Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, já jsme vždycky byla silná,ale po porodu je moje tělo úplná katatrofa,i manžel musel uznat,že před porodem sem vypadal líp.No a jelikož mě to štvalo,tak sem navštívila doktora,co tedy mám dělat.Doktor mi naordinoval 5×týdně 30 min. cvičení např.rotoped a podle jídelníčku, co jsem mu napsala mi doporučil snížit o něco porce.jedla jsem 8 tis.Kj a on mi řekl, že to mám stáhnout na 6-6,5tis.jedla jsem 5× denně , přestala sladit a během měsíce jsem měla o 5 kg méně,jenže to bych doma nemohla mít rýpala.Manžel, že si kupuju pořád šunčičky a že jemu kupuju obyč.rohlíky a sobě to lepší a že nechce jíst pořád zeleninu,že chce MASO,já sem přitom vařila normálně.PAk se mi váha sekla a já sem na to postupně začala kašlat,kila sem nabrala zpátky a dokonce i 2 kg navíc,takže mě čeká další návštěva u lékaře a uvidíme co dál.
Raduško, já se jednoho dne naštvala, přestala jsem jíst pečivo, omezila přílohy, sladké vyškrtla úplně. Piju jen vodu (hodně) a neslazené čaje, kafe (nesladím) si vzít nenechám, ale nepřeháním to. Začala jsem 3× týdně hodinu cvičit - jednou Zumba pro radost, 2× rotoped - opruz, ale aerobní, tj. spalovací:-) Zafungovalo to, zhubnula jsem poměrně rychle dokonce pod původní váhu. Moje osobní zkušenost tedy je, že to jde jen s pevnou vůlí a silnou motivací. Hlavně nepolevit, až člověk dosáhne té vysněné štíhlosti - ó jé, jak já teď bojuju s chutěma na to a ono…ale bojuju
Tak ti přeju hodně pevnou vůli a držím palce, stojí to za to!
tak já jsem taky před necelým měsícem navštívila metabolickou poradnu-dokopala mě do toho známá, že do toho taky jde, no aj elikož mi bylo jasné, že sama dma se k ničemu nikdy nedokopu, tak jsem nakonec šla. dr. mi řekla, že problém je hlavně v tom, že maminky často jí málokrát denně, protože v tom frmolu kolem dětí na to nemají čas, nemyslí apdo…což jee svatá pravda. dá mi hodně práce myslet na to, že už se mám zase najíst, zvlášť když někam jedeme…mám víc pít, což se mi teda moc nedaří a když chci zhubnout, tak denní příjem tuků do 40g. Prý se nemám zbytečně zaobírat a mást kaloriema, ale hlídat si ty gramy. No tady na dědině je celkem problém nakupovat něco zdravého, netučného-jezdím jednou týdně na velký nákup. Během dvou týdnů 3kg dole, ale teď se mi to zastavilo, páč mám docela frmol a zase nejím pravidelně, tak teď jsem na sebe zae trochu dupla a musém se začít zas pořádně hlídat. Ale je to fakt boj. Už mě to nebaví a kolikrát bych si taaam dala něco normálního, dobrého…kupodivu mi dneska nedělalo potíž se vyhnout zákuskům v obchodě
Jinak mi říkala, že to ani tak není moc o sladkém, jen je po něm prostě zase brzy hlad, páč to jsou tzv. rychlé cukry, které rychle spálíme. No a taky říkala-než vynechat některé z těch 5 jídel, to radši zhřešit a sníst něco, co není až úplně košér, ale lepší, než nesníst nic.
No me ty stranky teda taky zaujaly. Uz jen tim, ze je tam na vybrani, co bych chtela cvicit. Ten step aerobik se mi libi a ta joga. No myslim, ze ti, nebo i nam, kamaradka doporucila dobre. Bez do toho a ja do toho pujdu asi teda taky
Diky.
Ahoj holky, tak jak pokracujete s cvicenim ?
muj partner cvičí se mnou, ja se mu směju, on mě taky, tak u toho posilujeme ještě břicho smíchy. Je to docela komicky se vzajemne videt, hlavne u toho rychlejsiho cvičení.
Ahoj Baru. No hele já jsem začla od prosince s jídelníčkem z té stránky, co jsem tady psala minule. A jsem spokojená, zatím. Jsou tam fakt náhodou tipy i na jídla, který jsem neznala,ale moc mi chutnají, ani není poznat, že by měly být dietní. Je to teprve 10 dní, co jsem začla, takže na váze jsem ještě nebyla. A snažím se každý den aspon 20 minut cvičit. Hlavně dodržuju pitný režim. Zjistila jsem, že je to fakt hodně důležitý!! takže denně minimálně 2,5 litru. Snažím se no ![]()
ahoj holky.já mám už z´kušenosti.u syna jsem nabrala 20 kil a shodila je až po 2 letech,pravidelně jsem doma jezdila na rotopedu a hlavně jídelníček po 6 hod jsem nejedla,vyškrtla sladké,asi na rok,a za rok jsem zhubla 15 kil a dostala se i na 68 kil,což bylo i pod původních 70 kil
jenže co se stalo znovu máme miminko a já letos nebrala opět 18 kil ze 70 původních.ted mám 80 a už ted mi to vadí,dopnu jedny rifle z šatníku a mám děsný klokaní břuch.jenže ted se bojím začít pravidelně cvičit,páč kojím,tak nevím co stím…kojím a přikrmuju
Ahoj maminky. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli máte některé problémy s tím dostat se po porodu na původní váhu jako já. A pokud ano, tak jak to zkoušíte získat zpátky? Já ještě nikdy nezkoušela hubnout, takže se v tomhle moc nevyznám.