Dovolená v horách

Barunka80
25.11.11 10:47

Dovolená v horách

Holky, ja uz bych tak jela nekam na hory :-) uplne me to laka, kdyz vidim za oknem ten snih.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
25.11.11 10:55

Sníh zatím za oknem nevidím, nicméně jsem se včera pustila do vybírání zimní krátké dovolené, pro mě opět bohužel bez lyžovačky :,( , ale i tak na ty hory pojedeme :) - snad bude sníh a pěkné počasí.

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
25.11.11 10:56

Ja ho tady taky nemam haldy, ale takovej poprasek jo :-). A kam pojedete? Ja doufam ze pekne pocasi bude, my chceme jet na běžky.

• Citovat
  • Upravit
8086
25.11.11 11:02

Taky bych jela hned, ale bohužel pro mě to bude letos prvně taky bez lyžovačky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
25.11.11 11:11

tak to me mrzi, tak se muzete aspon valet ve snehu. Pekne si vzit teply bundy, nepromokavy kalhoty a huraa zaborit hlavu do snehu :-)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
25.11.11 11:18

Přemýšlím že jen kousíček - Jeseníky nebo Beskydy (jsme z Moravy), případně Slovensko (musíme se domluvit se švagrovou, má stejné starého prcka). Slovensko nás láká na aquaparky, a manžel je zase jediný lyžař, jinak bychom byli všichni jenom na procházkách a sáňkách a ty bazény nás fakt lákají s prckama by to bylo fajn. Musíme se ještě rozhodnout.

Já už nelyžovala od března 2010 :,( a ještě dlouho nebudu.

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
25.11.11 11:30

my jsme taky z moravy :-) Brno se hlasi. ty bazeny n aslovensku jsou dobre, nebo spis termaly u madarska. No tak manžel může lyžovat a vy se budete koupat a vecer se sejdete krasne unaveni. Vidite ja si vzpomnela ze nemam vubec bryle, oou :-(

• Citovat
  • Upravit
26653
25.11.11 12:23

hmmmmm tak mi tady taky žadny snih nemame :( ,už se na něj těšime.a to jsme pomalu z hor.jinač jezdime přez celou republiku na lipno a jsme nadšeny.lyžovani,brusleni,bazen.všechno,co si usmyslíš.ja taky letos toho s prckem moc nepolyžuju,ale těšime se.snad tedy bude snih :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
25.11.11 12:55

Teda vy ste velci sportovci, to teda smekam. Jsem s tema běžkama proti vam maslo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková