Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Najky
19.5.12 11:15

evika28

Pokud jste si je objednala teď nebo včera tak jim napiště mejla, že objednávku rušíte, ale pokud už jsou na cestě tak je nepřebírejte, máte na to právo zásilku nepřevzít, psala tu i jedna pani, že už je to asi už měsíc nebo dva co je nepřevzela a nikdo se jí neozval.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
19.5.12 11:56

kruela+Najky+teki

Děvčata, vy jste rozumné, převezměte další pokračování diskuze. Já přestanu přispívat, jen se občas asi podívám. Cílem této diskuze je - nenechat další děvčata, aby přišly o peníze objednáním Weight Loss a navíc si ničily zdraví. Znovu připomínám pro ty, které nečetly celou diskuzi, že já využívala celou krabičku bez 1 tablety, kterou jsem si schovala pro případný rozbor, kdybych měla další zdravotní potíže. Poslala jsem zpět prázdnou krabičku a bylo mi vráceno 881,– Kč,109,–Kč si strhli za poštovné, které mělo být dle reklamy, jak víte, zdarma.
Komu vrátí míň a neví proč, neměl by to nechat tak, ale reklamovat znovu. Myslím, že každý má šanci dosáhnout cíle dostat vše zpátky. Všem to také tak přeji :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
petrapr
19.5.12 20:16

Podvodníci z Polska

Na tento produkt bych si dala pozor. Vypadá to hodně podezřele. Na jejich webovkách není žádný kontakt na prodejce, jen nějaká adresa na výrobce, která neexistuje a je uvedená někde do jižní Afriky. Takto vůbec nevíte co a od koho vlastně budete jíst. Na jednom webu varují, že to jsou podvodníci z Polska. Taky jsem si všimla příspěvku v jejich diskuzi, který ale později zmizel. Někdo tam psal, že ta žena, která zhubla, je ve skutečnosti moderátorka francouzké TV Mélissa Theuriau a ne Maria R. Pochybuju, že by si měnila jméno a vůbec o něčem takovém ví. Stejně tak jí není 38 let, ale 33. Na mě jejich webovky nepůsobily hned od začátku, ale i přes google najdete dost negativních reakcí.

Co před námi ten výrobce tají, proč se skrývá? Chce nám prodat něco, co není nějakým způsobem OK? Takto bych se před nákupem ptala. Já osobně bych do toho určitě nešla.

• Citovat
  • Upravit
lucijeee
21.5.12 12:16

Ahojte, nikdy jsem na hubnutí nezkusila prášky. Až teď, byly v akci, tak skouším, jak to dopadne. Po pravdě moc tomu nevěřím, že něco zhodím, ale kdo ví, třeba ano…byla bych moc ráda. Uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
teki
21.5.12 15:42

Kadala

Taky doufám,že mi to vyjde. Už mi poslali odpověď,že mi vrátí peníze ať pošlu balík. Už jsem to poslala a ještě nic,tak jsem zvědavá a doufám,že se toho dočkám. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Houba76
21.5.12 15:53

Tak to funguje

Před měsícem jsem přemýšlel o zakoupení WL. Ale bál jsem se, že je to podvod. A je! Začal jsem jezdit na kole a trávit více času v přírodě. Pro syna koupil Trail Gator a světe div se, ono to funguje. Jsem hubenější o 5kg a to máme před sebou ještě celé léto. Tak si říkám, že to není o tabletách, ale životosprávě a vytrvalosti. Kašlete na TA BLE TY. Prostě něco udělejte jinak. Nebuďte liní a nečekejte zázraky, ale překonejte se. Najděte si k sobě kamaráda, který má stejný cíl. Vždyť je tady lidí co chce zhubnout a ve dvou se to lépe táhne. :mavam: Hodně úspěchů všem. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Čertík v krabičce
22.5.12 17:25

Podvod!!!

Well … právě dnes mi přišel balíček za 990,–, ačkoli jsem si nikdy nic neobjednala. Bohuzel to prevzala babicka - stara a pomatena, kdyz byla sama doma. Na nalepce s adresou je napsano nejake Caralluma … Hledam radu na netu uz dlouho, tady jsem nasla zminku. Nemate nekdo radu na muj problem?

• Citovat
  • Upravit
Kadala
22.5.12 18:17

Čertík v krabičce

Radím napsat k tomu dopis a vrátit zpátky. Ale obávám se, že si strhnou peníze za poštovné, protože asi nebudou zjišťovat, že sis nic opravdu neobjednala. V diskuzi je popsáno, jak se reklamuje a co je zapotřebí, škoda, žes to otevřela, jinak já bych to zítra donesla na poštu a chtěla, aby to poslali zpět oni. Čertík v krabičce je pořádný čert, jak bys zjistila, kdybys to užívala. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Čertík v krabičce
22.5.12 18:40

No jo, jenže já nevím kam to poslat zpátky. Žádná adresa tam není uvedena, kromě Caralluma LCC, New York. Pak ještě teda adresa zasílatelské služby Aramaex: 455 PARK AVENUE 160 00 Praha 6 - Ruzyně. Neotevřela jsem to a jak říká malá segra, která byla doma s babičkou a která má víc rozumu než ona, nepřivezla to pošta, ale nějaké červené auto. Vážně nevím, jak to probíhalo, já akorát přišla domů a měla to na stole.
Jinak díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Kadala
22.5.12 19:36

Čertík

Obvykle se to neposílá tam, odkud to přišlo, to jsou jen sklady. Tak to ti asi tady nikdo neporadí, navíc, když to třeba vozí sami a nejde to poštou. Jsou vychytralí, ti podvodníci.
Děvčata, víte některá něco víc o té Carallumě ?
Na babičku se nezlob, žila v jiné době, kdy nebylo takovýchto podvodníků a byla zdravá. Za nemoc nemůže a víš, jak dovedou být prodejci přesvědčiví.

• Citovat
  • Upravit
Čertík v krabičce
22.5.12 19:44

Tak to je vážně super … :cert: :cert: :cert: Bábině to samozřejmě musím zaplatit a bohužel peníze netisknu!!! Vyhozená tisícovka … Jo, to člověka vážně potěší … Jinak díky moc za tvoji odpověd.

• Citovat
  • Upravit
Najky
22.5.12 20:52

Čertík

Teda to je hrůza, bůhví zda to jen nezkouší zda to někdo převezme a zaplatí, zjistí nějaké jméno a adresu a jdou zkusit a čekají někoho jako je tvoje babička :,( :,( :,( Držím palce ať to dobře dopadne, ještě mě napadaná jedině zkusit číslo na ten sklad a ptát se tam, protože to vypadá, že by si to musela poslat asi do toho New Yorku :(

• Citovat
  • Upravit
Čertík v krabičce
22.5.12 21:17

Jo, to už mě taky napadlo. Mamka si to bere zitra do prace a zkusi to nejak resit. Snad to nejak dopadne … Díky moc za všechny rady. :?

• Citovat
  • Upravit
avo.nilos
22.5.12 21:34

Je to jasný podvod

Dobrý večer všem, kteří chtěli zhubnout. I já jsem si přípravek objednala a neshubla ani kilo. Bylo mi jen špatně od žaludku a měla jsem průjem. Dnes mám s „obchodníky“ horkou linku a peníze vrátit nechtějí. Několikrát mi poslali toto sdělení: „Vážená paní/ Vážený pane
hlavním předpokladem pro pozitivní vyřízení reklamace je odeslání balení
zakoupeného výrobku. Balení by mělo být odeslano na adresu:Massive Dynamic Ltd.
Nowogrodzka 23 00-511 Warszawa
Polsko
Je nutné připojit příslušné prohlášení, které by mělo obsahovat několik
informací: proč výrobek nesplnil očekávání, způsob užití výrobku, stručný
popis Vašeho životního stylu a diety během kúry.
Rádí uvítáme fotografie nebo lékařské potvrzení hmotnosti těla před a po
kúře, aby bylo možné ověřit předložené informace.
Prohlášení by mělo obsahovat osobní údaje, včetně čísla bankovního účtu pro účel navrácení peněz bankovním převodem a Váš ručný, výrazný podpis.
Pokud balení je zavřené peníze vrátíme zpět automaticky. Pokud balení je
otevřené, nebo prázdné posouzení reklamace bude trvat delší dobu.
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na:
contactcz@activefoodsupplements.com nebo +420 228880736“

S pozdravem a přáním hezkého dne
Beáta Kavková
Active Food Supplements
Tel.: 228 880 736
Na webových stránkách však mají uvedeno: „Nic neriskuji , protože během 60 dnů od uskutečnění platby mohu podat stížnost a všechny peníze dostanu zpět!“
Připojí se někdo k hromadné žalobě? Spoláhají totiž na to, že člověk oželí 990,– Kč.

• Citovat
  • Upravit
Najky
22.5.12 22:47

avo.nilos

Ano něco takového tady už někdo popisoval, ale některé ženské co to tam poslali, jen napsali jen nějaký stručný dopis, hlavně napiště, že jste měla z nich zdravotní potíže a že nic nezhubla, pošlete jim číslo účtu a oni vám pošlou částku, ale odečtou si poštovný, ikdyž má být prý zadarmo, takže pošlou asi 880 kč, pokud vám vrátí míň, to už tady taky jedna pani popisovala, že ji poslali nějakou směšnou částku, a že se nedala napsala znovu, že s tou částkou nesouhlasí a poslali ji zbytek peněz, takže přeju hodně zdaru a pošlete jim to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková