Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kadala píše:
A co bys řekla na to, že pejska, který váží 2,5 kg, krmíme metodou Barf ? Neměli bychom ho raději utratit, abychom ušetřili ? Kolik toho ten drobeček asi zbaští, co myslíš ? A kdybysme přestali jíst my, tak bychom také zhubli, že ? A nepotřebovala bych hubnout ať už s tabletami nebo bez nich.
Ale tobě bych je doporučila vyzkoušet, ať je ti také špatně jako bylo nám.Ale jinak nevím proč to píšu, normálně bys mi nestála za odpověď.
@kruela píše:
bio a eko nerovná se hubnutí a netučná strava
@verunamaja píše:
Ahoj i já naletěla! objednala jsem… naštěstí jsem si tété diskuze všimla asi 10 minut po objednaníihned jsem volala na číslo, které jsem vyčetla. Zvedla to paní, které jsem řekla, že chci objednávku zrušit, problém nebyl, řekla, že zboží ještě neposlaly a že prý z jakých je to důvodů, řekla jsem, že s finančních! Raději jsem jim poslala jěšte mail, který byl důraznější, chci aby to někde měli napsaný: že objednávku ruším, zboží i přes doručení nepřijmu a že nestojím o další kontaktování. Myslite, že to dopadne dobře? I vám přeji hodně štěstí při reklamaci již zakoupeného bludu!
Ahoj, já sem jim psala že objednávku ruším, poslali mi nazpět email s tím že objednávku zastavili, dneska v noci mi poslali stejný email o zastavení objednávky, netuším proč podruhé, ale nic mi poštou nepřišlo, tudíž je vše OK.
Na to vůbec nereaguj. To je zase někdo, kdo má vztek, že píšeme proti tabletám a chce nás jen otrávit.
Zdravím,
tak s radostí oznamuju, že mi dnes na účet přišli penízky od Massive Dynamic Sp.Tablety jsem posílala zpět 3.5. a dnes mi přišlo 881,–.Tablety jsem brala pouhý týden takže jsem jich moc neubrala. Takže všem co taky naletěli,určitě pošlete klidně i prázdný obal i s dopisem a taky se určitě dočkáte aspoň nějaké částky.
Mě hlavně namíchlo, že jsem si objednal výrobek WEIGHT LOSS, ten byl skutečně inzerován v reklamě a na něj jsem reagoval. Po rozbalení zásilky na mě však vypadlo balení s českým nápisem Hubnutí. Po značce WEIGHT LOSS ani stopy! Podle mě mi bylo zasláno něco jiného, než jsem objednal a zaplatil. O skutečném výrobku WEIGHT LOSS vyrobeném v USA jsem slyšel od známých samou chválu. Proto jsem si ho objednal. Ale to, co mi přišlo, je nějaká polská napodobenina Bůh ví jaké kvality.
tak mám pocit,že hubnu už sama bez pomoci!!!!! koukněte se někdo na video p.Vaňka a jeho rozborky, už ani nemusím jíst
když vidim ten .....myslím,že ušetříme všichni a místo prášků si fakt koupit kvalitu
,ale kde ![]()
Babo rad´´´´´!!!!!!
prášky neeeeeeeeeee!!!
Holky skoukněte to ,snad ho nezruší ![]()
Dobrý deň,práve som si ich objednala a po prečítaní mnohých vašich príspevkov som sa rozhodla ze ich už radšej ani nechcem…ozaj sú na tej ich stránke samé kladné príspevky…otázka: stačí ak ich proste od kuriéra neprevezmem?