Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
od ledna začínám s malou chodit cvičit na kurz královny. Je to cvičení pro maminky a cvičí se i s dítětem takže KONEČNĚ nepotřebuji žádné hlídání, dítě mám na očích, a nemusím mít strach! Jak jsem se ptala tak se cvičí s dítětem a je to podobné Zumbě.. Kurz jsem našla tady http://www.klubsasa.cz/
Nepřidá se někdo ke mě? Když se cvičí ve dvou tak je lepší motivace…
No tak super a v jaky cas by se vam to hodilo. Take se mi nechce chodit samotne ![]()
Tak to je skvělé. Squashpoint může být. Mě to v to úterý vyhovuje v 10h ale klidně můžu i v 9 nebo 11.
V pátek sem tam volala a ptala se co a jak a jen pro holky to neni.
On-line přihláška vyplněna - prošla mi v pořádku. Pro jistotu sem si ale všechny údaje pořádně překontrolovala ať tam nemám žádnou chybu.
Tak snad tam nebudu dělat ostudu - sem teď dlouho vůbec nijak necvičila a cítím se jako nemehlo
Řeknu ještě dvěma kamarádkám jestli se nechtějí přidat.
valkil, proč myslíš, že je to reklama?? ![]()
Uvažovala jsem už o cvičení i s malým (hlídat nemá kdo), jen se bojím, že by tam nevydržel
To jde přijít jen na 1 hodinu a vyzkoušet??
Doma samotná se ke cvičení nedokopu, ale shodit bych potřebovala…
Taky me to mrzi. Ja urcite nic zatim platit nebudu. Na jejich strankach pisou, ze si muzem zaplatit jakoby testovaci hodinu za 150,– kc. Takze v lednu to tak zkusim a uvidim. Valkil, kdybyste se chteli pridat budeme moc radi ![]()
Luci a bavíte se o kurzu pro maminky fitmaminka a nebo cvičení prcku?
hodina na zkoušku by mohla být fajn.
Juuu ahoj, tohle je neco noveho. Fitmami myslim, ze cvici v sokolovne na Chodove. Ja tam jeste nebyla, ale zasla bych tam. Mela bych se zacit trochu hybat
a i Dandovi by to urcite prospelo
Jooo a jinak jsem volala do Squashpointu a lekce opravdu zacinaji od ledna. Bala jsem se, jestli to neni zase nejky podvod. ![]()
Tak to mame podobne. Doma si nezacvicim, hlidani take nemam (manzel chodi pozde z prace a o vikendu chceme byt spolu - rodinka) Ja myslim, ze vydrzel - to utece - a prckove si muzou hrat spolu. To spis, aby treba muzika nebyla moc nahlas. ![]()
martiiik píše:
valkil, proč myslíš, že je to reklama??
Uvažovala jsem už o cvičení i s malým (hlídat nemá kdo), jen se bojím, že by tam nevydrželTo jde přijít jen na 1 hodinu a vyzkoušet??
Doma samotná se ke cvičení nedokopu, ale shodit bych potřebovala…
Ne ja myslela tady na těch stránkách ale nevím co myslíte .
Fit maminka
10-týdenní intenzivní program změny postavy a životního stylu
Mravenci
Cvičení a hraní pro děti 6-18 měsíců
Cvičení a hraní pro děti 19-36 měsíců