Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky, máte někdo botox? Jaké máte zkušenosti…? Nějak se mi strašně vrásčí čelo.. grimasama
říkala jsem si, že je to lepší než kyselina HA v tomhle případě, protože botox trošku znemožní pořád vytahování čela, tak se ty vrásky nebudou dál prohlubovat.. máte někdo zkušenost? chtěla bych k nějaké osvědčené Dr., aby mi tam píchla fakt jen trošičku a nevypadala jsem jak maska ![]()
Nechávali jste si někdo dávat? nepodařilo se mi žádnou diskusi na tohle najít, ale fakt bych se divila, kdyby tady nikdo botox píchnutý neměl..
Ahoj já si ho dávala do čela před mateřskou teď není čas
Byla jsem vždy spokojená. Pořád krčím čelo od mala(nevnímám to jen okolí nekrč čelo) a když jsem mněla BOTOX tak mi no nešlo vůbec krčit po dvou dnech jsem to přestala nevnímat .Po mateřské si ho začnu dávat zas. Vydrží to tak cca 6m. Takže za mně super věc.
Ještě dodám,že po 6m se stav vrátí do původního
Jo jo, souhlasim, ja se pak na rok odnaucila krcit celo:) ale po roce jsem zase zavala:( ted jsem tehu tak zadnej botox:( ale tete to pichli a povyslo ji jedno vicko ve vnitrnim koutku a zname to zase neco udelalo ze ji porad tekl sopel
tak z toho zacinam mit lehce vitr, protoze tam podepisujes ze je to na vlastni nebezpeci!!! Ja si to nechala dat trikrat za cca 3000 kc a spokojenost ![]()
No právě proto bych ráda k nějaké ozkoušené dr. kdybyste měl někdo typ na nějakou šikovnou dr., která to dělá v Praze, prosím… pošlete mi ho… děkuju!
Ja jsem ze zlina, nechavam si to delat tady na klinice plasticke chirurgie.
Najsi si neco takoveho. Urcite ne nekde v salonu ci na kosmetice!
Já se taky chystám ve Zlíně a asi půjdu do Laser centra. Má někdo zkušenost? Cena botoxu na čelo platí co mají na stránkách?
Ahoj, je tu ještě někdo nový, kdo by měl s botoxem zkušenosti? Taky o něm přemýšlím, že bych si ho nechala dát do čela a mezi obočí, tam se mě dělá taková nepěkná rýha. Jeden brněnský chirurg má momentálně dobrou cenu za aplikace. Místo tří tisíc jenom tisícovku, tak bych to kdyžtak využila.
A vy které máte botox, nemáme po tom nějaké komplikace?
@Burj Chalifa píše:
Ano, mám a jsem velmi spokojená.
Ahoj, tak to je super, že jsem na tebe narazila ![]()
Mohla bych mi o tom něco napsat? Zajímalo by mě, jestli aplikace bolí, kam sis botox nechala dávat a v kolika letech sis ho nechala dávat.
A všechno bylo bez komplikací??
Záleží na stavu pleti, nikoli na věku, vždy individuálně. podle stupně vrásčitosti či jen prevence. Já mám obličej bez vrásek, takže preventivně ke koutkům očím, glabele( mezi obočí ) a čelo. Aplikace trochu bolí - štípe, ale vydržet se to dá. Dobré je vychytat akce Asklepionu.
Aha, já že se to řeší podle věku. A když se botox píchá preventivně, nemůže člověk potom vypadat jako maska, až bude starší? z toho mám trochu strach, aby se to nepřehnalo. A jak často se na to chodí, pokud si to necháváš píchat preventivně? Já bych potřebovala tu glabelu a čelo, tak už se mi ty vrásky trochu rýsují. Asklepion asi v brně není nebo jo?
@monuša píše:Žádná maska, jen se to musí umět píchnout tam, kam to patří. Botox postupně vyprchá, mě stačí tak 2× do roka.
Aha, já že se to řeší podle věku. A když se botox píchá preventivně, nemůže člověk potom vypadat jako maska, až bude starší? z toho mám trochu strach, aby se to nepřehnalo. A jak často se na to chodí, pokud si to necháváš píchat preventivně? Já bych potřebovala tu glabelu a čelo, tak už se mi ty vrásky trochu rýsují. Asklepion asi v brně není nebo jo?
Hmm, tak teď si mě asi navnadila, abych do toho šla
a jak tě to ještě vychází cenově? A můžu se zeptat, kolik je ti roků?