Botox - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6879
12.3.19 22:23
@Pifinka píše:
@Jogrr co to je za trapnou reakci??? to jsi tak zakomplexovaná, že potřebuješ stahovat fotku a kroužkovat pupínky??? chuděrko.

Kliid, zadne stahovani, dneska je technika uz mnohem dal :mrgreen: ano, urcite je to tak, jak pises :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
24.3.19 16:33

Ahoj holky, poradíte botox v Praze za normální cenu. V medeladerma byl za 2500,– celé čelo a doktorka tam asi skončila, tak mají jen kosmetiku. Všude jinde je to za 5. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
25.3.19 17:35

@nikitice Dr.Pajerova,Francouzská ul- cena 2500,–Kc, případně pošlu cislo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.4.19 20:39

Top estetik je levný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
11.5.19 16:15
@evel53 píše:
@nikitice Dr.Pajerova,Francouzská ul- cena 2500,–Kc, případně pošlu cislo

Díky, pozdě. Už jsem byla v Dermastar a jsem teda spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
29.4.20 20:43

Ahoj holky, v kolika letech jste byly na botoxu poprvé? Já chci jít na glabellu (ta mrcha vráska mezi obočím) a pořád tak trochu váhám. Pokud někdo doporučitíte kam se vydat v Praze, kde to udělají dobře, jsou příjemní a nebude to stát majlant, budu neskonale vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
29.4.20 20:51

@nikitice ahoj, můžu se zeptat, na čem jsi tam byla? Byli tam příjemní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.20 06:57

@Alushka.S já byla poprvé ve 39.v. praze v Asklepionu.

• Citovat
  • Upravit
20
10.6.20 09:34

Já jsem šla poprvé ve 30ti na „baby botox“
15 jednotek do čela a mezi oči a jsem naprosto spokojená :)
Zůstali mi sem-tam miniaturní vrásečky, takže to vypadá přirozeně, ale čelo je krásně hladké a nemusím řešit drahé makeupy aby mi nelezl do začínajících vrásek :palec: Což mě štvalo nejvíc. A v tomhle věku bych asi nešla jen tak ke kosmetičce, nebo na nějaký voucher.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
16.1.21 20:09

Prosim radu, kam jit v CB? Potrebuji zmizet vrasku mezi obocim a nevim, kam je nejlepsi jit. Kde jste spokojeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.3.21 19:00

@MadGirlNancy dr. KASPER v nemocnici. Naprostá spokojenost a navíc za velmi dobře peníze. V Asklepionu jsem za glabelu dala totéž co u něj za glabelu+ celé celo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
18.3.21 21:00

@jessikka kouknu, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
24.7.21 10:37

Chodím na aplikaci do Aether clinic a určitě můžu doporučit, protože jsem s výsledkem byla vždy spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.21 14:01

Zdravím dámy, mám dotaz. Můžete mi prosím doporučit, kam jít na Botox na Vysočině?
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
3
10.10.21 16:13

Nežádoucí účinky DYSPORT

Dobrý den, přibližně 3-4 roky zpět mi byl po 5 letech pravidelné aplikace, „špatně“ aplikovaný Dysport. Čelo a glabela. Vždy jsem preferovala přirozený vzhled, zvedat obočí i trochu čelo, ale po té nevhodné aplikaci do čela a glabely byl můj obličej jako ochrnutý/paralizovaný. Na klinice kam jsem chodila se změnil doktor, a jelikož jsem nikdy předtím neměla po aplikaci Dysportu problém, se změnou doktora jsem souhlasila. Od té doby mě začala bolet hlava. Tenzní tupá bolest v oblasti čela. První měsíc po aplikaci nesnesitelná bolest hlavy, která se časem zmírnila, dále bolest za okem, častá nausea a ospalost. Cítila jsem strašně těžké čelo a víčka. Vadilo mi i dávat si na hlavu klobouk nebo čepici. Ten dotek byl nepříjemný. Nepříjemné mi bylo i ostré světlo. Navštívila jsem dokonce neurologa, praktického lékaře a nikdo žádný problém nenašel. Bolest časem zmizela a šla jsem od té doby na další dvě aplikace Dysportu (samozřejmě jsem byla u jiného doktora) s odstupem min 6 měsíců. Poslední aplikace byla jako potvrzení toho, že mi tyto bolesti opravdu způsobil Dysport a to od té doby co mi byl „špatně“ aplikován. Opravdu jsem měla boleti hlavy a další nežádoucí účinky po celou dobu působení Dysportu. Z počátku silnější ke konci slabší. V diskuzích v ČR jsem našla jen pár podobných případů a doktoři téměř ve všech případech píšou, že není možné mít bolest hlavy a jiné nežádoucí účinky po celou dobu působení látky. V zahraničních diskuzích (IT, USA) jsem našla ale více případů se stejným problémem. A dokonce i články kde všechny tyto problémy které jsem měla popisují. Zajímalo by mě jestli už se někdo setkal se stejným problémem? Rok a půl jsem od poslední aplikace, žádné nežádoucí účinky nemám a vše se vrátilo do původního stavu. Šla jsem na konzultaci k dalšímu doktorovi, protože jsem chtěla vrásky řešit jinou metodou (Mezoterapie, Plazma). Ptal se mě proč vrásky neřeším Botoxem, tak jsem mu povyprávěla svůj příběh a doporučil mi ať vyzkouším Bocouture, že je slabší a očištěný od kultur Clostridium botulinum a že by mi nemusel způsobit nežádoucí účinky jako Dysport. Máte někdo zkušenosti s Bocouture?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková