Barvy na vlasy

Anonymní
28.11.11 09:07

Barvy na vlasy

Ahoj potřebuju poradit, chci si po dlouhé době obarvit vlasy a potřebuju poradit se značkou. Kdysi dávno jsem si barvila barvou palette ale místo krásné hnědě, která byla na obrázku byla černá, která mi tak akorát zničila vlasy, tak mi prosím napište s kterými značkami jste nejvíce spokojené, předem děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
28.11.11 09:11

nejlepší jsou samozřejmě v salonech, takže si dojdi tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.11.11 09:16

Barvy z krámu - to je vždy tak trochu loterie - nikdo ti nezaručí odstín, přestože ti to značka slibuje..
Já se barvím tmavě hnědou ( různé značky) a vím ,že chytne do černa, ale já to tak chci..
Pokud ti jde o světlejší odstíny, raději zajde do kadeřnictví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
28.11.11 09:18

Já používám od Garnier ,mám od nich i šampony,kremy,sem stím spokojená.
Já si kupuju středně hnědou a ta je tmava,ale ne moc.tmavě hnědá je spíš černá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.11 09:22

Tak já se budu barvit na blond (má původní barva je taková špinavá blond) a chci tak o dva odstíny světlejší, kdysi dávno jsem používala garnier ale tak nějak se bojím abych nedopadla jako kdysi :roll: a ještě by mě zajímalo jestli vám z toho barvení padají vlasy??

• Citovat
  • Upravit
janibubi
28.11.11 09:31

Tak pokud máš svoje blond,tak by to neměl být problém ,horší je s tmyvých na světlý,to pak jsou ty vlasy flekatý:-)

• Citovat
  • Upravit
28.11.11 09:52

Taky používám Garnier a jsem s ním dost spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.11.11 09:54

Tak ja chtela svetle blond a snad po 4 letech jsem sla do kupovane barvy z drogerky a vysledek hruza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.11 10:14

No tak asi zkusim Garnier a uvidim snad to dopadne dobře…

• Citovat
  • Upravit
654
28.11.11 10:17

Ja se barvim na cerveno. Ted jsem zacala pouzivat penove barvy, konkretne Wellaton, skvele nanasi a barva v podstate odpovida (je malinko tmavsi, nez na obrazku, ale to se mi stavalo i u kadernice, ze vysledek byl tmavsi, nez na vzorku). Navic se mi nevymyvaji tak moc, jako barva u kadernice, kt. me barvila barvami Matrix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
28.11.11 10:53

Já už bych do barvení se doma nešla.Nechávám si barvit vlasy v salonu a to barvama INOA od Lorealu a je to naprosto super!Krásný hladký a lesklý vlasy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
28.11.11 11:05

Uz x let pouzivam barvy od Loreal a naprosta spokojenost :palec: Ostatni znacky - hlavne Palette - mi nevyhovovaly. Jiny odstin nez na obrazku, ponicene vlasy, u nekterych barev me pri barveni palila kuze :roll: Taky mam svoji barvu spinavou blond a barvim se barvou jen o trochu svetlejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.11.11 11:10

Já byla hodně spokojená s Casting Creme Gloss od Loreálu a pak s Perfect Mouse od Schwarzkopf. Dřív jsem se barvila na hodně světlou blond a na to jsem používala Garnier a nikdy nebyl problém. Ale od těhotenství a porodu mi ty barvy chytají úplně jinak, u hlavy vůbec a všechno mám žlutý, takže jsme šla radši ke kadeřnici, aby mi to udělala ona a výsledek super. Od teď se radši svěřuju už jen odborníkům. S kupovanýma barvama je to vždycky sázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.11.11 11:12
gabi.design píše:
Já byla hodně spokojená s Casting Creme Gloss od Loreálu a pak s Perfect Mouse od Schwarzkopf. Dřív jsem se barvila na hodně světlou blond a na to jsem používala Garnier a nikdy nebyl problém. Ale od těhotenství a porodu mi ty barvy chytají úplně jinak, u hlavy vůbec a všechno mám žlutý, takže jsme šla radši ke kadeřnici, aby mi to udělala ona a výsledek super. Od teď se radši svěřuju už jen odborníkům. S kupovanýma barvama je to vždycky sázka.

Jo jinak jsem od přírody špinavá blond.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.11.11 11:12
gabi.design píše:
Já byla hodně spokojená s Casting Creme Gloss od Loreálu a pak s Perfect Mouse od Schwarzkopf. Dřív jsem se barvila na hodně světlou blond a na to jsem používala Garnier a nikdy nebyl problém. Ale od těhotenství a porodu mi ty barvy chytají úplně jinak, u hlavy vůbec a všechno mám žlutý, takže jsme šla radši ke kadeřnici, aby mi to udělala ona a výsledek super. Od teď se radši svěřuju už jen odborníkům. S kupovanýma barvama je to vždycky sázka.

Zda mohu byt tak smela :mrgreen: , muzes mi poradit kadernika, jestli teda jezdis do Brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze