Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Sníh zatím za oknem nevidím, nicméně jsem se včera pustila do vybírání zimní krátké dovolené, pro mě opět bohužel bez lyžovačky
, ale i tak na ty hory pojedeme
- snad bude sníh a pěkné počasí.
Ja ho tady taky nemam haldy, ale takovej poprasek jo
. A kam pojedete? Ja doufam ze pekne pocasi bude, my chceme jet na běžky.
Taky bych jela hned, ale bohužel pro mě to bude letos prvně taky bez lyžovačky ![]()
tak to me mrzi, tak se muzete aspon valet ve snehu. Pekne si vzit teply bundy, nepromokavy kalhoty a huraa zaborit hlavu do snehu ![]()
Přemýšlím že jen kousíček - Jeseníky nebo Beskydy (jsme z Moravy), případně Slovensko (musíme se domluvit se švagrovou, má stejné starého prcka). Slovensko nás láká na aquaparky, a manžel je zase jediný lyžař, jinak bychom byli všichni jenom na procházkách a sáňkách a ty bazény nás fakt lákají s prckama by to bylo fajn. Musíme se ještě rozhodnout.
Já už nelyžovala od března 2010
a ještě dlouho nebudu.
my jsme taky z moravy
Brno se hlasi. ty bazeny n aslovensku jsou dobre, nebo spis termaly u madarska. No tak manžel může lyžovat a vy se budete koupat a vecer se sejdete krasne unaveni. Vidite ja si vzpomnela ze nemam vubec bryle, oou ![]()
hmmmmm tak mi tady taky žadny snih nemame
,už se na něj těšime.a to jsme pomalu z hor.jinač jezdime přez celou republiku na lipno a jsme nadšeny.lyžovani,brusleni,bazen.všechno,co si usmyslíš.ja taky letos toho s prckem moc nepolyžuju,ale těšime se.snad tedy bude snih ![]()
Teda vy ste velci sportovci, to teda smekam. Jsem s tema běžkama proti vam maslo.
Holky, ja uz bych tak jela nekam na hory
uplne me to laka, kdyz vidim za oknem ten snih.