Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pralinka Alinka
1.6.12 18:18

Myslím, že žádné tablety - ani z USA, ani třeba z Madagskaru - nás jen tak samy od sebe nezhubnou. Možná, že v tabletách z USA je na rozdíl od těch polských kvalitní výtažek z plodů acai, což je antioxidant podporující krvetvorbu a detoxikaci organismu, takže jejich užíváním přispějete ke svému ozdravění (znovu opakuji na rozdíl od polských podivností, po kterých tu někteří uživatelé popisovali zdravotní problémy). Ale hubnout za nás nebudou. Hubnutí má jednu zákonitost, bez níž se prostě nedostaví: výdej energie musí být vyšší než příjem. Mnoho let jsem se snažila tento zákon obejít, leč bezvýsledně, tak vím, o čem píšu. Je to asi jako kdybychom se snažili přinutit cihlu plavat po hladině… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Pralinka Alinka
1.6.12 18:23

pro Kadala

Neděkuj, už jen těmi příspěvky, které jsi zaslala do této diskuse, a tím, že diskusi neúnavně udržuješ a neúnavně opakuješ dobré rady, si zasloužíš sama velký DÍK. :andel:

• Citovat
  • Upravit
Madalan
1.6.12 19:14

Tak vidím,že K.má opravdu velmi inteligentní fanklub. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
baobabka
1.6.12 19:45

všem

Všechno fajn, ale jak poznat podvodníky????????? když jsou všude,,,,nic nekupovat a je hotovo!!!!!! Když už člověk musí užívat LÉKY, tak jen ty předepsané.Vše ostatní je hazard se zdravím. Končím, mějte se .....
:andel: :D

• Citovat
  • Upravit
avo.nilos
2.6.12 18:15

Pro Gvendu (ostatním není zakázáno, naopak)

Vážená paní, ve svém příspěvku si dost odporujete. V jedné větě píšete: „Omezila jsem jídlo co to vydržím…“ a ve druhé: „Jsem schopná jen párkrát za den si trochu zobnout“. Jedna věta odporuje druhé. Než něco napíšete, tak si to srovnejte v hlavě. Mám dojem, že jste do této diskuze vstoupila jako provokatérka. Přeji Vám hodně pravdivých slov.

• Citovat
  • Upravit
gvenda
3.6.12 18:24

pro avo.nilos

To se nevylučuje. Jím co nejméně a to tak, že asi 5× denně zobnu. TAké chodím ráno a večer asi 3/4hod. Ale není to můj styl a už jsem z toho unavená. Raději jen lelkuji. Přesto snažím se vytrvat a vím, že nesmím nikdy přestat. Kamarádi mi slibují, že to bude časem snazší. A krásná odměna to zhubnutí a hlavně lepší zdravotní stav. Do diskuse jsem vstoupila, neb mi přišla jednostraná.

• Citovat
  • Upravit
4.6.12 08:12

Zaujal mě první příspěvek této diskuse a ne něj míním reagovat: po třech týdnech užívání tohoto zázraku jsem neshodila ani kilo a tuto diskusi jsem našla proto, že hledám kanál, jak na to upozornit ostatní.

1. když jsem si přípravek objednala, obratem mi telefonoval prodejce a velmi primitivním způsobem se mi snažil vnutit ještě jedno balení
  2. přípravek přišel obratem, ale bez dokladu o zaplacní
  3. evidentně to nefunguje tak, jak píšou :), alespoň ne u mne.
  4. diskuse na stránkách prodejce je plná pozitivních ohlasú spokojených zákaznic. Už na první pohled je to umělá diskuse, nevěřím ji.
  5. Dneska jdu zkusit přípravek reklamovat - nevěřím ale, že mi bez dokladu o zaplacení cokoliv vrátí.

Jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.12 08:20

…jo, ještě něco:

6. můj negativní příspěvek se v oné diskusi vůbec neobjevil
7. přípravek jsem si objednala v „akci“, ale ta akce je tam pořád, pouze každým dnem mění datum jejího konce :). Dneska například můžete koupit přípravek za tuto báječnou cenu v akci, která končí 4.6.2012!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.12 08:54

a tak kdo hledá, najde. Holky, čtěte tady, tady je celá pravda o tomto úžasném podvodu: http://weightloss.recenzezdarma.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
4.6.12 09:23

lucie brzakova

Vůbec jsem nepochopila tvé 3 příspěvky. My nepochybujeme o podvodnosti prodeje tablet Weight Loss a máme všichni jen negativní zkušenosti s těmito tabletami.
Mimochodem, na obrázku v té reklamě, jak na ni upozorňuješ, jsou úplně jiné tablety, modrobílé v tobolce, kdežto nám přišly tablety podlouhé, barvy do fialkova. Dokonce tu někdo psal, že měl krabičku jen přelepenou cedulkou „na zhubnutí“ nebo něco podobného.

• Citovat
  • Upravit
4.6.12 10:01

v té diskusi, na kterou se odvolávám, to taky píšou, že obal přípravku se mění, já už nemohu najít na webu reklamu na přesně ten, který mi přišel v obálce, teď je to něco jiného, má to dokonce i jiný „registrovaný“ název, ale reklama je identická, fotky jsou identické. je to všechne jenom na zmatená zákazníka, aby vzdal reklamaci.

A ten odkaz jsem sem dala hlavně proto, že tam je uvedená adresa, kde a jak je třeba přípravek reklamovat, někdo dokonce uvedl, že se mu peníze vrátily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
4.6.12 11:05

lucie brzakova

Ale my jsme tady dostatečně informováni o reklamování zboží a docela se nám daří, myslím že lépe než v té diskuzi, na kterou jsi dala odkaz. Tam to děvčata vzdávají, jak se mi zdálo z těch pár příspěvků, které jsem přečetla. V naší diskuzi je popsáno všechno, jak reklamovat. A také je potřeba se hned nevzdávat.

• Citovat
  • Upravit
Pralinka Alinka
4.6.12 12:59

Myslím, že Lucie ve svém příspěvku jasně a výstižně shrnula všechny problémy kolem podvodných pilulek weight loos, takže je vše jasné i těm, kdo do diskuse přišli až těď a nechtějí ji pročítat celou od začátku. Díky. Vrácení peněz bych se dožadovala všemi dostupnými prostředky, čím víc, tím líp, tím méně pokvete pšenka podvodníkům a tím méně bude podvedených…

• Citovat
  • Upravit
Kadala
4.6.12 13:18

lucie brzakova

Píšeš, že nemůžeš najít tu původní reklamu ? Mě ještě teď vyskakuje při otevření e-mailů, je s tím nakresleným pupkatým tělem. Když to otevřeš, jsou na začátku ty samé borůvky, ta samá pisatelka - zakladatelka a ta samá falešná diskuze. A prostor tato reklama dostává i na Dokonalé ženě. Když mi něco přijde z dokonalazena.cz, přiletí tam tato reklama pokaždé.
A jiné balení neznamená jiný vzhled tablet. To běžné není. Mění se obal, ne vzhled přípravku, pokud jde o stejný produkt.

• Citovat
  • Upravit
teki
4.6.12 14:52

Kadala

Tak jsem jim psala dvakrát email a bohužel se už neozvali,tak těch 1100,– už asi nedostanu,co? :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková