Botox - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.4.16 23:07

Mám již několik let, ještě to nikdo nepoznal, proto ta anonymita :) Jsem moc spokojená, chodím na čelo a mezi obočím. Nosoretní rýhy jsem si před třemi lety nechala vyplnit kyselinou hyaluronovou a stále drží. Prostě super :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.16 23:38

@fashion_victim83 já mám glabelu botoxem a vydrží maximálně tři měsíce :( přemýšlím nad dysportem, ale kamarádka na něm byla a měla pak příšernou migrénu, tak mám trošku obavu.

• Citovat
  • Upravit
1109
21.4.16 01:50
Diky vsem moc za uzitecne prispevky. Ja se prave docela „ksichtim“, kdyz mluvim, a me verbalni neurozy se mi vrazi do obliceje :mrgreen: :mrgreen:
a jak se lisi dysport od botoxu, cenou?
@Anonymní píše:
@fashion_victim83 já mám glabelu botoxem a vydrží maximálně tři měsíce :( přemýšlím nad dysportem, ale kamarádka na něm byla a měla pak příšernou migrénu, tak mám trošku obavu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
21.4.16 08:20

Botox -dysport, stejná látka, stejné vlastnosti, jiný výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.4.16 11:15

Ahoj, já taky chodím na botox, když už mě vadí vrásky na čele, tak si zajdu k paní doktorce Kavkové. Koukala jsem se na informace a píšou, že to má vydržet tři až šest měsíců. Mně to vydrží různě. Záleží na tom, co je za roční období. Mám dojem, že přes léto mi to vydrží kratší dobu, i když se snažím nějak extrémně neopalovat, ale stejně to sluníčko to podle mě urychluje. Taky je to podle toho, jaký mám stresy nebo jestli jsem v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.16 13:23

@fashion_victim83 Děkuji :) Jdu k dr. příští týden, tak vyzkouším dysport. Teď jdu po 8 měsících na čelo a glabelu, čelo fakt drželo celých 8, nechávám si ho píchnout tak, aby se trošku dalo zvedat obočí. Ovšem ta glabela prostě nedrží a to už mi ji dr. nejdříve vyplnila kyselinou h. a za 14 dní botox. Výsledek byl: 2 měsíce dobrý a třetí to začalo povolovat. Prostě se asi moc mračím. Tak jdu do dysportu a uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.16 19:38

@fashion_victim83 Asi ano, dr. mě vždy objedná za čtrnáct dní na kontrolu, jestli není potřeba něco dopíchnout a samozřejmě není. Glabela, ta mrcha čeká dva měsíce, abych si jí musela zaplatit ješte jednou extra :) dik za radu :kytka: proberu to s doktorkou a budu doufat v úspěch.

• Citovat
  • Upravit
1109
21.4.16 19:41

Ja se taky prave hodne mracim; premyslim, jestli se mi nezhorsil zrak :jazyk: protoze mam ty carky mezi obocim hodne videt. Celo mam takove tri vrasky pres cele, nijak hluboke, ale videt jsou…

nejhorsi mam kupodivu tu bradu, kdyz jsem nervozni, setnu rty a tim se mi to dela. Tam mozna spis tu kyselinu hyaluronovou, jak tak koukam, tam to mam fakt hluboke…

Ten dysport me zaujal, podivam se na detaily, navic je nekde i levnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.16 21:59

@lear taky přemýšlím, že bych zašla na oční. Když chci navléknout jehlu mračím se jako čert. Mám na čele jemné vrásky, které po botoxu úplně vymizí. Jen ta glabela, to je problém, ale to vyřeším příští týden. Do brady ti dá určitě výplň, většinou to vydrží opravdu dlouho pokud tam nepracuje moc svalů.

• Citovat
  • Upravit
31
19.5.16 10:38

Kolem očí mi to občas paní doktorka Kavková taky připíchne. Jsem totiž krátkozraká a pořád doma zapomínám brýle, takže když pak potřebuju na dálku něco přečíst, tak zúžím oči a pak to jde líp, když to dělám ale často, tak mám takový vějířek vrásek kolem očí, což mi vadí nejvíc při malování. Když si dám make-up, tak mi to potom kolem očí dělá takové čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.11.17 10:50

Ve 28 jsem si všimla, že už mám trošku vrásky. Sice ne viditelné, ale byly tam, a o pár let později jsem už naklusala na botox. Paní doktorka mi ho aplikovala mezi obočí a do čela, protože tam je to podle mě dost viditelné, když se třeba mračíte a to se mi prostě nelíbí. Docela dost lidí mi to vymlouvalo, že to nebude vypadat přirozeně, že jsem na to mladá, ale já jsem stejně šla. A jsem za to ráda. Na zákroku jsem byla u paní doktorky Kolací v yes visage, a teď už budu chodit jen na opakování botoxu podle potřeby:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.3.18 21:55
@Petan píše:
Holky, máte někdo botox? ..

To je velmi vtipná otázka, jestli má někdo botox. :D :D :D Vzhledem k tomu, že na to dnes chodí 90 procent ženských nad 40 let, mě to opravdu pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.3.18 21:58
@Pavelkowa píše:
To je velmi vtipná otázka, jestli má někdo botox. :D :D :D Vzhledem k tomu, že na to dnes chodí 90 procent ženských nad 40 let, mě to opravdu pobavilo.

90% nad 40 let? To bych neřekla. Ono je to taky dost drahá procedura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
2.3.18 22:25

@Burj Chalifa Patřím pak tedy do těch 10% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.4.18 00:13
@Burj Chalifa píše:
90% nad 40 let? To bych neřekla. Ono je to taky dost drahá procedura.

V Praze podle mě skoro ano. Jen o tom nemluví.
Kolikrát i vyloženě lžou. Pindají o „dobrých genech“ a pak se připijou a přiznají, že mají už kolikátý botox. :cert: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatně bez botoxu má každá 40+ hlubokou orbu. Neznám takovou, co by neměla a hýbalo by se jí čelo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková