Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já jsem moc diet v životě držet nemusela. Ale když jsem občas držela dietu, tak na mě docela zabírala dělená strava. Ale vždycky jsem jedla jen zpoloviny, nikdy ne do sytosti, to bych asi nezhubla. Za 4 měsíce jsem zhubla 10 kg, což mi stačilo pro dobrý pocit, cítila jsem se dobře a dokud jsem opravdu nepustila chutě z kontroly, tak jsem si to i udržela. A to tělu jen prospívá, jakékoliv prášky ničí zdraví.
Dobrý den. Také jsem narazila na reklamu, tak jsem se napřed chtěla přesvědčit, zda nejsou na internetu již nějaké komentáře k výrobku a našla jsem vaše hodnocení. Je to podvod jako vše na hubnutí. Kdyby to bylo tak jednoduché všichni by byli štíhlí. A pokud je to polský výrobek, tak se vůbec nedivím, že je to možná léčivo určené pro veterinární účely a oni to klidně prodávají lidem. Po těch aférách s polskými výrobky, mě to ani nepřekvapuje. Tak to lidi raději neužívejte, ať si ještě neublížíte.
Tak bohužel se těch pěnez asi už nedočkám.:-( V úterý jsem tam posílala ten dopis reklamaci a nikdo se neozval, psala jsem i emaily a volala a nic, takže mám smůlu. ![]()
Milé dámy, zítra mi má přijít ten balíček se zázračnýma pilulkama. Jak to tady čtu, tak je mi z toho špatně. říkala jsem si, že kdyby to bylo tak jednoduché všichni by zobali. Ale touha po lehčím těle mě zaslepila. Mám teda na paní číslo a doufám, že ho nebudu muset zklamaně použít. Asi ted neusnu. Co dodat, nedala jsem na svůj instinkt a ted se mi to asi vrátí. ![]()
Dobrý večer tak se mě objevila reklama na internetu tak sem si přečetla všechny ty články, a začalo mě to vrtat hlavou, už sem měla i vypsaný formulář ale nakonec sem si řekla najdu nějakou diskuzi a přesvědčím se…zaplat´pánbůh že jsem to tak udělala protože když to tady čtu tak ste mi ušetřily 990kč…a opravdu se mi zase osvědčilo že všechny pilulky na hubnutí jsou na fázi placeba…už nikdy o ničem takovém nehodlám ani přemyšlet…HUBNE SE PROSTĚ JEN A JEN SPORTEM A ZDRAVOU STRAVOU někdo rychleji a někdo pomaleji zaleží na organismu těla, každému funguje jinak…děkuji Vám
![]()
Dobrý den, prášky weight loos jsou velký podvod a prosím vás nenechte se lidi napálit. Taky jsem se nechala… je to blbost už jen co o tom píšou…bez cvičení a diety za 14 dní 14 kg nebo co tam bylo. Tyhle prášky už jsou na internetu v téhle akční ceně vlastně pořád co se objevili!!! A pozor už mají po třetí jiný název a vlastně jsou to stále stejné prášky jen vždy pozmění krabičku a název!!! Vím že člověk co chce zoufale zhubnout udělá pro to téměř cokoliv ale už při zamyšlení zdravého rozumu je jasné že je to blbost. Já po těchto slavných práškách přibrala 3 kg, protože jsem se nehýbala a zrovna nemohla tělo přemluvit k pohybu a chuťové buňky měli nájezdy.. Pak jsme se vykašlala na nějaký zázračný pilule…ušetřila spousty peněz…začala jsem cvičit a změnila jídelníček a je to úplně o něčem jiném. Sice mám občas nájezdy na ledničku, hlavně o víkendu a potřebovala bych nutně dohubnout do plavek, což už jako každý rok nastíhám..ale vím a pevně doufám že už si takovéto prášky nikdy nekoupím a že už se nenechám napálit. A lidi věřte že jsem blbla dost a peněz do zázračných diet a prášků nacpala taky dost úspěch se nedostavil nikdy to mě věřte…maximálně jojo efekt!!! Vím že mě tady někdo může oponovat jak mají tyto prášky vitamíny a omezují chutě..a jiné kladné stránky..ale je to blbost. Chce to pevnou vůli a chtít něco dělat. Se sebou! A vitamíny koupíte v lékárně za pár korun proto nemusíte mít prášky za litr. No snažím se někomu pomoct ušetřit peníze!!! Můj názor je ten tyhle a jím podobné prášky co slibují zázraky NIKDY NEKUPOVAT!!!
Tvůj příspěvek je přínos pro všechny, kdo ještě váhají a nechce se jim přečíst celá diskuze, kde je vše podrobně vypsáno, což se tedy ani nedivím, je již dost dlouhá.
Všechno je tak, jak píšeš, máme stejnou zkušenost a oponovat ti může jen někdo, komu se tato naše diskuze nelíbí, protože jim kazí prodej.
![]()
Ahojte ![]()
Weight Loss dalsia reklama ako okrast ludi o peniaze samozrejme ze som naletela aj ja. Objednala som si ich. Pochadzaju z Polska aby som bola presna to co tam maju napisane je blbost. Prasky prisli a ja som sa velmi tesila ako rychlo schudnem jasne kravina. Takze som bola maximalne sklamana ale ako sa hovori nieco zle je na nieco dobre. Kupila som si knihu Dukanova dieta da sa to najst aj na internete mozem Vam na 100% povedat ze tato dieta funguje drzim ju par dni a mam 3 kg dole. Ziadne prasky ziadna makacka vo fitku, aj ked cvicenie len prospeje zdraviu, je to len o zdravom jedalnicku. Odporucam precitajte si to a zalezi len na vas ja som spokojna.
Dobrý den,tak se mi zdá,že jsem naletěla také
přípravek už mám doma 2dny a neotevřený!!!Na tuhle diskuzi sem přišla pozdě.Našla sem ho na této stránce,strašně mě to zaujalo tak sem si to zakoupila…http://pk.weightlossc.com/index2.php krabička je podobná,akorád to tam je napsáno česky,,Hubnutí´´ chci se zeptat jestli to mám poslat na tu adresu do Polska,když mi to přišlo z adresy: Servant-sklad Active Food Su,25091 Svémyslice…Jen mě zajímá,jestli s ejedná o stejný výrobek a stránku,abych nepřišla o peníze..Děkuji za pomoc
Také mi volala z čísla 228880736 paní a vysvětlovala užívání a poté se mi snažila vnutit ještě jednu krabičku…
Ano, chodí to z tohoto skladu. Naše krabička vypadala „důvěryhodněji“, ale to bylo asi tak všechno. My tam měli napsáno Weight Loss a způsobovalo to většině pouze zdravotní problémy, nezhubl po nich nikdo.
S tímto českým nápisem bych jim nevěřila ani slovo, naopak to vypadá spíše jako že to vyrábějí někde sami a balí do krabiček. Jasný podfuk.
A to k tomu nepřišel ani lístek se složením tablet? A nebyla tam ani ta adresa, kde je možné reklamovat výrobek? To je ještě podezřelejší, zavolala bych na ten telefon a chtěla p. Bogdanského, ten je na tomto telefonu také. Ty jejich baby jsou hrozné. A zeptej se, kam máš tablety poslat zpět. To jiné balení jsem neviděla, takže nevím, jestli jsou úplně stejné. Ale jestli je stejná reklama jako na WL, tak se to posílá na adresu do Varšavy. Ta už tu byla napsaná mnohokrát.
Možná by bylo dobře počkat pár dní, napsat že po 5 dnech užívání jsi měla bušeni srdce a špatně od žaludku, žes je musela přestat brát. Odeber tablety. Tohle píšu nerada, protože oni chodí si to sem číst.
Noo radši je brát vůbec nebudu…pak bude snad i snažší reklamace…noo já právě česky, tak si nejsem jistá zda to poslatna tu adresu so cte tu uváděli už mnohokrát…přišel s tím jen zmačkaný lístek postupu užívání a složení..kde je možné reklamovat sem nikde u toho nenašla…na to číslo 2288atd sem volala a nidko to nezvedal…
Ahoj všichni chytří a obezřetní! Dojedla jsem první balení a musím říci že jsem první týden zhubla 4kg a pak jsem si přečetla vaši diskusi a už jsem nic nezhubla. Prostě věř a víra tvá ti pomůže!! Mám ještě jedno balení. Prášky doužívám, neb jsem dosud nezaznamenala, že by byly nějak škodlivý. Mám po nich příjemný pocit a snažím se abych ta zhubnutá kg udržela dole. Kupodivu se mi to zatím daří. Pak si koupím zase něco jiného. Je toho na trhu spousta. Ti lumpi Polský mají velkou konkurenci. Vyzkoumala jsem, že nejúčinnější bude asi ALLI, ale blízkost WC je nutností. Také bych ráda vyzkoušela Obezimed. Prostě já potřebuji nutně zhubnout. Málo jíst a víc chodit mi nestačí. Neumím to dobře vyvážit. Žiji u lesa a tady žádní nutriční experti nejsou.
Me zadne problemy nedelaly. Jedine co jsem omezila byly jidla pozde vecer. Kazdy tloustne z jineho duvodu a hadam ze mne proste sedly. Vam nemusely, to hned neznamena ze jsou spatne. Ale prasky z fitness mi nepomohly a tyto ano. Mne samotny sport a omezeni nestaci to uz jsem taky zkousela i s poradkyni na vyzivu. A dalsi vec je ze ta omezeni ktera udelam abych zhubla asi musim udrzet pro udrzeni vahy a prominte, ale myslim ze tak jak jste to delala vy se to neda vydrzet moc dlouho.