Cvičení s trenérem

191
27.11.11 18:02

cvičení s trenérem

Ahojte holky,zajímá mě jestli máte vlastní zkušenost se scvičením s osobním trenérem? uvažuji o tom a ráda bych věděla co od toho mám čekat. Jaký to vůbec je,když do vás pořád hučí?a za jak dlouho jste viděli výsledky?díky za odpovědi. edit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Dvorakova
27.11.11 18:48

Ahoj, chodila jsem s trenérkou rok, kdy jsem potřebovala zhubnout a dát se dohromady rehabilitačně. Já jsem natrefila na suprovou ženskou, měla potřebné zdravotní vzdělání - fyzioterapeutka + trenérské zkoušky. Dva měsíce mi dávala dohromady záda a spol., pak začalo to klasické cvičení. Nejprve přijela ke mě domu, asi dvě hodiny mě studovala, sestavila plán a stravování. Mě vyhovovalo, že nade mnou stojí a honí mě do cvičení, byla jsem s ní domluvená na určitou hodinu a musela do fitka jít, když jsem po třech měsících začala vidět výsledky, už mě nikdo honit nemusel. Ale pak jsem kvůli škole začala chodit v jiném městě, zkusila jsem chlapa a na nic. Byl na mě moc hodnej, cvičení takový všeobecně prospěšný všem… Cvičební plán napsaný na papírek z baru.. Myslím si, že trenérka je lepší než chlap, chlap se ženskou bojí hecovat a taky jsem se před ním styděla

• Citovat
  • Upravit
3839
27.11.11 19:33

ahoj,
bydlím v Praze, chodila jsem dlouho před těhotenstvím do fitka Holmes Place - klub jen pro členy. Tam jsem měla i svého trenéra - chodila jsem k němu 3× týdně.
Skvělé bylo, že se mi celou hodinu opravdu intenzivně věnoval. Sestavil tréninkový plán, každou lekci jsme cvičili jiné svalové skupiny, věnovali se kondičce atd. Bylo to velmi systematické. Na začátku byl zátěžový trénink a rozhovor, kam se chci dostat, jaké partie na těle spravit. Zhruba za 1/2 roku jsem už byla se sebou fakt spokojená.
Rozdíl oproti tomu, když jsem chodila sama cvičit byl v tom, že jsem za kratší čas udělala větší pokroky. Když jsem šla sama, tak jsem měla hrozné prostoje. Napřed jsem na pásu běžela 15 min, pak 1/2h nějaké posilování (vždy stejné cviky), pak zas nějaký rotoped, no 1 a 1/2h jsem tak jakože cvičila. S ním to byla 1h, ale intenzivnější a mnohem efektivnější. Navíc pod dohledem se neflákáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková