Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
22.6.12 11:25

gvenda

Dnes byl na Seznamu na Novinkách článek „Kontroverzní OMG dieta se stává celosvětovým fenoménem“. Nenechali to tam dlouho(?),ale dá se to ještě nalézt, když klikneš na vice zpráv.
Přečti si to, myslím, že tobě by to za vyzkoušení stálo, když stejně chceš experimentovat. Rozhodně to není nic proti zdraví.

• Citovat
  • Upravit
gvenda
22.6.12 12:07

Kadale

Dík, už jsem si to našla a pročetla. Moc se mi to líbí a zkusím to. Bude mi to moc vyhovovat, alespoň myslím. Čau zas někdy jindy. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
lenka69
22.6.12 13:34

weight loss-bacha!

Nedá mi to, abych sem nenapsala.
Též jsem si zakoupila tento přípravek…jela na dovolenou a těšila se, že až dorazím z dovolené, začnu ho užívat a kila půjdou „sami“ dolů.
Jenomže jsem přijela z dovolené…a zapomněla na to…a až po 14ti dnech mi kolegyně říkala, že byla u své lékařky a ta jí jen tak upozorňovala na tento přípravek, že už o tom lékaři vědí…že způsobuje rakovinu střev. Nevím..kolegyně ani netušila, že už ho mám doma, jenom si název opsala od uvedené lékařky a protože tady v práci neustále řešíme nějaké diety, všechny nás tady informovala. Takže neporušené balení zkusím vrátit…nehodlám riskovat tohle…

• Citovat
  • Upravit
lenka69
22.6.12 13:49

Jéééžiši…teď jsem si přečetla Tvůj příspěvek..až mi běhá mráz po zádech, čemu jsem jistě unikla. Tablety mám doma…příspěvek jsem napsala už tady též…jen mi je líto těch peněz a přesto bych je někam vrátila.
Souhlasím s Tebou…chtělo by to, aby někdo opravdu nechal udělat rozbor tohoto přípravku…jelikož kolegyně mi opravdu řekla info od své lékařky v Praze. Jen se divím, když to lékaři vědí…že to nechváají jen tak! Nebo to dát do televize???

• Citovat
  • Upravit
šejla
22.6.12 14:20

Děvčata a dámy, přestaňte blbnout.. Je věděcky dokázané, že ŽÁDNÉ prášky na hubnutí nefungují, akorát si tím zhuntujete zdraví. Nechte si sestavit jídelníček dle rozboru Vašeho těla, není to tak drahé a je to opravdu to nejlepší, co můžete udělat. Uvidíte výsledky již po prvním měsíci, sama jsem za první měsíc shodila 4,5 kila jen díky změně jídelníčku a pohybování. Nic, jako zázračné pilulky neexistuje, věřte mi… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
22.6.12 15:19

lenka69

Díky za tvůj příspěvek. To je skutečně už něco, co by mělo ještě některá nevěřící děvčata přesvědčit. Ale tato diskuze skutečně od začátku varuje před Weight Loss, všechny jsme ho na sobě vyzkoušely a převážná většina měla negativní zdravotní problémy. Sem tam přijde do diskuze někdo nevěřící a zlobí se, že píšeme proti tomuto přípravku, ale brát ho, bylo skutečně o zničení si zdraví.
Už více lidí slibovalo, že dá tablety na rozbor, napíše na ČOI, ale nevím, jestli to někdo skutečně udělal, protože nikdo z nich potom o tom už nepodal žádné jiné informace.
A ty se neboj reklamovat, do 60 dní od koupě slibují v reklamě slíbení peněz. Myslím, že varování lékařky před užíváním by mělo být pro ně dostatečným důvodem, aby ti reklamaci uznali nebo se zalekli možných problémů a proto uznali. Poslat do Varšavy s průvodním dopisem a nezapomenout napsat číslo svého účtu. Peníze vrací jen na účet.

• Citovat
  • Upravit
leniska15
22.6.12 17:35

Reaguji na to že bydlíš u lesa… co bych za to dala…myslím si 100% že taková každodenní procházka po lese by pomohla daleko víc než nějaké prášky. Ty ti nepomůžou ale já k tomu taky musela dospět. Jen lituji těch vyhozených peněz za ty prášky. Jedině když jsem začala cvičit a změnila jídelníček jsem začala hubnout s chutí a hlavně si váhu přes rok udržela. Akorát tahají z lidí peníze protože vědí že na tohle lidi skáčou úplně nejlíp. Ale nic není zadarmo a to platí i o hubnutí že člověk musí máknout. Na gauči ale s pilulkou to nikdy nepůjde.

• Citovat
  • Upravit
pamětník
26.6.12 18:55

Prášky Weight Loos nekupovat

A nebrat. Udělala jsem tu chybu, že jsem se nechala nachytat, bohužel prášky nezabíraly, ale za to mě bylo dost špatně. Vrátila jsem je, jsem ráda, že mi vrátili aspoň 881 Kč, poštovné mi nevrátili, přestože psali, že je zdarma. Je to podfuk na lidi, možná, že ty z USA jsou pravé, ale tady se prodávají Polské výrobky a ty by člověku tak akorát zničily zdraví.

• Citovat
  • Upravit
pekr
26.6.12 21:12

po odmlce

Zdravim, jak zde nekdo psal, i nam se osvedcilo se alli ale chce to pohybovat se v trase wc :lol: aspon prvni 3dny pote si organizmus zvykne. nejsou to zazraky ale funguje.
Ale k veci mam otazku- budete si jen stezovat nebo je pozenem zpatky do polska. Dale byl tady prispevek a bylo napsano ze pani necha udelat rozbor je hotov? bohuzel jsem to zde nenasel. co se tyka reklamaci- muze byt vraceno na pobocku v ceske republice tak to rika obchodni zakonik. ja osobne jsem podal podnet k prosetreni cele firmi a soucasne pravnik pripravuje tr. oznameni. malem jsem to koupil pritelkyni a to se pak neznam. ohledne 119,–kc jak chteji proplatit postovne tak na to nemaji take narok z duvodu klamne reklamy a vetsinou nedodrzi dodaci termin a penize vam musi vratit v plne vysi, protoze postovne platite i vy pri vraceni vyrobku, a hlavne vam vraci penize za produkt za ktery chteji 990,– a ne 871,–. paklize se nekdo bude chtit pripojit tak at se zde prihlasi penize za pravnika nemusi resit platim si ho pausalne takze to je v poho. dale jsem poslal dopis na ochranu spotrebitelu. bohuzel jak to tady ctu tak jen nadavate ale zatim jsem zde nenasel ze jste se jim nekdo postavil-a. nechci nikoho urazit to ne, ale to opravdu budete jen nadavat?

• Citovat
  • Upravit
leniska15
26.6.12 21:41

No bohužel obyčejný člověk raději oželí ty peníze nebo zkusí reklamaci…není to zase taková darda, každý na právníka nemá ani financ ani nervy…je pravda že by se to mělo zakázat ale tady by se toho mělo zakázat daleko víc a to už by bylo na delší. Bohužel se málokdy tady člověk domůže nějaký spravedlnosti. já osobně bych ráda něco udělala s takovýma podvodníky, na druhou stranu je smutný už vůbec to, že něco takového tady jde vůbec koupit a že ten chudák člověk který touží zhubnout si něco takového koupí. Nechci ani náhodou nikoho urazit ale to už je o blbosti(i já si koupila..),protože to jsou nesmysle a já už to vím, jen silnou vůlí a sebou samým může člověk zhubnout, musí chtít a makat na sobě jako to je ve všem!!! Až tento prodejce skončí objeví se bohužel nějaký jiný se zase zázračnýma pilulkama kde budou slibovat úbytek váhy 15kg za 14 dní(to je úplná magořina si to koupit) a zase na tom vydělá majlant!!!

• Citovat
  • Upravit
pekr
27.6.12 08:00

???????

Leniska15

taky nazor, ale na tomto pristupu ti radoby obchodnici stavej svuj obchod. mavnou rukou zanadavaj si a mi vesele pojedem dal. no to snad nemyslite vazne. a jen pro info ja jsem obycejny clovek, nebo jsem to spatne pochopil?

• Citovat
  • Upravit
pamětník
27.6.12 15:15

Pokud jste si

Prášky koupily, tak je vraťte zpět do Polska, adresa je na letáčku, popište své poznatky s užíváním jejich prášků, napište jim číslo svého konta a čekejte. Mě vrátili 881Kč, přišla jsem o poštovné, ale aspoň něco. Tak neváhejte jim ty prášky poslat, doufám, že své peníze dostanete jako já.

• Citovat
  • Upravit
leniska15
27.6.12 17:57

pekr

To jste špatně pochopil opravdu. Fráze obyčejný člověk…nebyla mířená na to že vy snad nejste…ani nevím jak vás to mohlo napadnout vždyť vás vůbec neznám. Napsala jsem pouze můj názor!

• Citovat
  • Upravit
pekr
27.6.12 19:00

Leniska 15– podle prvniho radku.

mate narok na celou castku ne 881,– tak to musite nebo spise meli by jste tak napsat v pruvodnim dopise.

nekdo napise ze jsem arogantni, ale nezlobte se na me tady vsichni breci a nadavaji
a nikdo nic proti nim nepodnika.

• Citovat
  • Upravit
1
28.6.12 08:19

weight loss

Ahoj holky,
tak já se taky podělují se svou zkušeností, samozřejmě jako spousty z vás jsem tuto diskuzi objevila až po objednání kouzelných prášků. Tyto pilulky jsem brala poctivě, jak mi napsali na zmačkaném papírku, který někdo možná použil jako podšálek, že mám pilulky brát dvakrát denně. Udělala jsem tak… První týden, naprosto v pohodě, zhubla jsem 2 kila, druhý týden, nic, třetí týden týden to začalo být zajímavé, šli na mě mdloby, dělalo se mi špatně od žaludku, několikrát denně jsem si myslela, že se pozvracím, v puse jsem měla strašně moc slin, studený pot atd. Prášky jsem se silou vůle dobrala, jojo efekt se nedostavil. Pánovi, který mi odpovídal ohledně mých dotazů, jsem napsala i tohle, že mi není dobře atd. a neodpověděl. Škoda, že jsem tuto diskuzi objevila až teď a né, když jsem byla v zápalu boje.
P. S. Holky, který by chtěly také naletět, naleťte raději někde, kde do sebe nebudete brát zázračné pilulky. Nedovedu si představit, že by to týdenní peklo pokračovalo další měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková