Botox - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
20.6.24 09:49

Jeste vcera vecer jsem se tim zabyvala. jelikoz jsem jela domu s velkou bolesti hlavy, uplne oteklymi oci, vidim rozmazane, ohromny tlak na cele, jako by mi tam nekdo prilepil 15kg kamen a tahnul ho dolu, citlivost na slunce i svetlo a bylo mi fakt zle. Doma zvysena teplota, bolest v krku. Ted rano je to lepsi, ale pres den se to vzdy zhorsi. Cetla jsem clanky od estetickych klinik, ze spadle oboci je mozne po neodborne aplikaci. Dalsi potize, ktere my mame, tam ale nezminuji. To je v haji, jak to muze cloveka uplne ochromit. Fakt uz nikdy vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.7.24 08:20

Ahoj, jak se dari? Doufam, ze uz ti to trochu povoluje. Ja citim az ted po necelych 3 tydnech od aplikace malinkou ulevu, hlava prestala trochu bolet, ale oboci je spadle porad. Kdyz jsem rekla lekari sve problemy po aplikaci, odpovedel, ze je vylouceno, aby tyto reakce byly po Dysportu a ze mam bud migreny (ktere jsem v zivote nemela) nebo to mam psychicke. To je fakt sila. Brala jsem Ibuprofen a po nem to trochu polevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.25 22:12

Botox Dysport

@Kla.lu Ahoj. Jak jsi na tom teď? Ještě přetrvávají nežádoucí účinky? Časem to přejde, ale u někoho to chce více času. V zahraničních skupinách jsou i návody, jak postupovat při léčbě. Celerové šťávy, Měď, Železo a spousta dalších typů. Chce to výdržet a hlavně už nikdy na Botox/Dysport nechodit. Někomu se to stane pro první aplikaci někomu po desáté aplikaci, ale kdo nezažil ty strašné stavy, tak to nepochopí. A když se něco takového stane, všichni doktoři dávají ruce pryč a nikdo vám nepomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.4.25 13:30

Ahoj byla jsem také na dysportu..což jsem se dozvěděla až o dva týdny od Mudr později…prý nic jiného 25 let nedává…a prý to přejde…ale já už měsíc ležím…bolesti hlavy a nejvíc za očima..
Suché oči.. pořád mu tečou slzy…
Bojím se že už mi to zůstane…
Soňa. Zlepšily jste se holky..co jste psaly že máte podobné potíže? Prosím pisněte 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.4.25 16:53

Dysport

To mi mudr taky chte..hned pripichnout další na zvednutí obočí…ale odmítla jsem..uz se bojím…a pokud se z toho vyhrabu nasezrim raději na lifting…mně uz je 47… Šestnáct měsíců je hrozně dlouho…myslíš že Ti poranila nějaké nervy…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.4.25 17:06

Dysport uz je to dobre

Ahoj, me bolesti a potize po vyprchani dysportu prestaly, cca po pul roce. Ale uz bych na to nesla, ta zkusenost je fakt strasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.4.25 18:19

I to je dlouho…a gratuluji že už bez obtíží :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.4.25 19:46

A co všechno zůstalo, potiskem obočí? Bolest za ocima a?
Copak není možná náprava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.6.25 09:09

@Leny949 muzes mi prosím napsat, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
19.6.25 08:35
@inspirace77 píše: Více

Obočí nezvedneš botoxem, to lze zvednout jen chirurgicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.25 13:52

Holky za mě než botox je lepší chemický peeling, je to prostě neinvazivní metoda, díky které vám obličej omládne a vrásky se zmírní. Mě pomohl chemický peeling jak na vrásky, tak i na akné. Byla jsem na klinice My Best Care. Nevím, přemýšlela jsem nad botoxem, ale dost jsem se bála a tohle mi pomohlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.7.25 16:17

@Kla.lu ahoj,mám podobnou zkušenost, můžu se s Tebou spojit a zeptat se na pár informací? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.7.25 21:35

@Kla.lu psala jsem Ti ořed časem soukromou zprávu, ráda bych se s tebou spojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková