Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Cítím se dobře, taky pořád zkouším hýbat čelem, ale myslím, že jsem si zvykla hnedka, teda ještě trošku ho skrčím, tak to bude asi tím, počkám ještě jestli mi to přestane jít krčit, když ne, tak tam zajdu, at mi tam ještě trošku dá.
Chtěla jsem se zeptat..prosím kde jsi byla v Brně???Dík za odpověď.. ![]()
Holky byla jsem v úterý na glabelle, když mě viděl mudr, trochu mi píchnul i čelo. jENŽE JÁ ted cítím, jak tuhne čelo, ale glabela nic, je to furt stejný žádná změna…
je ještě šance, že se to uchytí nebo to prostě zabralo na čelo a mezi očima mám smůlu?
@esmeralda44 píše:..díky moc..
Ahoj, byla jsem tady http://www.drmuller.info/…t_a_mapa.php
@Anonymní píše:
Holky byla jsem v úterý na glabelle, když mě viděl mudr, trochu mi píchnul i čelo. jENŽE JÁ ted cítím, jak tuhne čelo, ale glabela nic, je to furt stejný žádná změna…
je ještě šance, že se to uchytí nebo to prostě zabralo na čelo a mezi očima mám smůlu?
tak mne říkala ze to bude ustálený do 14-ti dnů, tak ještě uvidíš a já měla dopich v ceně
Holky teď jsem se objednala na kyselinu hyaluronovou pod oči tak jsem na to zvedava
@luc31 píše:
tak mne říkala ze to bude ustálený do 14-ti dnů, tak ještě uvidíš a já měla dopich v ceně
Holky teď jsem se objednala na kyselinu hyaluronovou pod oči tak jsem na to zvedava
díky a dotaz,, pocit, že mám obličej, jako ve svěráku je normoš??
čelo už mám tuhoň, ale glabella je beze změny ![]()
@Anonymní píše:
díky a dotaz,, pocit, že mám obličej, jako ve svěráku je normoš??čelo už mám tuhoň, ale glabella je beze změny
@luc31 píše:
Jj to je normální to přejde
super, děkuju za uklidnění, dělal mi to doktor, co tvrdil, že mu je 50 a vypadal na 35, tak doufám, že z mých 35 to klesne taky o pár ![]()
mimochodem jsem dala 1000kč, jelikož jsem nakupovala na amplionu do topestetiku (chodím tam na oční, tak jsem se nabála)
a bolest hlavy-migrena je asi z ty sverakohlavy, co?
@Anonymní píše:
super, děkuju za uklidnění, dělal mi to doktor, co tvrdil, že mu je 50 a vypadal na 35, tak doufám, že z mých 35 to klesne taky o pár![]()
mimochodem jsem dala 1000kč, jelikož jsem nakupovala na amplionu do topestetiku (chodím tam na oční, tak jsem se nabála)
a bolest hlavy-migrena je asi z ty sverakohlavy, co?
Tak to je super cena
maj tu akci ještě? já se chystám v létě znovu, tak bych ušetřila
Mne třeba ze začátku vadilo, jak nemůžu povytahnout obočí, i hůř se mi malovali řasy, ale pak dobry