Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
octavie.k
18.7.12 16:52

Jo a ještě si zajdu na základku zopakovat čj:-)

• Citovat
  • Upravit
petr. jááá
18.7.12 20:44

reakce

Ahoj, podle mě, i tady v diskuzi, když někdo napíše až moc pozitivní názor na účinek toho přípravku, skoro jistě to bude někdo, kdo má zájem aby se prodal nebo rozšířil v povědomí lidí. I já jsem totiž vyzkoušel, a po třech týdnech a pár dnech téměř nic. mám stále plus mínus 81kg. na větší cvičení jsem trochu lenoch takže myslím že takhle to u mě asi zůstane. jen už nechci vyhodit peníze za tyhle přípravky co mi nepomáhají.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
18.7.12 22:51

petr. jááá

Máš pravdu, my jsme také vypozorovali, že sem chodí druhá strana, protože naše otevřenost a pravda o tabletách, které jsme všechny na sobě vyzkoušely, jim začala škodit a někdy bylo hodně poznat, jak moc jim to vadí. To se nedá přehlédnout.
Ale skutečně jsem si také už všimla, že ta jejich reklama, která na mě vyskakovala všude, se už ztratila. A jak tu včera už někdo psal, bude za tím asi opravdu to, že o ně projevila zájem inspekce a prý i policie. Možná však, že mění postupně také způsob reklamy. Přišla mi totiž nabídka na mail od člověka neznámého jména. Protože jsem u nich 1 balení tablet koupila, moji mailovou adresu mají.
Doufám, že jsi uplatnil nárok na vrácení peněz, je to popsáno v diskuzi, jak reklamovat a na jakou adresu. Není to dlouho, co jsem opět všechny údaje k reklamaci tady psala.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
19.7.12 08:02

Všem

Tak s tou reklamou jsem se radovala předčasně. Dnes ráno na mě opět vyskočila, je stejná, jenom ji trochu pozměnili a falešná diskuze u ní je s jinými jmény. Tak si všichni dávejte pozor, hlavně jim na to nenaleťte (především ti noví, kteří hledají způsob, jak zhubnout). Nekupujte!

• Citovat
  • Upravit
5903
19.7.12 19:26

Holky at se na mě zlobíte nebo ne já napsala jen svůj názor že mě prášky pomohli a nepotřebuju šířit tuhle reklamu napsala sem to kvůli tomu že tato skupina byla od toho založená a myslím že každý může mít svůj názor!!!já snima jinak nic společného nemám jen sem vyjádřila svou zkušenost!!!ale jak vidím všechny chcete slyšet jen to co vy říkáte a vadí Vám když to někomu pomohlo!!! já na tuhle skupinu chodím několik let, ale stále mě udivuje že tu člověk nemůže říct svůj názor :? :? ted si samozřejmě přečtu x názoru na mě že sem si tu opovažila toto napsat…ale myslím že je to tu od toho aby tu napsali i ti co jim to pomohlo aj ti druzí! holt každý má jiný metabolismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
19.7.12 19:46

petrasek80

Ať hledám jak hledám napsala jsi svůj názor 10.7. a nevšimla jsem si, že by na to někdo reagoval ať už dobře nebo špatně. Nevím, čím se cítíš tedy dotčená, nic novějšího jsi dnes nenapsala.
Na tuto konkrétní diskuzi nechodíš roky, když se rozjela až po novém roce a je právě k těm negativním zkušenostem. Chce včas varovat další děvčata, aby nenaletěla a nevyhazovala zbytečně nemalé peníze za podvodné tablety, které neúčinkují podle reklamy, ale poškozují zdraví. Kdybys tuto diskuzi četla beze zbytku celou, věděla bys, že některá děvčata mají od svého lékaře potvrzeno, že jim tablety škodily.

• Citovat
  • Upravit
Madalan
19.7.12 20:10

Petrasek80 Úplně s Vámi souhlasím, diskuse je od toho aby zde každý mohl říct svobodně svůj názor. Bohužel, ten který je jiný než má K,,,toho ihned zařadí k té tak zvané druhé straně! I několik měsícu dozadu, je diskuse vedená jen v její režii a to je o ničem! Vám přeji další ůspěchy, ať už s tabletami, nebo bez nich. Mějte se krásně a pohodově, užívejte života co to dá. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5903
19.7.12 20:15

Kadala-já myslím že ste svýma názorama naráželi na všechny co tu dali kladný názor! a nemyslím tuto discuzi ale e mimino celkově!!!a víc ktomu už se vyjdřovt nebudu promin že sem napsala:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huck
19.7.12 22:43

Je to něco jako ten proslulý spray na hubnutí .....

… u kterého zmáčknete trysku a běžíte s ním každý den 15 km :P :P

• Citovat
  • Upravit
3
20.7.12 12:32

Kadalko

Souhlasím s Tebou Kadalko.Je to někdo od nich a pokud ne, nemusí se čertit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
20.7.12 13:53

MICIMUTR

Mě už tyto diskutující typu Madalan a petrasek80 nestojí za jakoukoliv odpověď. Vždy se tu po čase objeví jen aby si rýpli a zase zmizí. Přitom píší jen o mě, ne o tabletách. Vždyť ať je užívají, já jim dvěma je rozhodně nevymlouvám.
Tento týden vévodí reklama, teď to nevím přesně, ale bylo tam : 1 tableta - 1 kg dole, 2 tab.-2 kg, 3 tab.-3 kg,…atd. Skutečně neznají hranice co lidem namlouvat za blbiny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.12 21:38

Delší dobu sleduji jejich stránky…jejich drzost nezná mezí, fotografie hubnoucích lidí si stahují z jiných webovek :nevim:,doufám, že již další lidé nenaletí

• Citovat
  • Upravit
satanklaus
21.7.12 09:47

Ako na nich

Na takýchto podvodníkov je jednoduché riešenie. Začnite si to objednávať vo veľkom na vymyslene adresy :))))

S pozdravom V. K. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Šárka01
21.7.12 16:38

Ahojky jsem ráda, že takové diskuze existují. :palec: Zrovna ležím doma a přítele daleko na cestách a říkala jsem si, že bych na sobě mohla udělat změnu. Tak jako vždy to mělo začít u schození pár kg. A tak šup prášky na hubnutí Weight Loss, recenze skvělé a mě se rozjasnili oči. :dance: Už jsem měla napsané jméno na obědnávce, když jsem si vzpoměla že už jsem jednou na takové sladké povídaní skočila. :zed: jsem tedy ráda, že jsem neudělala další ukvapenou chybu a děkuji za vaše zkušenosti rychle mě zavedli zpět do reálu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Šárka01
21.7.12 17:26

Chtěla bych se vás ještě zeptat na zkušenosti a na názor na KETO-DIET. Veřím, že je to to samé :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková