Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
To není chyba metody, ale otázka šikovnosti plast. chirurga. Když je botox, výplně nebo plastická chirurgie udělána s citem, nic nepoznáš.
Holky a muze se po botoxu ba solarku, dr ríkal ze za tydenm nekdo ze uz za ty 3 dny( jako nekdo myslim tím nejaka jina klinika) nemate s tím osobní zkusenosti??
@Popapip píše:Čím více budeš chodit na solárko, tím více a dříve budeš potřebovat botox
Holky a muze se po botoxu ba solarku, dr ríkal ze za tydenm nekdo ze uz za ty 3 dny( jako nekdo myslim tím nejaka jina klinika) nemate s tím osobní zkusenosti??
Jj no ja nechodím casto jen ted narazove, kvuli jedne akci, tak se chci zeptat zda s tim ma nekso zkusenosti, tyden, cca 6 dni po botoxu.
@Popapip píše:
Jj no ja nechodím casto jen ted narazove, kvuli jedne akci, tak se chci zeptat zda s tim ma nekso zkusenosti, tyden, cca 6 dni po botoxu.
Nešla bych. Dokonce bych si troufnula tvrdit, že botoxem si ublížíš méně než solárkem. Jinak v kůži to pracuje až 14 dní, 6 dní „po“ bych nešla.
@luc31 píše:
tak mne říkala ze to bude ustálený do 14-ti dnů, tak ještě uvidíš a já měla dopich v ceně
Holky teď jsem se objednala na kyselinu hyaluronovou pod oči tak jsem na to zvedava
Ahojky, jak to dopadlo s tou kys. hyaluronovou? Já se botou bráním a chtěla jsem vyplnit vrásky právě tou kyselinou a bylo mi řečeno, že se to kolem očí nedělá, že je tam tenká kůže a vypadalo by to hrozně.
Obnovuji - ma nekdo botox na vrasky na brade, kolem nosu a mezi obocim? ma to smysl?
neporebuji ve 40 vypadat na 18 a prezehlit oblicej, ale vrasky mam a nekdo rika, ze to je spis prevence prohlubovani… ma nekdo zkusenost v tehle mistech a sel by do toho zas?
Já botox nemám, necítím potřebu. Kamarádka chodí, tuším že kvůli vrásce na čele, a chválila si to. Ale už je to hrozně dlouho, co jsme to probíraly. Ale musí se velmi decentně, abys neztratila mimiku. Když se to přežene, je to znát - viz některé herečky a modelky.
@pe-terka prave, nechci vypadat, jako se zmrzlym oblicejem… nevim, jestli to ma cenu, neni to levna zalezitost, ale zase se nechci podivat za deset let do zrcadla a rict si - mela jsem do toho jit ve spravnou chvili. Nekdo rika, ze to je proste prevence toho, abys ty vrasky nemela tak hluboky ve 40…
@lear píše:
@pe-terka prave, nechci vypadat, jako se zmrzlym oblicejem… nevim, jestli to ma cenu, neni to levna zalezitost, ale zase se nechci podivat za deset let do zrcadla a rict si - mela jsem do toho jit ve spravnou chvili. Nekdo rika, ze to je proste prevence toho, abys ty vrasky nemela tak hluboky ve 40…
Tak záleží, jakou máš mimiku - některé zlozvyky (třeba mračení) vznik vrásek prohlubují. To je případ i té mé kamarádky, mluvila myslím o vrásce nad nosem. ale kamarádka je starší, blíží se jí 50ka (byt na to nevypadá). Mě je o 10 let méně, ale nějakých výraznějších vrásek jsem si nevšimla…Spíš si musím hlídat váhu, protože pak mám naducané tváře a dělá se mi druhá brada
Takže já kolem 40ky vnímám spíš tento problém - metabolismus už není tak rychlý jako dřív ![]()
Zkus raději výplně kyselinou hyaluronovou, to pry vydrzi az rok, zato na botox se pry musi kazdy tri mesice! Coz je hruza. Rikala mi to moje kosmeticka, ktera na sobe kdeco testuje.
@lear píše:
Obnovuji - ma nekdo botox na vrasky na brade, kolem nosu a mezi obocim? ma to smysl?
neporebuji ve 40 vypadat na 18 a prezehlit oblicej, ale vrasky mam a nekdo rika, ze to je spis prevence prohlubovani… ma nekdo zkusenost v tehle mistech a sel by do toho zas?
Botox je nejlepší aplikovat do oblasti čela. Jinam doporučuji výplně kyseliny hyaluronové.