Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky já chcu napsat jen svou zkušenost já mám za sebou jedno balení a sem spokojená objednávám si další a mám dole 8 kg a 8cm v pase! takže sem asi jediná:/
Také mám dole 8kg, ale po jednom a půl balení. A nikde není psáno že když obj další tak dostaneš to samé co minule. Proto přecházím o své vůli na něco jiného z lékárny. Jsem moc zvědavá na novou zkušenost.
Před měsícem jsem si koupil 30-denní kůru, dnes jsem vzal poslední dvě pilule a přibral jsem za měsíc 1 kg, takže jsou to vyhozené peníze. ![]()
Samo to nefunguje. Musíte se docela dost snažit a pak prášky trocho pomohou. Jsem zvědavá jestli jiné prostředky budou lepší.
Nefunguje to, máš pravdu. Ani když se snažíš sebevíc. A Gvendo, nepleť těm novým diskutujícím hlavu.
Rivero, vrať prázdnou krabičku dle popisu v diskuzi a požaduj vrácení všech peněz.
Mé procházky skončily. Upadla jsem a mám vymknutý kotník a zápěstí na cimpr campr. Mám po hubnuti nejméně na měsíc.
Dobrý den, děkuji vám za ušetřené peníze..
Mě je 17 vážím 75 kg a měřím 165cm. Mnoho lidí říká že by je zajímalo kam ty kila dávám že by mi typovali o 10 kg méně..Každou chvíli zkouším nějaké ty diety.. Ale vydrzte to s přítelem, který jí samé sladké dobroty a všechno, co vám chutná.. Nemám sílu neochutnat různé jidla..:-( a proto jsem díky skvěle reklamě doufala že jsem našla zázrak..:-D to se ovšem nestalo, protože jsem naletěla jako mnoho z vás..
Nemáte nějaký tip na zhubnutí?
Jsi ještě mladinká, všechno se spraví, neboj. Pamatuji se, že moje dcery byly v období do maturity také trochu oplácané a jaké jsou z nich krásné ženy. Pokud seš si vědomá toho, že se musíš trochu s jídlem omezit, bude to později určitě v pořádku.
Však také do 18 let se nedoporučují žádné tablety na hubnutí. Sem tam ti neuškodí ani trochu toho sladkého, tělo si samo řekne. Máš asi těžší kosti, když ti lidi kolem tebe nehádají tolik kg, kolik máš. Žádné tablety neber, jen by sis uškodila.
Více zeleniny a ovoce a menší porce jídla a určitě to zabere.
Ahojte, zdravím všechny slečny a paní, kterým se již podařilo zhubnout, jakým koliv způsobem
Píšu, abych dodala pozitivní komentář a možná i někomu pomohla. Po porodu jsem potřebovala schodit asi 12kg. Nejsem ten typ ženské, důvěřivky v různé reklamy a pod. Hledala jsem a ozkoušela mnoho „zdravých“ způsobů, jak zhubnout, dietu Dukana, dělenou stravu podle Kořínkové, pojídání tukožravých polévek.., bohužel žádná z nich ne mě nefungovala..
Moje kamarádka „experimentistka“ mi jednoho dne pověděla, že pravděpodobně našla něco, co funguje i na ní
Přinesla mi 1 balení na zkoušku (dostala dostala jako dárek, ale protože už jí stačilo to, co zhubla, dala je mě. Prášky na hubnutí. No myslela jsem si „nezbláznila jsi se? Já a prášky na hubnutí??“ Ale ani mě nemusela moc přesvědčovat a začala jsem je brát. Byla jsem v milém šoku
Po dvou týdnech jsem zhubla 6 kilo, pak šlo dolů co týden 1,5kg. No paráda
Takže svoji váhu si teď úspěšne hlídám, za první měsíc mám dole 9kilo a mysím, že nebude problém dostat se na vysněných -12kg! ![]()
Pošli nám sem obrázek tablety, případně i obalu. Ať víme o čem mluvíš, jinak si musíme myslet, že je to nový trik obchodníků.
My jsme si je na sobě vyzkoušely a víme, proč je nechceme.
Tablety urcite nepomahaj…je to velikej podvod…po kterych jsem snad i nabrala o trochu vic…navic jsou z POLSKA…penize vam nikdo nevrati..telefony do udajny firmy hluchy a e mail naplatnej..takze vsichni kdo jsme naletely mame alespon zkusenost… ![]()
Navic jsem se dozvedela ze o firmu uz se zajimaji inspekce a policie…
Víte proč prašky na hubnuti jsou ták drahé…proto že pak nemaš na jídlo a pěkně hubneš. Ani jedné prašky na hubnuti nefunguji, vyzkoušela jsem asi 5 zázračnych připravku a stalo to za houbí. Málo jest, večer vůbec hodně makat fizicky a kila jdou sáme dolu. Moje rada…nevyhazujte zbytečně penize za té kravoviny, ale kupte si raděj třeba pěkné šaty…držim palce Marika
Tak jestli je tohle pravda, tak tato diskuze splnila moje očekávání. Přece jen se našel někdo, kdo vše předal do správných rukou. Snad se podaří celou skupinu podvodníků odhalit. ![]()
Mé milé dámy a pánové.
Celý život jsem procházela tím co tady všichni píšete. Už od děctví jsem trpěla nadváhou a poslední největší moje váha byla 142 kg před třemi lety, po porodě dvojčat. Před rokem a půl jsem šla na dopuručení mé doktorky obezitoložky na tzv. Sleeve resekci žaludku. Dnes vážim 89 kg. A váha stále klesá. A
oho to bude zajímat víc, najde info. Na www.bandingklub.cz a mé fotky jsou na www.nevicky.cz/…ova-plantaz/
Tam najdete vše důležité.
A pokud mohu doporučit… nejprve čtěte a potom poslouchejte, „jedna paní povídala“ „a moje kamarádka říkala…“. Tímhle jsem si prošla taky ![]()
Zdraví Katka