Kryolipolýza - zkušenosti

3112
28.11.11 15:48

Kryolipolýza-zkušenosti

Ahoj.

Máte někdo zkušenost s kryolipolýzou(uváděnou také jako neinvazivní liposukce)?

Funguje to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1362
28.11.11 15:55

Taky by mě to zajimalo :) mam nakoupeny vouchery, a chystam se na to tak pak dám echo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
28.11.11 17:07

kámoška na tom byla a bez efektu ,jenom jí děsně bolelo břicho 8o

• Citovat
  • Upravit
3112
28.11.11 17:24
Camelie píše:
Taky by mě to zajimalo :) mam nakoupeny vouchery, a chystam se na to tak pak dám echo :)

Sem ty vouchery taky koupila,tak sem zvědavá jestli sem nevyhodila prachy.
Na kdy seš objednaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
28.11.11 17:28

Kolegyňka z práce na tom byla, asi 4× za sebou a 4 kila dole. Vypadá velmi dobře. Ale je to opravdu je ny ty špíčky, které se nedaří shodit ani cvičení, dietou, takové ty zakleté na spodní části bříška, stehna, boky…žádná (s odpuštěním kisňa) nemůže čekat efekt, pokud sama nezhubne. Taky je prý velmi důležité zvolení certfikovaného centra, ne všechny mají potřebné vybavení a osvědčení. Já teda osobní zkušenost nemám, ale když jsem viděla tu kolegyňku, vyrazilo mi to dech. Otázkou ještě zůstává, jak dlouho ten efekt vydrží, zatím 3 měsíce vypadá skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2807
28.11.11 17:28

Holky, minulý úterý o tom bylo v sama doma, tak koukněte do archivu. Důležitý je, že ty přístroje, který jsou ‚pravý‘ jsou jen 2 a ty ostatní jsou nějaké přístroje, která možná fungují/nefungují, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
28.11.11 19:32

no jo, jenže ono je rozdíl KAVITACE a KRIOLIPOLÝZA… kamarádka taky byla na kavitaci(tam by mel byt efekt téměr okamžitě vidět) byla dokonce v salon YES, dala za to 5000 OMG .. a efekt nula nula nic!!!! no a krio je zmražení a tam ten efekt je vidět až po nějaké době.. 3 měsíce cca, než se vyplaví ty zmražené tukové bunky.. takže asi tak..
Na kavitaci jdu zitra a kiro … se musim objednat :D tak su taky zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
30.11.11 15:42

tak jsem teda na tom byla :) no, nevim, jestli vicekratt to bude mit větši učinek, ale poprve teda nic moc.. hele, jak pul dne nejiš a zajdeš si dobře na zachod tak maš taky v pase o 3 centaky miň :) takže asi je třeba na to chodit hodněkrat za sebou.. a taky si myslim, že pro trochu širší lidi to nebude asi to pravý ořechový .. protože ty ubytky tam fakt nejsou boh vie čo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
30.11.11 21:28

A byla si na tý kavitaci nebo na tý kryo?
Já taky vyloženě tlustá nejsem,jen se chci zbavit toho něčeho na břiše,tak doufám,že to bude aspon trochu fungovat a já nevyhodila prachy zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
1.12.11 07:33

teď jsem byla na kavitaci.. myslim, že kryo bude stokrat učinější.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
1.12.11 08:19

Super,v to doufám :pankac:

A kdy jdeš na kryo?já už to do vánoc nestihnu,tak že by si hodila reference :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
1.12.11 10:40

no, já to taky do vánoc moc slavne nevidim, a taky nevim, jestli by to melo žadouci učinek :) protože cukrovi a salat si dam moc rada :) a hlavne, to kryo odplavuje bunky z tela i 2 mesice, takže ono to ze dne na den vidět nebude .. asi… ale bylo by to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
1.12.11 22:06

Ahoj holky, jsem nějaká zmatená, můžete mi jenom napsat, jaký je rozdíl mezi kavitací a kryolipolízou. Já bych se potřebovala zbavit jen trošku bříška a možná hýždí, ale tak lehce. Já těmhle procedůrám vůbec nerozumím :nevim:. Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
2.12.11 10:26

:) už jsem to tady psala.. kavitace je odbouraní tuku ultrazvukem, jezdí ti po určené partii a tím ti jako rozbíjí buňky .. u kavitace by měl být viditelný účinek hned - na tom jsem byla a jak řikam, zajdu si na zachod a nebudu obědvat a jsem tam, kde jsem s tim přistrojem - můj názor, možná to je lepší když se na to jde třeba vícekrát za sebou, já byla jen jednou.
no a kryolipolýza je odstranění zmražením. danou partii ti nejakým přístrojem nasajou a zmrazí ti ten přebytečný tuk.. u toho je výsledek viditelný třeba až za dva měsíce, protože buňky se z těla odplavujou díl.. - ale tohle je podle mě aspoň co k čemu.. a cenově na slevomatech tě to vyjde šul nul .. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
2.12.11 11:12

Camelie vím,že jsi to tady psala, ale já jsem to potřebovala ještě více vysvětlit, děkuju moc :oops: :). A myslíš, že stačí jedna návštěva nebo více. Fajn, tak já se porozhlédnu po té kryolipolýze, je jenště zjistit kde to dělají dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková