMOVAT !! Zvláště když máte nějaké zdravotní potíže vlivem tablet.
Také jsem už v prosinci naletěla. Objednala jsem si ten jejich zázrak za 990,– a obratem mi volal někdo s cizím přízvukem a ukecal mě na koupi druhého balení za 690,– Kč. Po 3 dnech užívání bez nějakých kladných účinků ( kromě toho, že mi bylo špatně), jsem vše pěkně zabalila a poslala zpět - do Polska. 3 měsíce se nědělo vůbec nic. Po mé druhé reklamaci - již bez vráceného zboží, mi po měsíci vrátili z celkové částky 1680,– jen 740,50 Kč. Kde na tu cenu přišli, to fakt nevím! ![]()
tak žasnu a nevěřim… http://www.topcaralluma.com/cz2/ stejný jako weight loss, jen se to jmenuje jinak. LIDIČKY BACHA DALŠÍ VYSAVAČI PENĚZ !!!!
![]()
Já myslím, že začali brát reklamace trochu vážněji až po rozpoutání této diskuze. Oni sem chodí, navazovali kontakt, ale vždycky dostali pořádné kapky. Když půjdete dozadu, někdy březen-duben, narazíte na p. Bogdanského, je to Čech, jak uvedl, tak dostával od nás pěkně do těla.
Protože to, co vrátili tobě, to je směšně málo. P.Bogdanský je vedoucí prodeje pro ČR, možná by stálo zato, napsat ještě jednou doporučený dopis a požadovat doplacení. To udělala bessi a doplatili jí to. To poštovné si srážejí, ale ani mě se už nechce s nimi dohadovat o 109,–Kč. Nedej se.
Holky zlaté, je mi 60 let, od cca třiceti jsem vyzkoušela nespočet diet, jedla různé pilulky a vloni si dokonce zaplatila kavitaci (ultrazvukovou liposukci). Zodpovědně mohu prohlásit, že pokud nezvýšíte fyzickou aktivitu, neomezíte jídelníček a nezvyknete si na pořádný pitný režim, NEFUNGUJE NIC ! Účinek všech přípravků je tedy vyloženě podmíněn. Pokud nehodláte nic měnit na svém dosavadním způsobu života, nevyhazujte zbytečně penízky, ale pořiďte si místo toho raději třeba něco hezkého na sebe - i když to bude o nějaké to číslo větší, než byste si přály ![]()
Pokud není pevná vůle, přání ani pilulky nestačí…
Přeji vám všem krásné radostné dny, bez zbytečného stresu z nefungujících diet.
Iva
Zdravím Ivo!!!! prošla jsem si stadium hubnutí s dcerou,bylo to děsný!!!!! Ted´jsem tam jak ona,jenže ,všechno vím......ale leta se na člověka nabalí jako vzpomínky,,,ty nejdou smazat, jak ty kila ![]()
viete čo ma nahnevalo?Tie isté fotky ,ktorými si weight loss robil reklamu-boli tam úžasne schudnutí ludia-sú teraz použité spolu aj so svedectvom tej reportérky
na rovnako oblbujúcu reklamu k dalšiemu výrobku-caralluma aktives.Stojí to rovnako 37 eur.další podvod.ktovie ,kde všade tie fotky ešte použili…