Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monka2811
15.6.12 10:08

DAKUJM VAM UZ AJ ODOSIELAM,,,A MUSI TO BYT BUBLINKOVA OBALKA?

• Citovat
  • Upravit
monka2811
15.6.12 10:30

A MAM O OBALKY AJ DOKLAD O ZAPLATENI POSLAT? CI TO NETREBA? NA DOKLADE SU MOJE CELE UDAJE ADRESA A TEL. TAK NEVIEM CI AJ TO

• Citovat
  • Upravit
Kadala
15.6.12 10:57

monka2811

Nene, odešli jen tablety v krabičce, ve které přišly a s průvodním dopisem uvnitř. Ona je ta bublinková obálka pevnější a doklad o odeslání si nech, to je tvůj doklad o tom, že jsi to poslala. Oni si poštu proti podpisu vyzvednou, nebudou tvrdit, že nic neobdrželi.
O údaje se nestrachuj, oni je už stejně mají. Když jsi objednávala tablety, tak jsi ty údaje musela vyplnit, e-mail, telefon, celé jméno, to všechno už znají.
A přeji ti úspěšnou reklamaci :mavam: :mavam:.
Víc už nebudu do diskuze přispívat, ale ráda si přečtu, jak jsi dopadla.

• Citovat
  • Upravit
monka2811
15.6.12 11:07

Dakujem moja velmi pekne za rady, jasne dam vediet ako to dopadlo,,,pekny den

• Citovat
  • Upravit
pekr
15.6.12 13:15

kadala

Ahoj jen tu bud a prispivej a klidne i rad protoze je porad dost lidi kteri nemaji spatne zkusenosti a tapou jak reklamovat atd. a nenech se znechutit nejakyma poznamkama.

• Citovat
  • Upravit
pekr
15.6.12 17:05

Zdravim, jak chteji tech 119,– postovnyho za neprevzetou zakazku.

napsal jsem jim proc jsem neprevzal balik |nedodrzeni dodaci doby 3dny|, ze nechci opetovne zaslani. tim padem nevidim duvod plati postovne protoze oni nedodrzeli objednavku.
odpovedeli ze nechapou muj email a jestli chci tak ze mi to zaslou znova a ze je to jeden z nej vyrobku na trhu. musim priznat ze me to pobavilo jsou bud tak naivni nebo drzi ja uz opravdu nevim co si mam myslet.

• Citovat
  • Upravit
2990
15.6.12 19:46
@pekr píše:
Zdravim, jak chteji tech 119,– postovnyho za neprevzetou zakazku.napsal jsem jim proc jsem neprevzal balik |nedodrzeni dodaci doby 3dny|, ze nechci opetovne zaslani. tim padem nevidim duvod plati postovne protoze oni nedodrzeli objednavku.
odpovedeli ze nechapou muj email a jestli chci tak ze mi to zaslou znova a ze je to jeden z nej vyrobku na trhu. musim priznat ze me to pobavilo jsou bud tak naivni nebo drzi ja uz opravdu nevim co si mam myslet.

aHOJ A ONI MAJI PRAVO PO TOBE CHTÍT TO POSTOVNE UHRADIT? kdyz jsem si ty tablety objednávala já tak zrovna byla akce postovne zadarmo…tak jakýpak copak…já to nechápu…nic jim platit nehodlám zasilku jsem taky neprevzala po prectení této diskuse… :? tak jsem zvedava co me ceka.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
15.6.12 19:57

Slun

Zajímavé je už to, že v reklamě píší, že ušetříme 99,–Kč na poštovném, potom však sráželi každému 109,–Kč, když uznali reklamaci a vraceli peníze a jak píše teď pekr, tak požadují 119,–Kč. Nemají to jednotné a asi záleží na jednotlivém člověku v jejich skupině.
Proto říkám, nezalekněte se, nepřeberte zásilku, pokud jste již objednali a když vám při reklamaci vrátí peníze zpět, budete asi muset to poštovné oželet. Ale pořád to stojí zato reklamaci uplatnit.
Oni mají každý den „ten poslední se slevou“.

• Citovat
  • Upravit
2990
15.6.12 20:19
@Kadala píše:
Zajímavé je už to, že v reklamě píší, že ušetříme 99,–Kč na poštovném, potom však sráželi každému 109,–Kč, když uznali reklamaci a vraceli peníze a jak píše teď pekr, tak požadují 119,–Kč. Nemají to jednotné a asi záleží na jednotlivém člověku v jejich skupině.
Proto říkám, nezalekněte se, nepřeberte zásilku, pokud jste již objednali a když vám při reklamaci vrátí peníze zpět, budete asi muset to poštovné oželet. Ale pořád to stojí zato reklamaci uplatnit.
Oni mají každý den „ten poslední se slevou“.
:twisted: :lol: 8o Mně jde jen oto, jestli se snima mám dohadovat ze jim to neposlu…aby mi neco nemohli…si říkám aby třeba za rok nepřišel exekutor, že jsem jim nezaplatila postovne… 8o :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
15.6.12 21:12

Slun

To si snad netroufnou, nemají to podložené. A je to jasný podvod, oni využívají toho, že zákony proti podvodníkům jaksi nejsou a ti proto využívají důvěřivosti zákazníků. A tak to je, kdo z koho. Co si vyhádáš, to budeš mít, kdo je k nim ohleduplný, nezíská zpátky nic. Je potřeba tvrdě i když já jsem pro slušné jednání. A docílila jsem toho.

• Citovat
  • Upravit
pekr
15.6.12 22:41

Podle meho pravnika staci zaslat doporuceny dopis s tim ze doslo k pochybeni a nedodrzeni smlouvy z jejich strany tudiz zanika veskere ujednani. dale to nerozepisovat a nemotat se v tom aby nemohli slovickarit.
Kadalo slusnost je hezka vec ale u nich neplati. me dnes volali trikrat az kdyz jsem vybouchl a poslal je do p…e tak jak pisi jsem rekl tak dali pokoj. mam uz dojem ze ziji z toho postovneho 8) jeste jednou zavolaji a podavam na ne trestni oznameni za obtezovani a tech paragrafu je tam zhruba 5.

maji pravo chtit zaplatit postovne jestli z jejich strany nedoslo k pochybeni a to v terminu dodani a hlavne KVALITY dane veci. exekutoru ci jineho vymahani 119,– se nebojte protoze by se jejich vyrobek prosetroval a k tomu oni nenechaji dojit.

• Citovat
  • Upravit
kovar
16.6.12 15:24

Nefunguje to

Objednal jsem si tento přípravek s tím, že jsem mu nevěřil, ale jelikož inzerovali záruku vrácení peněz, pokud nebude fungovat, tak jsem to vyzkoušel. Po 3 týdnech žádný účinek. Proto jsem se rozhodl, že zbytek přípravku vrátím a požadoval jsem zpět peníze. A začal problém. Viz. následující kopie korespondence…

Dobrý den,

hlavním předpokladem pro pozitivní vyřízení reklamace je odeslání balení zakoupeného výrobku. Balení by mělo být odesláno
na adresu:
Massive Dynamic Ltd.
Nowogrodzka 23 00-511 Warszawa
 Polsko

Je nutné připojit příslušné prohlášení, které by mělo obsahovat několik informací: proč výrobek nesplnil očekávání, způsob
užití výrobku, stručný popis Vašeho životního stylu a diety během kúry.
Ochotně uvítáme fotografie nebo lékařské potvrzení hmotnosti těla před a po kúře, aby bylo možné ověřit předložené
informace.
Prohlášení by mělo obsahovat osobní a platební údaje, včetně čísla bankovního účtu pro účel navrácení peněz bankovním
převodem a Váš ručný, výrazný podpis.

Pokud je balení zavřené peníze vrátíme zpět automaticky. Pokud je balení otevřené nebo prázdné, posouzení reklamace bude
trvat delší dobu.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na: contactcz@activefoodsupplements.com nebo 228880736.

S pozdravem,
Beáta Kafková
Active Food Supplements.

• Citovat
  • Upravit
Moncaaa
16.6.12 18:18

Podpora

Ja jsem to zkusila jednou to baleni na mesic nebo jak to vychazelo a i kdyz jsem mela jinak velke problemy zhubnout, zhubla jsem s nimi 6 kilo a tehdy mi teprve i tata rekl ze je to videt, i na obliceji a koupila jsem si si o dve cisla mensi kalhoty. Akort pak to doslo, ja zhorsila jidla behem maturity a nabrala jsem to zpatky. Chci si objednat dalsi, ale mam furt problem najit tu stranku kde se to da objednat:/ ale musim uznat ze me to fungovalo a to mam sniz. fci stitne zlazy a mam porad jinak problem zhubnout.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
16.6.12 18:53

Moncaaa

Mončo, není radno si zahrávat se zdravím. Mě bylo při užívání tablet Weight Loss celý měsíc špatně od žaludku, bolelo mě v podbřišku, ale chuť na jídlo mě nepřešla. Já jsem však jídlo hodně omezila, zařadila více zeleniny a ovoce a úplně vynechala sladké, i kávu jsem sladidlem přestala sladit. Pila jsem jen čaje a čistou vodu. Na ten měsíc nevzpomínám ráda. Nezhubla jsem nic!!
Shodou okolností jsem po dalším měsíci, kdy už jsem se z toho sebrala, dostala od své odborné lékařky nový lék, který jsem ještě nikdy nebrala a začaly problémy. Nebylo to na hubnutí, s tím to nemělo nic společného. Ale za 14 dní jsem zhubla o 2 kg, protože jsem měla takovou nechuť i odpor ke každému jídlu, že jsem to snad ještě nezažila. K tomu zdravotní problémy, podobné těm při užívání tablet na hubnutí, ale daleko agresívnější. Lékařka mi je tedy zase odebrala, jen se divila, že mají na mě takový špatný účinek. Neřekla jsem jí o Weight Loss, ale teď stále víc přemýšlím, co mi to vlastně způsobilo, jestli mě nepoškodily tyto tablety WL víc než jsem si myslela. A i když to hubnutí by mi přišlo vhod, tímto způsobem nebudu riskovat.
A Weight Loss bych už nikdy nekoupila, i kdyby byly pozlacené.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
16.6.12 19:00

Já jsem tady o tom nepsala, protože to nemělo souvislost. Ale teď skutečně se mi zdá, že potíže přetrvávají a že mi to nemohl způsobit ten lék, který asi 2 týdny už neberu a brala jsem slabou dávku jen 14 dní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková