Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
651
28.6.12 08:59

Ze své vlastní zkušenosti…
zázračných rádoby pilulek je stovky… ale nepomůže ani jedna… vše je reklamní tah, jak nezhubnete vy, ale vaše peněženka, věřte tomu, nebo ne-zázračných jedinců je málo a těch, co se nachytaly a doplatily na to je spousta ale málo kdo to přizná, málokdo napíše, co mu vznikly za zadravotní problémy…

jediné, co jsem pochopila, že opravdu funguje Vás nestojí nic… je to pravidelný režim, odstup mezi jídly a hodně pít… tím dokážete mnohem víc a zvítězíte hlavně sami nad sebou a pilulkama… budete hrdé… jde ale o to opravdu tomu začít věřit a neházet flintu do žita, že to nejde…

jde… jen začít a dodržovat režim a nevymlouvat se, že to nejde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teki
28.6.12 11:55

kadala

Tak si asi myslím, že už se ničeho nedočkám, protože už to v úterý byly dva týdny a nikdo mi nic nenapsal a ani neposlal. No jo, budu se s tim muset už smířit, že jsem naletěla. :zed:

• Citovat
  • Upravit
pekr
28.6.12 13:31

Teki

Smirit? Jen tak? 8o

• Citovat
  • Upravit
Mirecekkk
29.6.12 08:24

Zkusil jsem a to úplně na howno - jen další podvod chy :pocitac: tráků, co si bezpracně přicházejí na velký prachy! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Kadala
29.6.12 08:50

Všem

Pozor na nový způsob podvodníků, prodejců tablet.
Dnes ráno jsem měla ve své poště e-mail, vypadající celkem nevinně. Od… následovalo nějaké ženské jméno a příjmení a mail začínal slovy, jestli chci zhubnout, atd. Nebyl dlouhý, ale při kliknutí na další se mi otevřel nám všem dobře známý, předlouhý reklamní leták i s jejich falešnou diskuzí. Když jsem zkusila odpovědět, vrátil se mi můj mail jako nedoručitelný. Varuji všechny před otevřením, raději ho hoďte hned mezi spamy. Doufám, že jsem si nezavirovala počítač. :cert: :cert:
Proč jsem ho otevřela já? Stejným způsobem posílají své nabídky i jiné normální firmy, např. kosmetika, parfémy atd., které si prohlédnu a smažu.

• Citovat
  • Upravit
teki
29.6.12 13:10

pekr

Já už jsem něco zpátky dostala, ale né všechno. Já hloupá jsem si totiž koupila tři balení a vrátili mi jenom 1707,50 kč.. kde vzali ten padesátník nebo-li vypočítali to opravdu netuším.

• Citovat
  • Upravit
pekr
29.6.12 19:28

teki

Zdravim, teki jednoduse jim posli kratky dopis.

Na zaklade Vami uvedene garance vraceni penez v pripade nespokojenosti a to v plne vysi Vas timto vyzivam k dodrzeni nami uzavrene dohody. A to v plne vysi,,,–kc. postovne jsem take hradila pri zpetnem zasilani Vaseho produktu. V pripade nezaslani chybejiciho financniho dorovnani a to ve vysi,,,–
budu nucena celou zalezitost nucena resit pravni cestou dle platnych zakonu CR a soubezne podam podnet na prosetreni na policii CR. Pevne verim, ze doslo k pochybeni z Vasi strany a celou zalezitost date doporadku v prubehu 14dnu.

S pozdravem Teki

toto jim zasli a uvidis. v pripade ze ti to nedorovnaji tak se mi sem ozvi a dam ti na sebe spojeni a pomohu opatruj se PEKR

• Citovat
  • Upravit
teki
1.7.12 17:16

pekr

Já už jsem jim to tam poslala, takže děkuji za informace. :) A naštěstí mi v pátek už ten zbytek poslali, takže mám klid, hurá. :D Tak ať to vyjde i ostatnim a nenechaj si nic líbit.

• Citovat
  • Upravit
teki
1.7.12 17:17

Kadala

A hlavně Tobě chci ještě jednou moc poděkovat za pomoc a snad jednou tu firmu najdou a zrušej, protože je to hrozný.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
1.7.12 17:21

teki

Jsem moc ráda, že ti to vyšlo :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2990
1.7.12 18:39

Ahoj tak jsem si tablety nevyzvedla a volal mi pán,řekla jsem mu,že mám malé dítě a nehodlám riskovat své zdravý,a že jsem etdy četla nejmenovanou diskusi,kde jedna paní pslaa,že skončila na kapačách tak sklapl a položil telefon…3 dny nato mi zase volali,ale nebrala jsem telefon a pak mi poslali meil…který teda absolutně nechápu… :evil:

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o koupi přípravku na hubnutí Weight Loss.
119,–kč
Massive Dynamic Ltd.
Raiffeisen bank Číslo účtu 6564425001/5500
Iban CZ5255000000006564425001
Swift/ bic RZBCCZPP
Jako variabilní symbol uveďte prosím číslo telefonu, které jste uvedli do objednávky.

Těšíme se na Vaši objednávku.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na:
contactcz@activefoodsupplements.com nebo 228880736
S pozdravem a přáním hezkého dne
Beáta Kavková
Active Food Supplements
Tel.: 228 880 736

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.7.12 18:53

Žádné prášky na hubnutní nefungujou, je to blbost jak pra… E vubec nechapu jak na to muže někdo naletět. pokud by to fungovalo tak jak pišou nikdo by netrpěl nadváhou. Taky jsem měla skoro 90kg ale hubla jsem normalně jedla zdravě a sportem. A ten kdo říka že není čas tak se jen vymlouvá i s mimčem to jde. Prosím neberte to osobně jen pišu svuj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.7.12 18:55
@pastelkaa píše:
Ze své vlastní zkušenosti…
zázračných rádoby pilulek je stovky… ale nepomůže ani jedna… vše je reklamní tah, jak nezhubnete vy, ale vaše peněženka, věřte tomu, nebo ne-zázračných jedinců je málo a těch, co se nachytaly a doplatily na to je spousta ale málo kdo to přizná, málokdo napíše, co mu vznikly za zadravotní problémy…

jediné, co jsem pochopila, že opravdu funguje Vás nestojí nic… je to pravidelný režim, odstup mezi jídly a hodně pít… tím dokážete mnohem víc a zvítězíte hlavně sami nad sebou a pilulkama… budete hrdé… jde ale o to opravdu tomu začít věřit a neházet flintu do žita, že to nejde…

jde… jen začít a dodržovat režim a nevymlouvat se, že to nejde… ;)
super napsané a pravdivé
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
1.7.12 19:23

@Natafirry24
děkuji…
je to moje zkušenost… a hlavně výhra nad zázračnýma tabletama a jsem na to hrdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pekr
1.7.12 22:14

Zkusi z tebe vyrazit penize aspon za postovne. ignoruj to neexistuje zpusob jak te postihnout a hlavne by na sebe upozornili urady, tak bud v klidu. dojdou ti dva mejli a pak ti jednou zavolaji. tak je prubeh u vsech.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková